luni, 16 februarie 2015

Al șaselea simț și procesul antrenării extrasenzoriale


Viata noastra obisnuita se desfasoara in limitele celor cinci simturi pe care le cunoaste toata lumea – vedem lucruri, auzim sunete, atingem, gustam si mirosim. Atata vreme cat experienta directa se limiteaza la acestea, ne pare greu sa credem ca ar exista si un saselea, un simt prin intermediul caruia ni s-ar deschide alte porti de cunoastere, mult mai subtile.

Cu toate ca stim ca sunt animale care vad foarte bine noaptea, animale care produc curent electric la intensitati mari, animale care comunica telepatic sau care simt declansarea unor calamitati ininte de producerea acestora, ne-am obisnuit sa plasam astfel de manifestari, atunci cand le asociem omului, ca tinand de sfera supranaturalului, a paranormalului. Asa sa fie oare? Sau aceste fenomene au legatura cu o normalitate care nu ne mai este accesibila?

In aceasta emisiune, mi-am propus, alaturi de invitatul meu, sa dau putin la o parte valul care s-a pus peste ceea ce numim AL SASELEA SIMT si sa vorbim chiar despre procesul antrenarii extrasenzoriale.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

4 comentarii:

Anonim spunea...

Al saselea simt imi spune ca Voltaj va pleca la Eurovision anu' asta; si va avea un loc foarte bun si acolo... poza aceea cu soldati.... de-acolo doar pe Basescu si pe ministrul apararii ii stiu cu serv. militar satisfacut; Kelemen e cu rusii, deci va purta alta uniforma..
deocamdata sa-i mai vedem pe istoricii nostri - unii dintre ei chiar par a nu intelege istoria acestui popor- par ca n-ar simti vibratia acestui pamant; dar vad ca cei mai multi straini o simt, inclusiv ungurasii.....

Anonim spunea...

Tot respectul pentru invitatul tau! Este un om foarte puternic! Dar nu stiu ce il recomanda, ce realizari a avut... Nu stiu daca da bine sa l inviti atat de des..

Anonim spunea...

D-l Adrian este o persoana deosebita,modesta si binevoitoare sa ne ajute.L-as asculta 24h din 24h daca s-ar putea ca avem multe de invatat .Este un adevarat maestru si mi-ar place sa fiu ucenicul lui ,insa fiind peste ocean nu-mi ramane decat sa-l ascult atunci cand este invitat.
Cu respect pt. Daniel si Adrian .
mihai

Anonim spunea...

D-le Anonim de la ora 19:59...oare de ce nu da bine sa fie invitat domnul Cranta, atat de des,in emisiunile domnului Roxin? pt ca am avea de aflat atat de multe informatii de la el, care sa ne deschida mintea?sa ne faca sa privim catre noi orizonturi...sa ne depasim propriile limite?
Faptul ca a stat o luna de zile in intuneric,asta spune ceva despre capacitatile sale...felicitari!
Ma bucur ca aveti un astfel de invitat la emisiunile d-voastra domnule Roxin.Va multumesc pentru tot ceea ce intreprindeti...
Aduceti in fata noastra oameni de valoare,care au ceva de spus...
Si abia astept sa vad emisiunea cu domnul Lupasc,sa vedem noile informatii obtinute din traducerea documentului de la Vatican...in legatura cu Vlad Tepes.
Toate cele bune va doresc!