miercuri, 15 aprilie 2015

Ce se intampla cu organismul dupa ce bem o bere sau o cafea. Motivul pentru care este esential sa consumam mai multa apa apoi

O cafea si o bere. Ambele merg in cele cateva zile libere care insotesc o sarbatoare. Ambele acidifica mediul intern. Rinichiul va lucra intens ca sa restabilesca echilibrul si va produce mai multa urina.

Atentie mare: in felul acesta, este foarte usor sa va deshidratati. Va miscati. Apare in muschi acidul lactic, cel responsabil de durerea din febra musculara. Acest acid se neutralizeaza in mediul intern, reprezentat de sange si de lichidul in care traieste fiecare celula.


Ca sa neutralizeze acidul, sangele isi creste concentatia rezervei alcaline. Plamanii intervin si ei in reglarea PH-ul lichidelor biologice, ca si aparatul digestiv.


Insa rinichilor le revine cea mai imporanta sarcina. Toate aceste organe, de fapt, alcalinizeaza mediul intern. Ca sa puteti trai.


O asemenea lectie de anatomie este necesara nu doar dupa miscare, ci si dupa o bere. Un lichid care acidifica usor mediul intern.


Gabriel Mitulescu, medic primar chirurg: "Si in final ne deshidratam, bautorii de bere observa foarte bine ca dupa o bere elimina mai mult decat berea pe care au ingerat-o."

Richiul elimina, prin 100 de militri de urina, o cantitate limitata de valente acide. Ca sa isi faca treaba cat mai repede si sa readuca echilibrul in organism, va produce in exces urina.


Acelasi mecanism se petrece dupa ocafea.


Gabriel Mitulescu, medic primar chirurg: "Ceaiul negru si cafeaua contin purine, care sunt substante toxice pe care organismul incearca sa le elimine."
Dupa o cafea, se produce aceeasi cantitate mare de urina. Din acest motiv, dupa o ceasca, beti un pahar mare de apa, bogata in micro-elemente. Dupa o bere, beti cel putin 2 litri de apa. Procedati la fel dupa zilele de sarbatoare cu multe feluri de mancare.


Gabriel Mitulescu, medic primar chirurg: "E foarte simplu sa incercam cateva zile sa bem apa, chiar daca nu apare senzatia de sete si sa ne simtim mai tonici si toata activitatea sa fie mai buna."

Imediat dupa Sarbatori, nu incepeti cure de slabire, un stres pentru organism. Si care va consuma si mai multa apa.


Antonela Burlacu, medic primar endocrinolog: "In timpul procesul de slabire, in urma unei diete, apare mai intai eliminarea apei, de aici apare o scadere rapida in greutate, ulterior incep sa fie consumate rezervele."
Acesta nu e un motiv ca in dieta sa scadeti cantitatea de apa, ci dimpotriva sa o cresteti. Odata cu grasimea scazuta veti metaboliza si toxine. Care se elimina, de asemenea, cu ajutorul apei bogate in microelemente.

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/csid/ce-se-intampla-cu-organismul-dupa-ce-bem-o-bere-sau-o-cafea-motivul-pentru-care-este-esential-sa-consumam-mai-multa-apa-apoi.html

3 comentarii:

Unknown spunea...

Uniti-va cu cei ca noi!
https://www.facebook.com/AuthorJamesRedfield/photos/a.10152708420423431.1073741825.188841828430/10153197295903431/?type=1&theater

Unknown spunea...

Interesant e ca domnii doctori nu ne vorbesc despre ce se intampla in organismul nostru daca consumam alimente superchimicizate din supermarketuri,despre efectele cuptoarelor cu microunde,despre carnea cu hormoni,despre efectele consumului de paine(ma rogde ,paine si circ inca avem nevoie...).Ceea ce spun ei seamana izbitor cu un banc despre un tigan care ajunge intr-un "loc cu verdeata" de prea mult verde...Probabil ca suntem o natiune de deshidratati de ne recomanda atata apa

Unknown spunea...

Scolile actuale au fabricat doctori, nu insa si oameni cu inalte standarde umane si spirituale.Avem si oameni destul de pregatiti care nu practica doar medicina clasica si au rezultate uimitoare, nu putem da cu noroi in ei, credeti ca daca ar face cunoscut tot ce stiu multi dintre ei ar mai avea zile bune acolo unde lucreaza?Medicamentele in mare parte sint facute pentru a elimina simptomele si mai au si efecte colaterale.
Eu cred ca daca omul ar incerca sa fie ceva mai constient, aproape ca ar reusi el insusi sa fie doctorul lui.