marți, 10 februarie 2015

Rusia - Avertisment la adresa României: "Vom anihila flota militară românească!"



Rusia a avertizat cu o serie de reacţii de răspuns, după deciziile luate de Alianţa Nord Atlantică privind întărirea capacităţilor sale în estul Europei.  Liviu Iurea, reporter TVR a stat de vorba cu un expert militar care a declarat că ţara noastra ar trebui să fie atentă la capacităţile pe care Rusia le dezvoltă în Crimeea.

Vladimir Evseev,  directorul Centrului pentru Studii Politico-Militare din Moscova:

"Pe teritoriul Crimeei, în prezent se formează  o grupare de forţe armate terestre bine pregatită şi de sine stătătoare. Vor fi prezente acolo  diferite dispozitive, capabile să neutralizeze toate ameninţările posibile. Din păcate, dacă România se va lăsa antrenată într-o asfel de confruntare, atunci este imposibil ca o serie de obiective militare din România să nu fie trecute pe lista acelor ţinte care vor fi neutralizate cu diferite tipuri de arme.  După evaluările militare facute de Rusia,  din acele baze militare ce urmează  să fie amenajate în România pot fi lansate nu numai dispozitive antirachetă.  Rusia este foarte îngrijorată că de acolo pot fi lansate şi rachete de croazieră sau alte dipozitive de genul ăsta.  Rusia va fi obligată să reacţioneze nu numai la apariţia centrelor de comandă,  dar şi la depozitele de armament sau altă infrastructură militară. Ştim că în România se poate crea şi potenţial ofensiv, de aceea vom căuta şi mijloace de a anihila flota militară românească. Cred că va creşte confruntarea dintre ţările noastre şi din păcate avem motive să credem asta."





Nota mea:  Ca în multe alte ocazii suntem între ciocan și nicovală, între două imperii la fel de ticăloase (cel rus și cel americano-european) și nu este exclus să fim implicați într-un război care nu este al nostru. Pentru că, să fim serioși, conflictul din Ucraina se poartă între vechii stăpâni ai acestei țări și viitorii spoliatori din occident. Sub masca declarațiilor sforăitoare despre libertate, drepturile omului, pace, democrație ș.a.m.d se ascund aceleași interese de control și hegemonie mondială. Să sperăm că nu vom fi târâți într-o nouă mizerie regizată de păpușarii din spatele celorlalte războaie și crize economice, deși astăzi, a fi neutru, când te afli exact în mijlocul conflictului, pare un lucru imposibil. Vom vedea...

26 de comentarii:

Anonim spunea...

ca sa vezi in ce ne baga NATO cand noi ar trebui sa fim arbitrul europei.

Adrian spunea...

E necesar sa iesim din NATO si din UE si sa ii dam afara pe americani din Constanta. Pe urma vom putea fi neutri

Anonim spunea...

Sa nu uitati niciodata ca tot ceeace se intampla astazi in lume este din cauza bancherilor,sionistilor,masonilor si structurilor oculte numite illuminati,vor un razboi mondial si nuclear,iar Dumnezeu ne-a lasat demult de capul nostru,dar nu ne va permite sa distrugem ordinea Universului,pedeapsa Lui va fi maxima.aaron

Anonim spunea...

Ca sa vezi bine ca suntem in NATO .
Sa moara dusmanii de necaz.

Anonim spunea...

Sa inceapa valsul; va prezentam al doilea vals al lui Shostakovich (https://www.youtube.com/watch?v=vauo4o-ExoY) - al treilea l-a inceput Putin de curand; dupa dantuirea pe al doilea vals ascultam o serenada a la Schubert Franz(https://www.youtube.com/watch?v=ZpA0l2WB86E); serenada post schubertiana o pregateste Merkel pentru ca la final sa vedem ce-a mai ramas pe nemuritoarea balada a lui Ciprian Porumbescu , imbunatatita de descoperirile SR-ului romanesc in teritoriul transilvanean; va doresc vizionare si auditie placuta in noul razboi mondial sau noua pace mondiala, depinde din ce curte privesti...

Anonim spunea...

Cu alte cuvinte, Rusii ne transmit asa: "stim ca voi, Romanii, nu sunteti de-acord cu mafia NATO/EU si cu desfasurarea de trupe NATO pe teritoriul tarii voastre, dar, din pacate, voi, Romanii, veti fi cei sacrificati daca noi, Rusii, ne vom simti amenintati!" Uau, ce bine ma simt si cat de aparat ma simt stiind ca e NATO in Romania si ca urmeaza sa primim o bomba in cap pentru ca NATO vrea sa aduca "democratie" in UKRAINA!

Marius - burebista2012 spunea...

Asta se poate intampla din cauza politicienilor, cozi de topor occidentale corupti care pentru un pumn de galbeni au vandut tot din tara. Intr-un eventual conflict ei si plozii lor vor fi plecati din tara, oricum banii lor sunt in banci straine.
Moarte usoara popor roman !

Anonim spunea...

doamne ferestene si fa ceva, nu nelasaaaaaaa!!!!

Anonim spunea...

sistemul rusesc ne-a tinut 50 de ani in saracie, frig foamete, ignoranta; ne-a luat teritorii si ne-a omorat elitele. pentru asta cred ca putem risca cu occidentul, sperand ca de data asta vom fi mai bine, chiar daca si ei ne jupoaie de tot ce nu stim sa pretuim...

ile spunea...

Deoarece Merkhollande nu a rezolvat nimic la Moscova,americanii vor decide cat de mult vor acest razboi,,pentru ca-l vor. Flota romanesca este mai nimic insa vor veni niste crucisatoare prin Marea Neagra. Iar Putin a fost si in Egipt -opera din Cairo unde dupa Verdi si niste fragmente din Lacul Lebedelor a fost un documentar cu imagini din arhiva - colaborarea rusoegipteana de-a lungul timpului. Si apoi va merge Putin in Ungaria..nimic bun pentru Romania...Putin ne va inconjura facand promisiuni tarilor din jurul nostru...si atacand mai tare Ucraina in acelasi timp. Iar americanii din tara sint numai cati sa para caraghiosi nu sa ne apere. Iar Romania nu o sa dispara,poate va deveni in cele din urma Dacia indiferent ce frutuni vor trece peste ea.

ile spunea...

Marius Sumedrea-vezi ca nu-i suparare care va pleca nici nu trebuie sa se mai intoarca iar cei ramasi vor supravietui ei cumva sa reinvie tara asta care deja e muribunda.

unutanu spunea...

prietene, suntem pentru ca suntem boi si ne mananca in c??. vrem si in car si in caruta si nici unul nu e al nostrum.la ce ne trebuie noua tancuri si aviatie Americana si franceza etc pe pamant strabun?oare asta ne lipseste? nu credeam ca o sa ajung sa-i sustin punctual de vedere dar daca ne punem in locul lui Putin ce am face? mai dai in masa pe americani cu ordinea lor mondiala ca nu le-o trebuie nimanui

Anonim spunea...

RUSII NU VOR FACE NIMIC SI NU VOR MISCA UNDEGET.
LE TREMURA CURU DE FRICA AMERICANILOR.DOAR LATRA SI EI LA ROMANI CA ALTCINEVA NU II CREDE. HA HA HA HI HI HO...

Greywolf spunea...

Flota noastra militara? Baieti n-o cautati noaptea ca noi romanii n-o gasim nici ziua. Aveti grija ca daca gasiti submarinul Delfinul si cele dou fragate la mana a saptea sa nu cumva sa scapati vre-un borcan de magiun peste ele. Nu de altceva, dar se pot scufunda si noi romanii am dat o groaza de bani pe ele. Mai cu mila!

Anonim spunea...

Toata lumea e ticaloasa, numai noi romanii suntem pâinea lui Dzeu, si nu ne lasa astia sa traim in liniste si pace... Daniel, ma faci sa rad... adevarul e ca noi, vajnici urmasi de vajnici daci suntem vai steaua noastra si trebuie sa fim intr-o alianta, pt ca singurei suntem fiii ploii... cui nu-i place sa isi ia jucariile

Anonim spunea...

E grav de grav; sa iasa romanii- cateva milioane pe strazi si sa militeze pentru pace, fara arme, fara scuturi, fara avioane la a treia vanzare,cu piepturile goale; n-am calculat lungimea granitei Romaniei, dar s-or gasi suficienti romani pentru a ne aseza mana-n mana, de-a lungul liniei curbe ce ne separa de alte tari'la un anumit moment,bineinteles, stabilit dinainte?

Anonim spunea...

Adevarul ramane neschimbat, minciunile isi schimba fatza mereu. Rusia,Germania, continentul american vor aurul nostru, desi multi cred ca numai a ramas nimic in romania de luat. In toate timpurile am fost atacati cu cele mai moderne arme ale generatiilor.Nici odata nu au resusit.America are un set de metode, dupa cum anglia i-a invatat sa colonizeze prin destabilizare, iar Rusia va incerca , cum facea si acum mii de ani prin forta. Vor incercui,ei tara Romaneasca, dar de apropiat,mai mult de atat niciunul.Va pica foc din cer pe ei. Dupa orice furtuna rasare soarele. Sa nu uitam ca traim in secolul psihologic, unde mai mult cu capul oamenilor se joaca, pentru a ii impinge la decizii proaste.

Anonim spunea...

Daca facem asta, pe urma vom fi vorbitori de limba rusa

Anonim spunea...

DOINĂ

Ascultă,
Străine,
Ascultă,
Vecine,
Ascultă-mă bine:

De foame adus,
Tăcut la-nceput,
În casă la mine,
Ţi-am scos şi ţi-am pus,
Din tot ce-am avut,
Şi pîine şi sare,
Şi laptele muls,
Cald, alb, în şiştare,
Pe masă la mine.

De sete supus,
Ai vrut de băut,
Pe masă la mine,
Ţi-am scos şi ţi-am pus
În cană de lut,
Şi vin, şi licoare,
Şi dulcele must
Fierbînd în ulcioare
În casă la mine.

De trudă răpus,
Căzut ai zăcut
În casă la mine.
Ţi-am scos şi ţi-am pus
Curat aşternut:
Şi ierburi, şi floare,
Şi piele de urs
Tîlhar de mioare
În casă la mine.

Şi… nu te-ai mai dus:
Tribut mi-ai cerut:
Pe masă la mine.
M-ai scos şi mi-ai spus:
“Aici m-am născut!
Sînt mare şi tare!”
Credeai că m-ai smuls
– Punîndu-mă-n fiare-
Din tot ce-i “la mine”?

Ascultă,
Străine,
Ascultă,
Vecine,
Ascultă-mă bine:

La mine,
La prag,
A fost vălmăşag
De haite cu steag…
Ca valul s-au spart:
Zbătură-se-n ştreang!
În pulbere zac.

La mine,
La curţi,
Veneau lacomi mulţi:
Mai mari, mai temuţi,
De-un cap sînt mai scurţi.

La mine,
La porţi,
E rînjet de colţi,
E plesnet de glonţi,
E umblet de hoţi…
Se spulberă toţi
Subt brazda mea morţi.

Asculte, oricine
Asculte-mă bine:

În numele meu,
N-are loc viclenia.
În numele meu,
Am topit omenia.

Dar tu seama ţine,
Străine:

În numele meu,
Înflorit cum e iia,
Mai e şi Mânia.

Romulus Vulpescu

Anonim spunea...

Au mai incercat o data, si-au sfarsit unde sta crucisatorul Moskva.
Sa le fie de bine si lor si americanilor.
Cei care se grabesc sa se orienteze cu neutralitatea de unde li se pare lor ca vine mai tare sa-si ia un gel de calitate.

,Alexandru

Anonim spunea...

Oare inarmare isi doreste poporul roman ?? Amrezolvat foametea si saracia be trebuie NATO..

Anonim spunea...

NATO si inarmare ne trebuie altfel dam sa mance din munca noastra la agresoru fashist rus.

un pic anonim spunea...

daca ar vrea cu un part ne-ar termina...

MIHAI DOR spunea...

Poetul Vulpescu, adevar graieste.

Anonim spunea...

Rusii ne-au muls si ne-au distrus. Sute de mii de romani au murit din cauza lor. Ne-au luat teritorii , ne-au obligat sa le invatam limba spurcata. Nici acum nu ne-au dat ce este al nostru inapoi . E prima data cind putem sa le aratam degetu'. Si voi va luati dupa acesti..." comentatori" platiti de Moskova ca sa protestati impotriva Americii, care ne apara? Si acum, uitati-va cite locuri de munca a creat USA in Romania si cite rafinarii au demolat Rusii!
Sintati orbi, mai?

Daniel Roxin spunea...

Si daca orbul esti tu? Daca ai stii macar un pic de istorie nu ai mai bate campii in felul asta. Americanii nu sunt cu nimic mai buni decat rusii. Occidentul spoliaza si distruge economic Romnia de 25 de ani. Acum 70 de ani, Anglia si SUA ne-au vandut rusilor prin tratatul de la Yalta. Sa nu mai vorbesc de toate crimele si tradarile din secolele trecute...