marți, 16 decembrie 2014

„România a fost ȚINTA unui EXPERIMENT cu ARME GEOFIZICE”! Declarațiile ȘOCANTE ale unor specialiști MILITARI, care explică cele 30 de zile fără soare din România!

Nu s-a văzut soarele timp de o lună! Din 1983 încoace nu s-a mai întâmplat aşa ceva în România, iar specialiştii spun că nici nu ar fi vorba despre un fenomen natural, ci de un experiment militar.

Două treimi din ţara noastră, respectiv Moldova şi Muntenia - fără Dobrogea şi Transilvania -, nu au văzut soarele timp de o lună, respectiv din 11 noiembrie până pe 10 decembrie, fără întrerupere! În România nu s-a mai întâmplat aşa ceva din anul 1983, adică e ceva atipic. 

În mod normal, acest fenomen ar fi trebuit să conducă la somnolenţă, la apatie. Dar nu a fost aşa, multe persoane plângându- se de stări de nervozitate, insomnii şi dureri de cap. De ce?


Unii specialişti militari sunt de părere că atât fenomenele meteorologice atipice, cât şi roiul de cutremure, în special de suprafaţă, care s-au înregistrat în ultimele patru săptămâni în unele judeţe ale ţării, sunt rezultatul unor experimente militare realizate de ruşi. 



“Marile puteri sunt implicate de multă vreme în proiecte de cercetare şi de folosire a tehnologiei militare în scopul modificării climei. Este vorba despre echipamente terestre constituite dintr-un ansamblu de antene, ce trimit radiaţii electromagnetice care acţionează pe principiul cuptorului cu microunde. Încălzind porţiuni ale ionosferei, acestea produc acumulări de energie în cer, care au un impact dezastruos asupra spaţiului de sub ele, din punct de vedere climatic. Odată cu repoziţionarea trupelor NATO în zona Mării Negre, în urma conflictului din estul Ucrainei, s-au înmulţit aceste anomalii meteorologice din cauza folosirii armei fizice în confruntarea dintre Rusia şi forţele NATO. România, prin poziţia sa geografică, este o zonă tampon şi o zonă de experiment pentru asemenea confruntări. Cu alte cuvinte, unii se joacă de-a Dumnezeu şi alţi trag ponoasele!”, ne-a spus cercetătorul Sebastian Sârbu, analist militar, vicepreşedinte al Academiei Naţionalede Securitate şi Organizarea Apărării. Să fie posibil aşa ceva? Se pare că da! 

Senatul a anchetat un «atac cu precipitaţii»
 
La sfârşitul lunii iunie a anului 2006, Comisia pentru administraţie publică a Senatului a decis să înfiinţeze o subcomisie care să analizeze motivele pentru care s-au înregistrat inundaţiile catastrofale din nordul Moldovei, în anul 2005, care au omorât 38 de persoane şi au devastat 476 de localităţi. Solicitarea a venit din partea preşedintelui comisiei, senatorul Dan Cârlan. 

“Ancheta parlamentară va avea ca obiect cercetarea informaţiilor, a indiciilor şi a datelor ce pot pune în evidenţă o implicare a tehnologiilor umane în generarea fenomenelor meteorologice din perioada iulie-august 2005, din Moldova”, se arăta în nota adresată conducerii Senatului. 

La vremea respectivă se bănuia că ruşii ar fi folosit armele geofizice pentru a evapora o cantitate mare de apă din Marea Neagră şi a conduce norii către România, unde acea apă ar fi provocat ploile torenţiale. Mai clar, România fusese atacată cu arma geofizică de ruşi! 
 
Rezultatele anchetei au rămas secrete, dar simpla punere a problemei ne dă de bănuit că situaţia în domeniul armelor geofizice este destul de gravă. 

«Tehnologia e deţinută de mai multe state»
 
În cursul acestui an, în iunie, am asistat la câteva evenimente meteorologice ieşite din comun: inundaţii catastrofale punctuale, respectiv în câteva localităţi din Dobrogea şi din staţiunea bulgară Albena. 


“Ruperile de nori care au afectat Dobrogea şi staţiunea bulgărească Albena au fost cauzate de experimente militare meteorologice pe Marea Neagră. Dacă se făcea analiza apei rezultate în urma ruperilor de nori, s-ar fi putut constata în structura ei moleculară caracteristicile apei marine, evaporată sub influenţa unor temperaturi ridicate şi condensată apoi în cantităţi uriaşe, la înălţimi mari, în nori cumulonimbus. Aşa se face că ruperea de nori controlată de experţii militari a produs efecte devastatoare. Experimentele au vizat studierea modului de realizare a unor precipitaţii abundente într-o zonă strict delimitată, într-o perioadă scurtă de timp. Tehnologia e deţinută de mai multe state ale lumii, inclusiv de cele riverane Mării Negre”, a dezvăluit generalul Emil Străinu, fost consilier parlamentar pe probleme de război geofizic.
 
În fine, radiaţiile electromagnetice care au destabilizat ionosfera deasupra României, cum s-a arătat mai sus, nu au provocat doar anomaliile meteorologice la care am asistat în ultimele patru săptămâni, ci au perturbat şi psihicul uman. “Aşa se explică faptul că, în loc să fim mai molâi şi mai somnoroşi, am fost insomniaci şi nervoşi”, ne-a explicat analistul militar Sebastian Sârbu.

Prima ploaie artificială a fost provocată în Bucureşti, în 1931

Din punct de vedere istoric, prima ploaie artificială a fost provocată în Bucureşti în anul 1931 de către cercetătoarea Ştefania Mărăcineanu.
 
Datorită rezultatelor obţinute, Ştefania Mărăcineanu a primit sprijin din partea guvernului francez şi a repetat cu succes aceste experimente în anul 1934, în Algeria. 

Cercetările următoare în acest domeniu au continuat abia după cel de-al Doilea Război Mondial, când, în anul 1946, inginerul american Vincent J. Shaefer a făcut o experienţă pe muntele Washington, unde a provocat o aversă puternică. 

Prima ploaie artificială în scopuri militare a fost provocată în anul 1963 de către armata americană în Vietnam, iar în anul 1966, tot americanii au provocat ploi torenţiale cu urmări dezastruoase în provinciile din nordul Laosului. Marile puteri au perfecţionat uneltele de manipulare a naturii în scopuri militare, provocând nu numai ploi torenţiale şi furtuni violente, ci şi cutremure artificiale. 

Unii specialişti în domeniu, printre care şi generalul Emil Străinu, doctor pe probleme de război geofizic, consideră că actuala dereglare a climei are la bază, de fapt, experimentele militare secrete privind manipularea naturii pe zone restrânse. 

Intervenţiile punctuale au dezechilibrat întregul sistem, care a început să se manifeste atipic chiar şi în ţările de unde a pornit experimentul. Altfel spus, armele geofizice s-au întors acum împotriva celor care le-au utilizat. Aceasta ar fi explicaţia încălzirii globale la care asistăm acum şi care evoluează absolut imprevizibil.

Arma geofizică are drept scop distrugerea economiei unei ţări


Conform unor specialişti militari sovietici - printre care generalul Ivan Rotnedin, “Noţiunea de război geofizic cuprinde complexul de măsuri îndreptate în scopul perturbării pe teatrele de operaţiuni militare a condiţiilor naturale şi a formării unor condiţii noi, care exclud sau care îngreunează în mod esenţial acţiunile de luptă ale trupelor şi viaţa populaţiei paşnice”. 

În literatura de referinţă, unii autori occidentali, de exemplu Arthur H. Westing, folosesc noţiunea de “război ecologic”, înţelegând prin aceasta manipularea mediului în scopuri militare agresive. 

El consideră că manipulările militare ostile mediului ar fi cele în care un consum relativ modest de energie declanşatoare ar conduce la eliberarea unei cantităţi considerabile de energie distructivă direcţionată. 

“Scopul unui astfel de atac asupra mediului terestru sau marin ar putea fi distrugerea economiei unei ţări-ţintă, a standardului de viaţă, a capacităţii de a purta un război sau chiar de a supravieţui pe termen lung”, susţine Hellen C. Noltimier, profesor la Universitatea statului Ohio.

22 de comentarii:

Anonim spunea...

parca acum cateva zile ziceai ca HAARP-ul SUA face schimbari de clima. Azi - Rusii. Cred ca maine basarabia o sa decoleze pentru ca e o nava cosmica plina cu agatarsi si o sa zboare pe luna.

Anonim spunea...

Ar fi interesant de aflat daca nu cumva zone aride si considerate fara pret revin la viata si cine le mai sunt azi proprietarii.

Pacat ca la noi nu se foloseste metoda pentru a stopa desertificarea.

Spirit Liber spunea...

Te felicit calduros pentru acest articol si nu exista cuvinte de apreciere care sa arate cat de mult inseamna dezvaluirile celor care lucreaza pe unde lucreaza! Exista oameni care au stiut acest adevar, ca unii si-au batut joc de viata si de sanatatea noastra prin intermediul acestor arme neconventionale, dar, PENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU, pana cand???!!! Cand o sa ne fie mai bine? Cand ne vin ajutoarele???!!! S-a depasit demult orice limita a rabdarii omenesti!!! Trebuie facut si mai mult decat atat! Rog pe cei care au cartile lui Emil Strainu, cu toate detaliile, cu tot ce trebuie sa stie un om ca sa se poata protejeze, sa le expuna undeva pe net!!1 Macar atat, pentru ca, din cate stiu eu, protectia e reprezentata de un echipament special pe care o au doar unii sau un anumit sistem de protectie din interior catre exterior a caselor. Dar, NU DOAR CEI CU BANI TREBUIE SA POATA FACE ASTA!!! Noi, unii dintre noi, ne rupem oasele pentru cei din jur!!! Sa inceapa sa faca toti care pot, ce au facut cei care au dezvaluit acest adevar pe baza caruia ai scris tu articolul! Daca la acest nivel al "evolutiei" planetare ne aflam, ATUNCI TREBUIE SA EXISTE SI UN CONTRA-ATAC!!! INTREBARE: CUM SE POT DISTRUGE ACELE APARATE PE CARE EI LE-AU FOLOSIT PE OAMENI? CINE O POATE FACE ? CINE POATE OFERI TOATA INFORMATIA CU TOATE DETALIILE, POZITIE A LOR, FILMATE DE UNDEVA DE SUS, MOD DE FUNCTIONARE, CINE LE PAZESTE SI ASA MAI DEPARTE. Un om de rand nu o poate face, dar exista printre noi si unii care cu siguranta vor putea sa faca asta! Asa cum acei mecanici au descoperit in aeroporturi avioane modificare care contineau in aele butoaie cu chimicale pe care le-au aruncat peste populatie, GARANTAT LE VA VENI DE HAC SI ASTORA CINEVA!!!O spun pentru ca dintre nio, romanii, exista cei mai multi hackeri, inventatori , etc, pe metru patrat!

Cosmin spunea...

Acum e la moda sa se spuna ca rusii sint raul absolut cei care ne pun bete in roate, cei care vor raul nostru, in special al României :-), mi-am dat seama de ceva vreme ca este o manipulare...

Pe de alta parte ingnoram total faptul ca suntem sclavii europei si ai Statelor Unite, chiar ne convine acest lucru si pe care ii sarutam (nu ii pupam) pe fund cu orice ocazie.

De cealalta parte, Rusia avand un numar considerabil de mare de dusmani de calibru se apuca de distrus o tara ca Romania, cu un arsenal militar sub-unitar fata de cel al Rusiei. Aaaa, dar stai, Romania e in NATO. li se rupe-n freza membrilor NATO "SRL pe perosna fizica Barack Obama" de Romania. Daca se pot servi de un asemenea context o vor face, asa cum au facut si cu World Trade Center, pretext de razboi cu tarile arabe, apoi primavara araba, o alta unealta de manipulare....


Bacosca Iustina spunea...

Fie ca sunt rusi sau americani, cei care fac experimente pe noi si tarisoara noastra, pe guvernanti nu-i intereseaza moartea populatiei, inundatiile, cutremurele, ca si asa ne omoara ei (romanii nostri)in fiecare zi prin tot ceea e fac. Ce mai conteaza un experiment, doua, trei......

Anonim spunea...

pentru asa ceva puteam citi direct Libertatea..ceea ce nu am in plan!

Unknown spunea...

https://www.youtube.com/watch?v=AZOoDDc5SzQ

gabi spunea...

Expresia-cheie aici este "Daca se faceau analize", cu alte cuvinte nu s-au facut analize ca sa se constate prezenta apei marine etc, dar de vorbit se vorbeste din burta, o-ho-ho, ce se mai vorbeste! Tot articolul din Libertatea e o insiruire de speculatii. Adica bulgarii si romanii n-au vazut nici un rus manipuland apa Marii Negre, dar ii acuzam pe rusi? Si apoi unde-s campurile de antene ionizatoare? Ar trebui sa sara in ochi. Mie imi trebuie dovezi mai solide decat aceste speculatii vagi ca sa cred ca niste inundatii catastrofale au fost pricinuite de rusi si nu de defrisarea masiva a padurilor din zona, de exemplu. La fel s-a speculat acum cativa ani ca experimentele americane au provocat valul anormal de caldura care a persistat in Europa de vest timp de o luna, dar ma indoiesc ca jurnalistii vestici (francezi, italieni, spanioli, englezi, nemti, austrieci, etc, macar unul din ei!) ar fi tacut daca ar fi gasit ceva de genul asta. Si daca nici ei n-au cercetat... Vedem generali si senatori facand investigatii vezi-Doamne serioase si dand interviuri prin tabloide. Pai, oameni buni, dar dovezile???

Anonim spunea...

eu am dormit tun in perioada aceea

Anonim spunea...

parca era incalzirea globala
de vina pentru schimbari meteo si parca despadurirea masiva din nordul moldovei ar fi o cauza si parca toate constructiile neautorizate sau construite cu tertipuri legale in zonele cu istoric de risc etc

nicu cohen spunea...

Fenomenul mistic -religios este o ratacire .
Incepind cu traducerea termenului religie din latina care inseamna ,a te lega de , a face un contract cu, iar mistic inseamna ,in ceata ,misterios ,deci a te lega de ceva necunoscut in speta ratacitor , care nu sti cu claritate unde te duce ,in iad sau in rai .
Multi oameni ,de buna credinta ,au alunecat pe panta aceasta ,datorita limitarii la informatiile dogmatice ce li sau bagat in cap .
.Desi e trist , eu personal inteleg , deoarece am fost si eu la fel .E necesara o rupere de dogma ,care tine mintea omului prizoniera ,pentru a sparge sfera minciunii si a incepe intelegerea minunii Creatiei care este in fata ochilor nostrii in CLARITATEA si FRUMUSETEA EI !

In Romania nu prea s-a pus aceasta problema a inteligentei animalelor ,dar in vest s-a incercat . Incepind cu Cantico dell Anima al lui Francisc de Assisi ,care numea animalele ,fiintele preaiubite ale lui Dumnezeu si mai tirziu cu Biblia Animalelor , Dumnezeul Animalelor ,Suflete in Mare si chiar Sufletul Planetei , multe lucrari tratind acest subiect . La noi cu exceptia citorva poeti Eminescu ,Arghezii Girleanu ,Labis si chiar Paunescu a fost nebagat in seama . de masa intelectuala ratacita in ceata fumului de tabac si a vrajelilor nesfirsite despre Freud ,Kierkegaard , Goethe sau ca in Germania obsedati de wagnerianul Parsifal ,fiecare impaunindu-se cu studiul acestor neo-Nimrodieni .Deci s-a omis studiul Vietii si al frumusetii creatiei ,orientindu-se spre studiul sferelor dantesti .
Bisericile au intretinut ignoranta si a perpetuat-o, ele insasi fiind in intuneric, descendente din misticul osiric egiptean .
Ia intrebati ,ce inseamna parohie ? Parohie vine din coptic- egipteana veche ,cuvint legat de pharaon si inseamna casa deci paroh se trage de la pharaon ,marele magician -nachash in evreiesti sau inselator .
Acel dihor , maestrul Tutea l-a subestimat ,el fiind intr-u totul in Legea Divina si neincalcind cu nimic principiile cu care a fost inzestrat de Creator .

Noi oamenii sintem cei al caror ADN -u este contaminat satanic si care distrugem acest Rai terestru ,care ni s-a oferit in custodie spre bucuria noastra , nu in distrugere spre tristetea si a noastra si a Creatorului .
In loc sa alegem sa fim creatori in spiritul Creatorului noi am ales sa fim distrugatori in spiritul Distrugatorului .
Romanii , rusinea istoriei noastre ,ucideau anual in arenele lor pe linga oameni si mii de animale aduse din toate colturile imperiului spre satisfacerea unei placeri daemonice ,care nici ei nu si-o puteau explica deoarece inca nu stiau de ADN ,de gene malefice a caror informatie kontroleaza comportamentul individului , ci numai presupuneau existenta in "sufletul " omului a "samintei" satanice drept care unele informatii spun ca caezarii erau fii de incubus .
Ii putem invinge pe americani ,actualii invadatori romani si sa-i scoatem din tara daca ne dilatam constiinta spre Creatie ,daca aplicam logica spre Viata nu spre imbuibare cu carne si bautura ci spre o existenta in armonie cu natura .

Anonim spunea...

Cred ca toata industria romaneasca-intreprinderi,fabrici, cooperative mestesugaresti, institute de cercetare etc. au fost rase de la temelie tot pe un astfel de experiment...Si tot rusi si extraterestri sunt de vina. Si mortii mai sunt de vina...si suntem manipulati si intoxicati cu tot felul de aberatii...Producem genii din neam pentru altii si in tara calculele se fac pe majoritatea de prosti. Vai de steaua noastra!......Si tot rusii sunt de vina...Fac un experiment pe noi sa afle cat de prosti si de obedienti putem fi....in colaborare cu facebuk si gooangle!

Anonim spunea...

Acest fenomen se produce la scala globala. aceeasi vreme ca si in Ro am avut aici in Suedia, era sa fac infarct de la traznete si fulgere. Insusi rsuii au fost intr-o MICROUNDA exagerata de cativa ani. Suedia a avut aceeasi clima CIUDATA ca si Romania. Serbii si Ungurii sunt de partea Rusiei si tot au fost inundati. Vedeti aici documentarul cel mai elocvent https://www.youtube.com/watch?v=c34U0Pwz4_c

Anonim spunea...

1#in 1995 a inceput sa ninga in romania in noiembrie si nu s-a gatat decit catre pasti - aproape mai 1996- iar in fiecare noapte cerul era portocaliu aprins de stateam cu predeaua trasa sa intre lumina noaptea in casa si din cind in cind se vedeau''fulgere'' mai albastrui pe cerul permanent innorat=raketutze de intretinere.

dupa care pretenu clinton i-o vindut lui ieltzyn toata productia de cereale in excess a sua din anu respectiv.

2#in 1998 pe vreamea razboiului din yugoslavia, americanilor nu le-a convenit vremea urita si ploiasa, asa ca au infrumusetzat-o cu bombe cu uraniu. rezultatul - un cer albastru ca-n vederi si cald la soare, iar la umbra inghetzai brusc.

3#ce fac hamsterii spetzialisti de la armata de la noi - doar anunturi alarmiste + zero actiune.
m@i b@ietzii din sc^rbiciile sicrete ia punetzi m^na si faceti o antenutz@ de aranjat concurentza, ca documentatie exista pt cine se intereseaza.

4#daca cineva e curios sa se uite pe sat24.com vede ca exista un curent de aer ce vine de la pol, trece peste rusi, o ia catre estu marii negre, dupa care revine direct prin mijlocu marii in directia clitoralului romanesc cu toata apa evaporata, si o depune iarna sub forma de viscole si troiene ce ingroapa moldova si sudu-kestie usor de exploatat daca vrei sa innorezi pe cineva din zona.

D. Pavel spunea...

....iaca de ce khazarii - fie din Rusia fie din USA - NU trebuie lasati sa faca de capul lor!

Sunt sigur ca acest experiment a fost facut pentru descurajarea poporului roman! NU trebuie sa ne lasam! Si ce daca este cel mai puternic grup etnic de crima organizata de la Cristos incoace? Ce daca l-au omorit pe cel ce a adus ca argument absolut pe pamint IUBIREA! Prin iubire ii vom anihila pe acesti habauci cu tot cu "banetul" lor care se devalorizeaza continuu!
Eu cred ca speranta crestinilor va muri dupa speranta lor facuta la "lumina" lui Lucifer.

Anonim spunea...

da , se vrea razboi cu orice pret intre europa si rusia, si cand 2 se bat al 3-lea castiga, acesta fiind usa ( mai precis elita ! )de aceea masina de propaganda trebuie sa amplifice la maxim ura fata de rusia, iar evenimente naturale sau nu, sa fie puse pe seama acestora, dar... poate ca in spate e tot elita, bogatiile romaniei sa fie smulse fara ca acestia sa protesteze gen pungesti, oamenii sa fie pasivi,anesteziati, asa sunt mai usor de jupuit de sevromuri, goldcorporatiuni si alti asemenea lor ,veniti sa faca numai bani in colonia numita romania, sa ia averea tarii aducand poporul la stadiul de ciurda incaltata ! un eventual razboi va fi sursa mizeriei pe continent si-a prosperitatii catorva familii putred ( si putrede in suflet ) de bogate ! se va reduce si numarul de pamanteni asa cum se doreste la vreo 500 milioane iar america e departe ,se considera la adpost, dar... Dumnezeu nu doarme !

Spirit Liber spunea...

Anonim de la 00.41 din 17 decembrie, daca tot stii si unde sa cauti pe net treaba cu "antenutsa," ce zici, o postezi putin aici printre noi?

Anonim spunea...

si an anul 1983 cine a fost de vina?

ile spunea...

Si daca ar fi ca pamantul asta sa ne apere de ceea ce e mai rau? Mie aceasta ceata chiar imi place, imi si inchipui cum satelitii americani sau cei rusesti incearca sa urmareasca ce se mai petrece pe aici prin Carpati si...nimic(nu-i asa ca nu pot vedea mare lucru?). Abia acum simt si eu ca pamantul nostru s-a trezit si sper sa aiba puterea necesara sa faca fata lacomiei strainilor care vor toti o bucata din el iar noi, copii lui, stam si ne uitam ca boii ce i se intampla, ce ni se intampla. Poate intr-un final se vor trezi si romanii adevarati poate si aia demult morti...

Camelia Istrate spunea...

CAM MULTI ANONIMI PE AICI ... LE E TEAMA SA SE DEZVALUIE ... MERITA OARE SA FIE LUATI IN SEAMA ???

Anonim spunea...

astia continua experimentul, dracie mare cu soarele asta:)

Spirit Liber spunea...

Pt Camelia Istrate: Merita; ei stiu foarte bine (unii dintre "anonimi") de ce procedeaza asa. Si nu din frica. Cine are incredere, o are pentru ca asa simte si nu pentru ca ii dicteaza mintea. E vorba de acea inteligenta superioara, dincolo de functiile obisnuite ale creierului. Pentru cei pregatiti cu adevarat sa primeasca o informatie speciala, lucrurile merg struna.