luni, 9 martie 2015

Atacuri mârşave asupra limbii, credinţei şi valorilor Neamului Românesc


Un articol de Ion Măldărescu


Războiul total, perfid, invizibil şi hibrid împotriva românilor.
„Nici dracu’ nu ştie cine-s inamicii”


„Îndemnaţi poporul să nu se-nconvoaie/ Ţara-i răvăşită - nu avem armată/ Ne-am ales ca « pretini » lupi în piei de oaie/ Flacăra dreptăţii moare revoltată [...] Îndemnaţi poporul să nu se-nconvoaie/ Ne-am vândut pământul - ne râd veneticii/ Cei ce conduc lumea  ne-mping în războaie/ Nici dracu’ nu ştie cine-s inamicii...”. (Virgil Ciucă)

„Rasism”, „antisemitism”, „discriminare” şi cătuşe la gură!

Când aud vorbindu-se de „democraţie”, „reformă”, „discriminare” şi de „algoritm politic” (rog luaţi notă de ghilimele), îmi vine să pun mâna pe armă, dar nu am permis. Care democraţie, care libertate a cuvântului, care reformă? Vreme de un sfert de veac aceste cuvinte de magie neagră nu au făcut altceva decât să mascheze corupţia, jaful, abuzul, incompetenţa, trădarea - promovate ca politici de stat -, şi în mod cu totul special, lupta potentaţilor, a „elitelor” hămesite împotriva propriului popor şi trecerea sub control total a acestuia. Libertatea de exprimare este o lozincă de paradă, pentru că O.U.G. 31/2002 şi instituţiile inchizitoriale - Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (C.N.C.D.) şi Institutul Naţional (? - n.a.) pentru Studierea Holocaustului din România - „Elie Wiesel” (I.N.S.H.R.-E.W.) ne pun cătuşe la gură. Dacă cineva reacţionează atunci când haitele unor ţigani dezlănţuiţi pe stradă ne poluează auzul cu „dialoguri” zgomotoase, ne agresează cu comportamente antisociale sau ne fură puţinii bani din buzunar, se cheamă că facem rasism, discriminare. Infractorilor le este permis să fie agresivi, să ne înjure pe ţigăneşte, iar forţele de ordine se prefac că nu văd, nu aud, nu înţeleg. Când un evreu comite infracţiuni şi este prins cu „ocaua mică”, instantaneu, acuzatorul este acuzat de „antisemitism” şi transformat din acuzator în acuzat. Se vorbeşte de nediscriminare, dar anumite etnii au locuri „rezervate” - fără vreun examen sau test -, la instituţiile şcolare ale statului român, în dauna celorlalţi, dar asta nu se defineşte ca discriminare pozitivă, ci „integrare socială”. Deşi ne aflăm în România, nu ne putem cinsti eroii aşa cum merită şi cum ne dorim, fără avizul instituţiilor inchizitoriale. Sictir! Pardon de expresie!

Retrăim anii ’50 ai secolului trecut!

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (C.N.C.D.) - un fel de Inchiziţie contemporană - vede şi aude doar ce vrea. Deunăzi, publicistul Ionuţ Ţene a fos citat de Istvan Haller, directorul C.N.C.D., să fie prezent la începutul lunii martie, la sediul instituţiei pentru declaraţii privind o aşa-numită discriminare religioasă sau etnică a preşedintelui Klaus Iohannis[1], de faptpentru că a îndrăznit să-şi exprime liber opinia despre prestaţia noului şef al statului român. Aviz amatorilor! Cineva întreabă: „cumva faptul că Iohannis e neamț și lutheran ne interzice să-l criticăm? Cum rămâne cu libertatea presei, atât de necesară într-un stat ce se pretinde democrat? Dacă astăzi un editorialist trebuie să răspundă în față unei inchiziții moderne pentru articolele sale, mâine pot urma alți jurnaliști ce au opinii cu care nu sunt de acord politicienii”[2].S-a vorbit un sfertde veac de reformă şi privatizare, dar s-a furat „fără frontiere”. Se vorbeşte de democraţie şi „respectarea drepturilor omului”, dar se aplică (oficial sau „discret”) legi restrictive după tiparul „Big Brother”. Patriotismul, naţionalismul, au ajuns nu doar noţiuni „demonetizate”, ci au fost etichetate ca „extremiste”. În România! La alţii, de pildă, în Marea Britanie, în Spania, în Italia, în Franţa... se poate şi nimeni nu-i condamnă. Exemplu tipic de discriminare internaţională, dar ei sunt occidentali! Prin jungla internetului circulă o frază care trimite la meditaţie. Nu cunosc autorul, dar reflectă fidel realitatea şi demonstrează „discriminarea crasă” din România: „Oare ce înţelege un străin care vine în ţară şi aude că pe preşedinte îl cheamă Iohannis, pe şeful serviciului de informaţii Hellvig, pe şeful instituţiei anticorupţie Kovesi, pe şeful de la situaţii de urgenţă Raed Arafat, iar pe directorul de la C.N.C.D., Istvan Haller?”. No comment!

Marşrutizarea României

După ce au distrus şi au vândut economia şi pământurile Ţării, după ce au anihilat Armata României, iar prin drogul numit televiziune au îndobitocit populaţia României, mercenarii au trecut la executarea fazei de atac direct asupra educaţiei, a culturii generale şi chiar a limbii române. Ba, mai mult, Rozalia Biro, propusă de U.D.M.R. ca ministru al Culturii, îşi trecuse în C.V. limba română ca limbă străină. Străină o fi pentru domnia sa, care a mai aruncat pe gură şi „inteligenta” emanaţie cu „copiii bipezi”. Rând pe rând, din programa şcolară pre-universitară au fost eliminaţi „inconvenabilii” reprezentanţi ai culturii autohtone. Orele de educaţie fizică aproape că nu mai există, dar se introduc şi se promovează anormalităţile şi ororile sexuale, ideea căsătoriilor între indivizi de acelaşi sex, la pachet cu creşterea şi educarea unor copii, în ideea desfiinţării familiei tradiţionale. „Istoria Românilor” a fost reformulată şi re-scrisă ca „Istorie”. A fost introdusă, ca un apendice, „Istoria Holocaustului”. Urmaşul alogenilor Dionis şi Odarca Patapievici - dublii agenţi ai GeStaPo şi N.K.V.D. în anii ultimei conflagraţii mondiale, antiromânul declarat Horia Roman Patapievici l-a numit pe Eminescu „cadavrul din debaraua” românilor. Recent, un mercenar din mass-media l-a acuzat - cu „forme fără fond” - pe Mihail Sadoveanu că ar fi condamnat oameni la moarte. Luceafărul poeziei româneşti este pus din nou la zid: „de data aceasta într-un autentic tuci ţigănesc, inovaţie Pleşo-Patapu-Liiceano-Cărtărească. [...] O ruda de-a regilor Cioabă, un oarecare Cătălin-minune, a fost pus ca semnătură pe o «carte» anti-Eminescu, lăudată de toţi tâmpii din trena impostorilor numiţi. [...] Din ancheta culturală, publicată de Tribuna şi Ziariştii Online rezultă că «autorul Humanitas», Cătălin Cioabă, nu numai că nu şi-a scris cartea publicată de patronul său, Gaby Liiceanu, dar nici măcar nu a citit-o!”[3]

Distrugerea valorilor româneşti

Când citim sau auzim cuvântul „război” ne gândim la bombe, avioane, tancuri... însă astăzi se poartă „războiul hibrid”, ale cărui lovituri sunt generate cu sprijinul serviciilor speciale, aflate deasupra legii. De-a lungul întregii sale istorii, România a stat în bătaia vânturilor, la întretăierea drumurilor marilor imperii, care au folosit-o, fie ca teren de luptă, fie ca trambulină pentru experimente şi salturi spectaculoase. Poporul român, unul dintre cele mai vechi de pe continentul european, nu este cu nimic inferior altor popoare ale lumii şi, în pofida tuturor vicisitudinilor şi trădărilor a rezistat intemperiilor şi vremurilor aprige. Poporul român a dat civilizaţiei cele dintâi semne ale scrierii, a inventat stiloul, l-a „născut” pe Iorga, pe Enescu şi Grigorescu, pe Celibidache şi Eliade, pe Ion Antonescu, pe Henri Coandă şi Ana Aslan, pe Conta, Ţuţea, Brâncuşi, Palade... şi pe alţi „uriaşi” ai umanităţii: Paulescu a dăruit omenirii insulina, Victor Babeş, vaccinul antirabic. Imun la vaccinul ultim amintit, un comentator într-ale hârtiilor foşnitoare emise de fabricile de parale, după un consum excesiv de suc de cucută, a luat-o birjăreşte pe arătură, erijându-se în filosof, lingvist şi chiar în profet, în fapt, fiind doar un mercenar lipsit de scrupule.

Perle ale „Înţelepciunii lui Solomon”

Zilele trecute, o distinsă personalitate contemporană mi-a semnalat existenţa, într-un cotidian naţional, a unui articol cu titlul interogativ: „Ne permitem limba română?”, autor fiind un comentator pe teme financiare la Jurnalul.ro. Intrigat de întrebarea-titlu, am căutat textul, însă accesul la „Înţelepciunea lui Solomon” cioplită în piatra articolului nu mai este accesibil. Este posibil ca după ce au luat cunoştinţă de enormităţile înşirate ca mărgelele pe aţă proastă şi de reacţiile cititorilor, redacţia portalului să fi procedat la evacuarea „debuşeului” încriminat. Tardiv! Răul fusese deja comis chiar, în prima zi a primăverii calendaristice! O fi vreun „Mărţişor” sui generis! Am reuşit să mai găsesc totuşi o „urmă”, un fragment preluat şi republicat, undeva în spaţiul virtual[4]. În cele ce urmează reproduc câteva „perle elucubrante, extrase ale „Înţelepciunii lui Solomon”, un fel de „exerciţii superficiale, de istorie contrafactuală” (l-am citat chiar pe autor): „Ne permitem limba română? Limba noastră-i o comoară. Învăţăm asta încă din clasa I. [...] trebuie să ne întrebăm şi dacă limba noastră maternă nu e cumva păguboasă pentru noi (păguboasă pentru noi este revelaţia idioată a dumneavoastră, domnule I.B. - n.a.). Să ne întrebăm care sunt costurile - economice şi nu numai - ale faptului că avem o limbă materna latină, cu o structură gramaticală şi topica complicată şi care ne consumă mult timp, să o învăţăm şi să o utilizăm (de gramatica limbii germane o avea cunoştinţă, domnul filosof-filolog de cafenea? De scrierea etimologică şi gramatica limbii franceze o fi auzit, stimabilul? Dar de ciudăţeniile limbii engleze? - n.a.). În loc să ne bucurăm de pragmatismul, funcţionalitatea şi «ergonomia» comunicaţională a limbii engleze (Fericiţi cei săraci cu duhul![5] - n.a.). Vrem, nu vrem, timpul înseamnă bani. E foarte posibil ca [...] învăţarea limbii române să fie pură pierdere de timp [...]. Filosofi, istorici şi antropologi s-au întrebat de-a lungul timpului dacă nu cumva ne era mai bine să fim altceva decât suntem. [...] Aceste întrebări rămân [...] exerciţii superficiale, de istorie contrafactuală...” şi dă-i şi luptă... Semnatarul acestor enormităţi, impardonabile şi inadmisibile atacuri asupra limbii şi credinţei neamului românesc, continuă să debiteze alte filosofii emise la cârciuma din mahala: „nu cumva ne era mai bine să fim altceva decât suntem. [...] dacă nu cumva am fi fost un popor mai bine organizat şi mai eficient dacă am fi fost catolici sau protestanţi în loc de ortodocşi”. Doresc să îi adresez o singură întrebare, retorică, desigur: Mister I.B., nu cumva era mai bine pentru noi, dacă nu v-aţi fi născut? Dacă părinţii ilustrei dumneavoastră personalităţi au greşit dându-vă viaţă, noi, ceilalţi n-avem nicio vină. Nu vă putem îngădui alienaţia, dar fiindcă slujiţi interesele altora, nu ale românilor, bine-ar fi să vă strângeţi degrabă catrafusele şi să vă angajaţi la „Canal 4”, în Anglia. Televiziunea respectivă caută cu lumânarea mercenari anti-români şi ca să nu se spună că fac discriminări, voi cita o zicală evreiască ce se mulează perfect pe elucubraţiile emise de înalta dumneavoastră înţelepciune solomoniană: Toți se plâng de lipsă de bani, dar de lipsă de minte, nimeni.

---------------------------------------
[5] Fericiţi cei săraci cu duhul... versetul 3, capitolul V, „Predica de pe munte” din Evanghelia lui Matei


14 comentarii:

Unknown spunea...

Articolul dumneavoastra este o oglinda a realitatii ansa omul de rand are prea multe necazuri, cand un om este adus la saracie cumplita, cand datoria nationala depaseste 280% punctam ochii doar pe clasele politice si nu si pe cei care au corupt pe acestia.Solutii sant greu de gasit fara colaborare fara sa ancercam sa gasim adevarul.Arhimede spunea, ,daca vrei sa antelegi cum functioneaza lumea, ridicate deasupra ta,,

Anonim spunea...

L-am gasit in cache :

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:21UDs6MvxYQJ:m.jurnalul.ro/editorial/ne-permitem-limba-romana-685443.html+&cd=3&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

Maris Gabriel spunea...

Subscriu intru totul ; sper ca inimile urmasilor falnicilor geti sa reinvie in piepturile noastre si sa eradicam acest cosmar ce ne bintuie de 25 ( sau ,mai riguros ,de 250 de ani )de ani. Ridica-te din genunchi popor urmas ai Getilor !

simona spunea...

Pai daca am fi ales sa fim neutri si sa nu ne bagam in NATO si UE poate alta era soarta noastra(desi eu nu inteleg de ce e prea tarziu)cat despre acest IB ce doreste de fapt ?Sa deznationalizeze romanii ii place sau nu limba asta e cea care ne-a tinut 1900 de ani e legatura ,veriga ,zaua care a tinut impreuna 3 tarisoare romanesti pana au reusit sa se reuneasca .Nu exista nici o lege impotriva unor asemenea specimene?

Anonim spunea...

totul vine de la vest: microstate deznationalizate de max 10 mil. locuitori, controlate de o banca/ mafie mondiala. Romanii le stau inca in cale bine mersi. pe yugoslavi si cehi i-au aranjat, ungurii si bulgarii sint putini ca numar, mai urmeaza si altii la rind. speram ca mesajul sa ajunga la tineri in primu rind, ca sa le deschida ochii la realitea cruda din jur.

Anonim spunea...

Daniel ,am gasit asta si poate iti foloseste in scrierile tale . E in limba engleza si toata lumea ar merita sa stie de unde se trag toate relele din lume .Succes !
http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

Anonim spunea...

Eu am constatat ca anunite lucruri negative mentionate in articol nu au preocupat de loc autoritatile statului roman, care printr-o politica anume, ar fi trebuit sa nu le accepte si/sau sa faca tot posibilul sa le elimine...dar nimeni nu a facut nimic, asa ca eu cred ca asta este o politica a statului: "laissez faire, laissez passer!", pentru ca indiferent ce s-ar intampla, "ei si ai lor" vor fi mereu cu privilegii, cu buzunarele pline si.."vor cadea mereu in picioare" ! De ce:pentru
ca "Les jeux sont faites, rien ne va plus!" Tara e plina de "jucatori" fara valoare si constiinta care uneori joaca la doua capete si/sau au un stil de joc distrugator...Vad ca cei ca dumneavoastra, domnule Roxin, sunt mereu aratati cu degetul si neaparat "etichetati", ca nu cumva sa ajunga "formatori de opinie" iubiti si respectati de publicul larg. Din pacate, multi care au ganduri pozitive, bune, frumoase despre aceasta tara devin (sau vor deveni) "tinte" care deranjeaza "bunul mers" al tarii catre divizare, disparitia frontierelor si dizolvare in viitorul "ghiveci" europeana...
Aprope de granitele tarii "arde" , dar unii "se piaptana" linistiti!

Unknown spunea...

soarta noastra se poate schimba an bine dar totul dupa parerea mea pleaca de la noi. An actuala lume adevarul al spune doar copii pana la varsta de 5 ani si nebunii iar daca fiecare dintre noi ar ancerca sa devina ori copil ori nebun, (an sensul cel bun), eu cred ca an scurt timp se pot culege roadele schimbarii noastre.
Haideti sa facem o revolutie a cunoasterii, a colaborarii an toate domeniile esentiale vietii noastre an care nimeni sa nu moara.Ar fi de ajuns sa eliminam din noi si mica doza de egoism pe care anca o mai avem,sa ajutam pe cei care sant an dificultate cu idei, ancurajare, spun sata pentru ca bunurile materiale rezolva anumite situatii doar pe moment si nu definitiv.Numai uniti putem scoate masca sofisticata a falsificatorilor lumii ancepand de la istorie si terminand cu aierul pe care al respiram si undele electromagnetice.
De unde vine boala stim, trebuie doar sa eliminam cauzele..

Anonim spunea...

Noua romanilor ni se trag clopotele din negura istoriei ,cand de fapt tot noi tineam de funia lor pentru ca altii pe atunci nu erau,obsesia acestor jigodii este de fapt un complex oedipian si asa va fi pana la celalalt capat al istoriei,ultimul roman va dispare o data cu ultimul vorbitor de Limba Romana,asta este cel mai mare secret al istoriei,sigur in viitorul apropiat vor naste romanii si alti,, Eminesti,, .

Prin intermediul politicienilor neocomunisti post decembristi si cu ajutorul nemijlocit a securitatii ceausisto-kgb-iste care trebuia sa puna mana pe Romania si in care toti acesti excroci tradatori de tara au pus bazele unui stat de tip mafioto-comunisto-securist, au negociat numai in interesul lor si a unei clici jidanesti impletita cu elemente tiganesti aderarea la NATO si intrarea in UE in genunchi. Nu au vrut decat sa poata sa-si ascunda averile in bancile Europei care nu s-a dat la o parte in as lua din Romania tainul promis pentru acest limbaj dublu pe care-l practica la adresa intereselor poporului roman. Rusine Europa esti de k k t, in loc sa condamne comunismul asa cum a condamnat fascismul ,a permis pentru ca a avut numai de castigat , decaderea in haznaua istoriei contemporane europene a romanilor care dupa lovitura de stat decembrista s-au trezit nauciti intr-o Europa care nu-i vroia ca egal ci buni doar de argati ,iar tara jucata la ruleta ruseasca intre toti codosii si homosexualii de la Atlantic si pana la Vladivostok.Arza-var focu jegurilor.Acum mai mult ca niciodata avem nevoie de oameni ca EMINESCU,CORNELIU ZELEA CODREANU, VLAD TEPES.Nu vom disparea, Europa ne este datoare numai si pentru ca aici este leaganul ei si limba romana ii este asternut.

Prin intermediul politicienilor neocomunisti post decembristi si cu ajutorul nemijlocit a securitatii ceausisto-kgb-iste care trebuia sa puna mana pe Romania si in care toti acesti excroci tradatori de tara au pus bazele unui stat de tip mafioto-comunisto-securist, au negociat numai in interesul lor si a unei clici jidanesti impletita cu elemente tiganesti aderarea la NATO si intrarea in UE in genunchi. Nu au vrut decat sa poata sa-si ascunda averile in bancile Europei care nu s-a dat la o parte in as lua din Romania tainul promis pentru acest limbaj dublu pe care-l practica la adresa intereselor poporului roman. Rusine Europa esti de k k t, in loc sa condamne comunismul asa cum a condamnat fascismul ,a permis pentru ca a avut numai de castigat , decaderea in haznaua istoriei contemporane europene a romanilor care dupa lovitura de stat decembrista s-au trezit nauciti intr-o Europa care nu-i vroia ca egal ci buni doar de argati ,iar tara jucata la ruleta ruseasca intre toti codosii si homosexualii de la Atlantic si pana la Vladivostok.Arza-var focu jegurilor.Acum mai mult ca niciodata avem nevoie de oameni ca EMINESCU,CORNELIU ZELEA CODREANU, VLAD TEPES.Nu vom disparea, Europa ne este datoare numai si pentru ca aici este leaganul ei si limba romana ii este asternut.

Romani a venit timpul sa ne luam tara inapoi si sa anulam toate datoriile la bancile lumii ,cei 100 de miliarde de euro nu sunt ale romanilor ,sa-i plateasca toti politicienii si securistii si tiganii si evreii care in loc sa ne conduca spre lumina ne-au aruncat in prapastia disperarii,nu mai avem nimica de pierdut ,doar viata! VOM MURI ,DAR VOM FI LIBERI ! Vorba romanului disperat VOM MURII CU EI DE GAT !

Dragilor de 25 de ani am trait intr-o mare minciuna indusa de o clasa politica KGB ista ,stalinista,bolsevica ,sionista nu va faceti ca nu pricepeti ,atacul asupra Romaniei si a poporului roman a fost foarte bine orchestrat si dirijat ,se doreste de 200 de ani scoaterea din istoria lumii a Romaniei si a poporului roman,deranjam multe interese si la mijloc este vorba de mii de miliarde de dolari si de un viitor mizer al lumii pe care ni-l pregatesc papusarii,dar noi niste tarani de 10 000 de ani incurcam cu prostia noastra jocurile si fiti siguri ca inca 10 000 de ani inca li le vom incurca,sa ne pupe in kur toti cei care nu ne iubesc. aaron

Anonim spunea...

Te rog, Daniel, scrie cu i din i la inceputul cuvantului; si "sunt" in loc de "sant"; multumesc;

Anonim spunea...Daniel ,analiza corecta si interesanta .Ma duce cu gandul la Venezuela ... Si uite asa mai invata omul cate ceva ,in detaliu - cine ,de ce ,unde ,cand ,incotro...
Totusi este trist in lume !

https://centruldiplomatic.wordpress.com/2010/04/18/traficanti-de-istorie-sau-criza-mondiala-a-capitalismului-de-nina-georgescu/

Anonim spunea...

Pt.Aaron - ? % original ?

Anonim spunea...

Ptr anonim din 12.03.2015,ora 22:45

Tot ceeace am scris este dintr-o mare durere,fizica,mentala sufleteasca.Daca stii povestea evreiasca a golemului care a fost trezit la viata o data intr-un ghetou din Praga de catre rabini acelas lucru s-a intamplat in Romania noastra draga dupa 1989,inivizi bine plasati au creat in 25 de ani un mutant numit, pentru idiotii majoritari transformati din popor in populatie,democratie originala si capitalism de cumetrie,totul pentru jefuirea Romaniei si transformarea poporului roman in sclavi.Va voi povesti doua intamplari petrecute pe pielea mea.In 1978 fiind student in Bucuresti si caminist si avand nevoie de bani am pus cu un coleg bucurestean de o afacere cu dolari pe care-i plasam la arabi si negrii.Cumparam 500 de dolari cu 2,5lei/1 dolar de lei si-ii vindeam cu 3,5lei/1 dolar lei ,castigul impartindu-l frateste,am facut aceasta operatiune de 3 ori pana cand mi-a spus ca dolarii proveneau de la nevasta unui colonel de securitate.A doua poveste se petrece prin 1996 cand un prieten care lucra la o societate care facea case de bani a fost contactat de o batrinica din Bucuresti ,sotul murise si nu-i lasase cifrul si nici cheile de la seif,au incheiat contract prin notariat ca plata sa fie 10% din ceeace vor gasi in seif.Au descis seiful si au ramas siderati ,inauntru au gasit 20 000 000 de dolari,batranica a vrut sa le dea 200 000 dolari au dat-o in judecat si au primit 2 000 000 dolari.Ce putem intelege din aceste doua intamplari ca Romania a fost ,este si inca va fi furata de o mafie formata din fosti si actuali securisti&nomenclaturisi si politicieni & clanuri tiganesti,jidanesti si unguresti.Poporul roman este anesteziat cu buna stiinta ,suntem si mai ales ni s-a studiat profilul psihologic si atacul asupra sa este diabolic si fara scupule ,se spera ca pana in momentul trezirii sa nu mai aiba cine sa se trezeasca.Dar sa nu uitam proorocirile lui Daniel Mane, Tekel, Fares care se vor aplica tuturor celor care au nenorocit Romania si neamul romanesc.aaron

D. Pavel spunea...

Stiti domnule dar NU aveti curajul sa o spuneti! Intrebati BOR-ul ca va va explica "explicit" cine ne sunt dusmanii intunericului; doar un pasaj aici! Voi elabora un articol mai relevant:

ROMANIA CA SI USA CA SI MAI NOU UE ESTE CONDUSA DE JIDANI!
Dar cine sunt ei, jidanii!

JIDANII sunt de fapt khazari askenazi care isi spun si "semiti" (v. tismaneanu, roman, brucan, brates, etc) si "evrei" si "alesii Domnului" iar noi restul GOIMI, adicatelea ANIMALE! Acest khazari au deveni "evrei/ askenazi" in secolul 9 cind au ales religia mozaica a evreilor adevarati SEFARZI (urmasi ai lui Cristos).

Ei ii numesc Lacustele Mondiale (SIONISTII), iar aceasta grupare etnica de crima organizata, cea mai mare de la Cristos incoace CONDUCE LUMEA "la lumina intunericului"!
In USA si CA peste 90% din media, din pornografie si multe altele sunt controlate de mafia sionista! Acesti de fapt au inceput palestinizarea USA odata cu asasinarea - de catre ei - a ultimului presedinte patriot american Kennedy! Dupa palestinizarea USA si CANADEI urmeaza "globalizarea" - PALESTINIZAREA UE! In Romnia deja ca si in USA peste 90% dintre televiziuni si ziare sunt controlate de SIONISTII MONDIALI!
Va intrebati de ce nu se mai vorbeste in tara despre patriotism!? de ce nu ne mai scriem istoria noi insine? de ce spitalele sunt mai rele decit puscariile?! si mai ales de ce AU FOST ALUNGATI peste 4 milioane de romani din tara?! Adicatelea MINA DE LUCRU CEA MAI BUNA?! Va mai intrebati? Credeti ca acest plan DIABOLIC PUS LA CALE DE ACESTI ZABAUCI SIONISTI putea fi adus la indeplinire de guverne romanesti? Au incurajat prostii si hahalerele sa puna tara pe butuci si acum - NU rideti - tot ei ii baga la puscarie, pentru ca trebuie ca ROMANIA SA FIE SUPTA DE RESURSE PINA LA CAPAT! Pentru returnarea datorii - care se va apropia de PIB/ 150 miliarde de euro - trebuie DEMOCRATIE! Hotii si-au facut deja rolul! NU mai au nevoie de ei si vor intra asa cum merita la inchisoare (eu i-as tine numai in spitale dezafectate!)....
Ei bine, LUMEA/PLANETA miroase acest scenariu INEBUNITOR si foarte curind va apare MASA CRITICA! Pai daca e asa, ne trebuie Legea Big Brother, adica Internetul sa fie 100% controlat de Lacustele Mondiale ca sa nu se mai afle toti GOIMII cine sunt ei si ce vor acesti habauci!
Mai bine copiati acest comentariu - nasu' or nu stie or se c...ca pe el de frica macar sa pronunte cuvintul sionist - pentru ca in citiva ani ASA CEVA NU VA MAI APAREA IN SPATIUL PUBLIC!