luni, 2 februarie 2015

Alimentele modificate genetic, o catastrofa! Ce putem face? Dezvăluiri incendiare!


Una dintre cele mai agresive lupte de cucerire economică, cu consecințe dezastruoase pentru sănătate, este cea dusă de producătorii de alimente modificate genetic care doresc să le impună în toată lumea, cu scopul de a le înlocui treptat pe cele naturale, organice.

Deși o serie de cercetări și experimente științifice au dovedit că produsele modificate genetic sunt un dezastru pentru sănătatea noastră, forțe politice și economice foarte mari, se străduiesc să ne convingă că totul este în regulă, folosindu-și influența pentru a dezvolta agresiv această piață, iar pe de altă parte pentru a-i intimida pe cei care atrag atenția asupra acestor lucruri.

Absurdul a ajuns până acolo încât unele dintre aceste firme au patentat sute de specii de plante, care nu mai pot fi cultivate decât cu acordul lor. Mai mult decât atât, s-au făcut inginerii genetice care fac ca productia noua (de grau, spre exemplu), sa nu poata fi insamantata pentru anul urmator intrucat nu poate incolti iar in felul acesta sa fii dependent de furnizorul de seminte pentru totdeauna.

Și ca și cum nu ar fi destul, alimentele modificate genetic duc la STERILITATE!!!

Despre cât de gravă este situația la nivel mondial, dar și despre soluțiile pe care le avem la îndemână pentru a ne apăra de această agresiune, veți afla în această emisiune.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

3 comentarii:

Anonim spunea...

Daca aveti solutii .... ,una ar fi cam poate stupida ,dar se comenteaza pe ea : **** cum sa murim de foame *** ??? = CONTROL . E greu sa crezi ca e control .Pai de ce sunt hipermaketurile cu program prelungit ( da acei oameni care lucreaza acolo nu au drepturi la sarbatorii cu fam . lor ? ca baniiiii buchetele de minciuni = comertul cu cap inventat pt. control si cand stai la coada case putine functionale ca si ei au drepturi si zile libere = control , se gasesc cei cu minte odihnita sa comenteze = control sa iese scandal = control ) cu produse ambalate frumos sa-ti i-a ochiul si pofta ! De ce s-a distrus taranul -prostul cu produse naturale = sa cumparam de la : ''billa,auchan , lidl ,etc...Scurt si cuprinzator :''' Sa NU MAI CUMPARAM DE ACOLO DELOC- DELOC -DELOC ( SI DE UNDE??? o sa spuneti .De la prieteni care stau pe la localitatile de langa oras ,exista omenie si oameni se ajuta cine e pozitiv stie ce spun ) Toate bune . Fiti pozitivi .Iulia .

Anonim spunea...

Multe adevaruri in emisiune. Extraordinar sistemul de pastrare si distribuire a semintelor organizat de fermieri la noi.
Am lucrat ani buni intr-o sera de flori si acolo nu reuseam sa imi explic de ce semintele unor petunii spectaculoase aduse din afara nu rodesc. Acum inteleg.
Si da, la noi inca e libertate dar nu suntem constienti de ea. Buna emisiune, bun invitat.

Anonim spunea...

De aceasta stire ce spuneti ?
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2934241/Swedish-company-implants-microchips-staff.html