joi, 19 februarie 2015

Intervenție incendiară in Parlamentul European. Europarlamentarul Godfrey Bloom: "Când popoarele își vor da seama de ceea ce sunteți, nu vor avea nevoie de mult timp să ia cu asalt Parlamentul și să va spânzure. Și vor avea dreptate! VIDEO!


Discursul europarlamentarului independent Godfrey Bloom in Parlamentul European (21 noiembrie 2013):



“Ei bine, domnule Președinte, îmi vine în minte un citat al marelui filosof american Murray Rothbard care spunea: “Statul este o instituție talhara”. Impozitarea este un sistem prin care politicienii și birocrații fură banii de la cetățenii lor pentru a-i risipi într-o manieră rușinoasă. Acest loc nu este o excepție. Este fascinant, și mă întreb cum reușiți să vă păstrați seriozitatea atunci când vorbiți de evaziunea fiscală. Întreagă Comisie și birocrații din Comisie nu plătesc impozite. Voi nu plătiți taxe și impozite ca și restul cetățenilor! Voi aveți tot felul de avantaje….. Voi sunteți cei mai mari evazioniști fiscali din Europa, și totuși voi stați aici și dați lecții! Oamenii din Uniunea Europeană încep să înțeleagă mesajul. O să vă dați seama că euroscepticii vor deveni din ce în ce mai numeroși. Și să vă mai spun ceva, când popoarele își vor da seama de ceea ce sunteți, nu vor avea nevoie de mult timp săƒ ia cu asalt Parlamentul și să va spânzure. Și vor avea dreptate!”

Sursa: http://trezirealarealitate.ro/2013/12/discursul-lui-godfrey-bloom-in-parlamentul-european-va-vor-asalta-si-va-vor-spanzura/#

11 comentarii:

Anonim spunea...

Până nu ajungi sa lucrezi cu astfel de oameni, nici măcar nu ghiceşti cât de rupţi de realitate sunt. Mulţi sunt produsul unor familii întregi, corcoliţi, crescuţi departe de griji, au impresia că totul li se cuvine. Relaţionează numai cu cei din aceeaşi clasă, se cred superiori chiar şi ca rasă. Iar ei sunt oamenii care iau hotărâri pentru cei mulţi.
Am încetat să mă tot mir că la noi salariile nu ajung la fel de mari ca în Occident, am înţeles că pentru anumite grupuri e mult mai avantajos să folosească forţă de muncă ieftină aflată la îndemână decât să se complice cu parteneri din Asia. Suntem marionetele unor grupuri de interese. Uneori, prin ştiri ca cea de acum, mai aflăm cine sunt dirijorii.

Anonim spunea...

Generatia Ponta ,o generatie de cacanari,arivisti,iresponsabili tradatori de tara si neam pusi doar pe capatuiala un fel de cioclii ai poporului roman,ati vandut bogatiile solului si subsolului,pamantul si apele ,poporului i-ati ruinat sanatatea,cultura ,educatia ,iar de construit vreo fabrica n-ati facut decat sa le distrugeti si pe cele care mai erau in picioare,sunteti criminali cinici si fara constiinta si nici un Dumnezeu,nu meritati credit nici cat o ceapa degerata,mai bine va retrageti si lasati tata pe mana unor oameni care singura ideologie au credinta,iubirea,smerenia si nadejdea,iar voi ascundeti-va in cele mai adanci gauri in care sa nu va mai gasim ,nemernicilor ,idiotilo,vreti nu sa ne conduceti adica sa fiti servitorii poporului ci noi poporul slugile voastre pe veci,sa fiti blestemati si sa aveti de la noi decat un scipat in fata voastra tuciurie.

Anonim spunea...

Chiar seamana cu Corneliu Coposu. S-ar putea sa impartaseasca aceeasi soarta.

Anonim spunea...

Daca tu te consideri generatia Ponta imi este mila de cat de prost esti. Ponta nu are o generatie, si nici nu va avea vreodata. La fel cum nici Base sau altii inaintea lor...sunt doar ciocoi trecatori.

BUN LA TOATE spunea...

http://neinfrantii.forumactual.net/t212-dreptul-de-proprietate-solutie-comuna-pentru-gazele-de-sist-si-rosia-montana Desi linkul nu are legatura cu subiectul poate este bine de recitit si comentat situatia descrisa in articol.

un pic anonim spunea...

ROxin, ai avut o postare cu al 6 lea simt, dealtfel foarte interesant. Dar...nu l-ati avut pe 16. De acum incep dovezile...
Vor fi dureroase...iar. Ufff, nu se mai termina...

D. Pavel spunea...

"Când popoarele își vor da seama de ceea ce sunteți, nu vor avea nevoie de mult timp să ia cu asalt Parlamentul și să va spânzure. Și vor avea dreptate!"
...ce a uitat sa adauge, este ca NON-IMPOZITAREA "parlamentarilor" este comandata de Kabala Lacustelor Mondiale (Via: Wall Street, Israel) pentru a vota legile in favoarea "comunismului albastru!"
Chestia cu spinzuratul se va intimpla; cit de curind insa!

Anonim spunea...

santem cu totii prinsi in capcanele mafiei globale,nu putem scapa de asta decat prin colaborare, demascarea mafiotilor de la mic la mare iar un alt pas important gasirea de solutii alternative la nivel individual sau de mica comunitate si aici ma refer la cele energetice si alimentare.Vom putea trai mai bine daca schimbam modul de gandire dupa parerea mea.

Anonim spunea...

Atita timp cat poporul va putea fi conditionat sa traiasca in ignoranta, dezbinare, egoism, invidie, naivitate, frica, idealuri amagitoare si multe altele asemenea, situatia nu cred ca se va schimba. Din aceste populatii ratacite in asemenea comportamente si mentalitati se vor alege mereu si mereu conducatori asemenea lor. Aici este radacina, aici trebuie sa se sa faca schimbarea. Altfel, ne putem doar amagi si spera in van… Putem avea parte doar de schimbari accidentale, de imagine, trecatoare... Aceiasi piesa cu alti actori.
In prezent, cam toata populatia stie intr-un fel sau altul cum stau lucrurile si totusi… nimic nu se schimba in sens pozitiv. si… stiti de ce?... Petru ca asa e natural si normal sa fie. Este cineva nemultumit de actuala situatie si vrea o schimbare in bine a lucurilor? Foarte simplu, sa inceapa sa faca aceasta schimbare - in mod practic - pornind de la el insusi

Anonim spunea...

De cînd lumea sau colectat impozite,vămeșii au fost cei favorizați,se vor lua in continuare dar trebue sa fie suportabile si la nivelul fiecărei tari,nucum se procedează acum

Anonim spunea...

Pe cand o actiune si in parlamentul Romaniei?
Cred ca ata si sapun mai are tara asta cu toate ca, a fost saracita la maxim!