marți, 20 ianuarie 2015

Un fost ofițer NATO face acuzații fără precedent: "NATO este o organizație criminală". Dezvăluiri din interior!


Lt.Colonelul(r) Marek Obrtel, fost ofiţer în Armata Cehiei, membră a NATO, a făcut nişte dezvăluiri fără precedent despre organizaţia a cărei membră este şi România.
 
Obrtel tocmai a returnat distincţiile militare cu care NATO l-a decorat în timp ce era ofiţer activ. Acesta a spus că NATO s-a transformat între timp într-o „organizaţie criminală”, care operează sub „falsele steaguri ale libertăţii, democraţiei, drepturilor omului, folosindu-le doar pentru a-şi pune în aplicare agresiunile militare în lume”.

Conform ofiţerului ceh, NATO atacă ţările care devin „nepotrivite„, „neascultătoare” sau „dacă hegemonii care conduc lumea au interese asociate cu ele„. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unui interviu realizat pentru cotidianul sârbesc Vecernje Novosti.


Obrtel a explicat „procedeul” prin care NATO cucereşte o ţară: „Mai întâi, respectiva ţară este sfâşiată din interior prin campanii mass-media, revoluţii colorate, prin stârnirea celor mai sensibile teme, a diviziunilor etnice sau a diferenţelor religioase. Apoi vine NATO cu unităţile sale, urmată de misiuni umanitare şi de observare, chipurile pentru a apăra drepturile omului şi libertăţile. La puţin timp, apar şi „oameni de afaceri” pentru a reconstrui ţara sau mai bine spus, pentru a-şi valorifica propriile interese„.

Fostul ofiţer a precizat că motivul pentru care a decis să vorbească este dezastrul din Ucraina, dar şi propriile sale experienţe „distruse de NATO”. Acesta a mai spus că este dezamăgit, trist şi afectat că a fost parte a „maşinăriei NATO”, care a provocat un „genocid contra sârbilor în Kosovo”.

sursa: activenews.ro

16 comentarii:

un pic anonim spunea...

Aha.

GC-CJ-N spunea...

Desigur NATO e un executant,stim cu totii asta,asa cum stim ca nici un agresor nu ocupa o tara pt. a apara libertatile cetatenilor acesteia. Kosovo a fost actul final de dzmembrare a unui mare neam,sarbii,care cu mandria lor legendara, nu au acceptat aliante,lucru pt. care au platit foarte scump. Spre rusinea noastra noi i-am abandonat pe cei pe care i-am numit ani la rand fratii nostri de la vest atunci cand aveau mai mare nevoie de ajutor uitand ca ei ne-au ajutat si sprijinit ani la rand. E o mare pata neagra pt. noi dar asta a fost hotararea celor care conduceau atunci tara,sa ne faca slugi la altii.

Anonim spunea...

„Respectiva ţară este sfâşiată din interior prin campanii mass-media” Tipar clasic, cei ce sunt dependenţi de ştiri, de fapt ajung să fie subinformaţi şi dezinformaţi. La noi, chiar dacă mulţi au mintea asfixiată de kitchurile şi şabloanele din media, funcţionează încă oarece valori morale. Aici nu se va porni probabil niciodata vreun război civil pentru a se permite astfel intervenţia eliberatorilor.

Anonim spunea...

Oare sunt si fraieri care pun botul, intr-un mod neinteresat, la afirmatiile unui agent rus, care a fost pus pe liber?

Anonim spunea...

Poate/mai mult ca sigur asa este...agent rus. Dar sincer, stand singur, in liniste si gandind (eu asa sper :)) recunosc ca le cam dau dreptate rusilor in tot ce se intampla. Fara a fi agent rus....bunul simt imi spune "ca cam" au dreptate de data asta.

Anonim spunea...

Are dreptate marele ofiter. Rusii pe unde au trecut au sadit lalele, au ajutat bunicutele sa treaca strada, au aranjat porumbeii pe casa. Imi vine sa explodez de bucurie cand imi amintesc de anii 80. Ce vremuri tovarasi!

Anonim spunea...

Eu zic sa nu plangem de grija sarbilor care asuptresc romanii din Timoc, de grija rusilor care au ocupat Basarabia si de grija ucrainienilor care ocupa si astia o parte din pamantul dacilor.
Corect , o fi rau Nato ,da pentru romani e bun ca bate la agresorii care ne ocupa pamantu nostru.

Anonim spunea...

Io personal dintodeauna am inteles ca nato nu protejeaza da de sigur ca santajeaza.

Anonim spunea...

buna ziua,

avand in vedere interesul major pentru resursele noastre :aurifere,minerale,de gaz si altele, declaratia acestui om ar trebui sa constituie un semnal de alarma in a fi vigilenti si nu atat de permisivi cum suntem la ora actuala,iar cei ce cred ca este doar un bluf al unui bos pus pe tusa ...sunt naivi,ca sa nu spun altfel.

GC-CJ-N spunea...

DA!Desigur ca in conditiile in care marii aparatori ai democratiei poarta ,,campanii"" de aparare a umanitatii de marele pericol islamist, tocmai in Kosovo au gasit ei singurul nucleu de musulmani inocenti; si patrunsi de un inalt spirit umanitarist i-au pedepsit ei pe acei rai de sarbi care au avut tupeul,,culmea"sa afirme ca acolo e tara lor dintotdauna.Si au dat ei cu niste pedepse ,,ceresti"de au facut praf un amarat de orasel,,Pancevo" vreo cateva amarate de poduri peste Dunare,etc. dar sigur asta cu precizia lor autointitulata: Chirurgicala. adica nu a murit nici o musca nevinovata doar cateva sute de civili desigur vinovati ca erau Sarbi. Bravo NATO!!!

Anonim spunea...

"fratii nostrii sarbi" numiti de GC-CJ-N au avut si aliante(ultima s-a numit Yugoslavia sau Slavia de Sud - o alianta intre regate si neamuri iar mandria lor legendara i-a dus sa ocupe Timisoara pt a forta negocierile de la Trianon prin politica faptului implinit. Daca nu era gen francez Henri Mathias Berthelot azi tot Banatul Timisoarei era sarbesc. Regatul sarbesc avea de veacuri granita pe Dunare si Sava

Anonim spunea...

exercitiile de genul asta s-au intensificat in ultima vreme, din doua rele il alegi pe cel mai mic, iar cel mai mic nu e "scutul" rusesc.

GC-CJ-N spunea...

Asta ,,anonimule" e ca si cum ai sustine ca Hitler a fost doar vocea nazuintelor poporului german.

D. Pavel spunea...

....omul a spus adevarul! Dar multimea l-a ales totusi pe Baraba!

....omenirea e spalata pe creier, tocami pentru ca masmedia in lume e controlata in cea mai mare masura de "evreii" sionisti (khazari askenazi)....si merg mereu pe principiul ca o minciuna repetata de "n" ori devine "adevar"!
Ei bine, ca sa nu-si puna totusi toata omenirea in cap - de cind acesti sionisti / LAcustele Mondiale controleaza USA si lumea - au impus "legea" Big Brother....care vine usurel, usurel - sa nu-l supere pe tugulanul mondial - dar care in final va aea control TOTAL si pe internet siapoi NU ne ramine nimic de facut decit sa le ascultam povestile lor mincinoase! Asta se va intimpla daca la noi CCR va ceda chiar sub presiunile SRI-ului care si el este partial PALESTINIZAT cu George Maior in frunte!

Anonim spunea...

Pavele rusii sunt dusmanii romanilor.Asa ca baraba sunt rusii.

Anonim spunea...

hitler cam asta a fost pana la un moment dat, adica vocea nazuintelor poporului german dornic de revansa. de data aata a caatigat razboiul fara sa traga niciun foc