miercuri, 1 aprilie 2015

Declarații incendiare: ANAF închide firmele mici româneşti ca să facă loc multinaţionalelor, din ordinul “ministrului şpăgar” Darius Vâlcov!!!


ANAF închide firmele mici româneşti ca să facă loc multinaţionalelor de care nu se atinge nimeni, a declarat marţi preşedintele Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, adăugând că ordinul de sigilare a firmelor îi aparţine “ministrului şpăgar” Darius Vâlcov.


“O cruciadă a închiderii micilor firme româneşti a demarat în aceste zile, uitând de marii evazionişti, în frunte cu unele multinaţionale care îşi exportă profiturile de milioane de euro fără să fie deranjate de taxe şi impozite sau de vreun funcţionar al statului român”, a precizat Bogdan Diaconu.

“Culmea culmilor: ştiţi cine a emis ordinul de ministru pentru sigilarea firmelor, ceea ce înseamnă aruncarea lor în faliment şi a angajaţilor în stradă? Nimeni altul decât Darius Vâlcov, ministrul tablourilor şi al şpăgilor date în cimitir şi posesorul vilelor din Monaco şi din alte locaţii de lux. Aşadar România îşi bagă în faliment micii întreprinzători la ordinul unui ministru corupt, arestat pentru furt! Curat capitalism!”, a adăugat şeful PRU.

Peste 170 de magazine şi localuri au fost închise în întreaga ţara de către agenţii Antifraudă în aceste zile pentru nereguli de doar câţiva lei, iar pe uşi şi geamuri li s-a lipit anunţul “Activitate suspendată de Antifraudă ANAF pentru neemiterea bonurilor fiscale”

După intrarea în vigoare, de la 1 martie, a Ordonanţei de Urgenţă adoptată de Guvernul Ponta, ordonaţă ce permite sigilarea acestora pentru sume nejustificate găsite în casa de marcat, ANAF a început să închidă micile firme – magazine, restaurante, baruri, cafenele etc.- găsite cu o inadvertenţă contabilă chiar şi de 3 lei.

sursa: epochtimes-romania.com

24 de comentarii:

Anonim spunea...

Numai Dumnezeu poate sa mai faca dreptate ! Ne-a cuprins hidra atat de cumplit incat mi-a ramas rugaciunea constienta fiind ca va fi ascultata si mai devreme sau mai tarziu o alta lume va lua locul acesteia !Comentariile pe asemenea grozavii nici nu-si mai au sensul ...ce pot face eu contribuabilul de rand cand fratii mei romani au tradat si au ingenuncheat poporul ...nu-mi vin in minte decat versurile lui G.Cosbuc :,,Din zei de-am fi scoboratori /C-o moarte tot suntem datori/Dar nu-i totuna leu sa mori ori caine -nlantuit "... ( Decebal catre popor ). Ma rog la stramosi sa-mi asculte ruga plansa si sa ajute neamul romanesc ,ca-i vai si-amar !

Anonim spunea...

mitraliera pe toti si toate curvele......

Anonim spunea...

Buna seara,

este incredibil ce se intampla,toti ticalosii care au fost arestati pt spaga sau delapidare nu s-a vorbit nimic de confiscarea averilor ilicite si a conturilor in paradise financiare,nu se exexuta societati mari precum PRO TV,asociatiile sportive si multe altele care au datorii la buget de mii si mii de lei dar se inchid firmele mici pt cativa banuti.Dumnezeule sfant mai exista loc pt dreptate in lumea noastra mica?Trebuie sa intelegem ca nu este singur in aceasta mizerie ,a fost scos in fata pt ca oricum este arestat de ce sa mai fie si altcineva acuzat nu-i asa?Presedintele nostru probabil doarme in ,,cizmele statului,,ticalosii astia nu mai au suflet ...

Anonim spunea...

au furat aprope tot chiar si painea copiilor de la gura,in tandem cu asa zis-ul\ serviciul roman de informatii(SECURITATEA;MOSAD;CIA;STASI etc.....)toti sunt aceiasi adevaratii TERORISTI ai VIETI satanisti convinsi.Astia trebuie eliminati exemplar din lumea noastra fara mila si cat mai repede fiindca este de ajuns, cutitul a ajuns la maduva.....RIDICATIVA VOI TOTII INDIFERERENT DE NATIE VOI CE IUBITI VIATA SI ACESTA TARA ROMANIA SI TERMINATI CU LEPADATURILE TRADATOARE,LACOME SI FARA DE SUFLET.INCEPETI SI CURATITI GRAUL DE NEGHINA NU MAI LASATI PE MAINE......O MOARTE AVEM ROMANI SI O CINSTE NOI SUNTEM LA NOI ACASA.........

Anonim spunea...

De ce firmele mici nu se unesc și nu dau ANAF în judecată pentru discriminare? De ce firmele mici nu se unesc și nu dau în judecată pentru discriminare pe aceia ce semnează legile în România, legi ce discriminează investitorii români?

Anonim spunea...

Oamenii rusilor lucreaza.
Valcov e un bulgar cu legaturi rusesti.

Anonim spunea...

Aveti rabdare ,inca nu e gata .Mai urmeaza - nu judecati in pripa.Si da ! Presedintele nu doarme .
Sanatate tuturor .

Anonim spunea...

DACA O SINGURA LUNA ,NE-AM UNI TOTI CARE AVEM O FIRMA MAI MICA SAU MAI MARE , SA NU PLATIM NICI O TAXA SAU IMPOZIT LA STAT, SA VEDEȚI CUM NU LE MAI VIN IDEI DIN ASTEA TRAZNITE ! NUMAI UNIȚI VOM INVINGE !

Anonim spunea...

Cartea asta le-a mai ramas si acum o flutura haituiti, ca sa dea un semnal multinationalelor care inca nu au ajuns ca pot sa-si faca mendrele pe carca "pulimii", e liber. Numai sa o lase mai moale cu coruptia in Romania!
Numai ca de data asta li s-a infundat. Sunt forte multi care i-ar calca in picioare, nemultumiti ca scapa repede si raman cu banii. Pluteste in aer ceva greu, o asteptare plina de ura. Cu proxima ocazie o sa-i calce in picioare.





Anonim spunea...

Cititi cele ,,24 de protocoale ale sionului,, si veti intelege cine prosteste o planeta de tantalai.aaron

Melchisedec spunea...

Daniel Roxin, prin aceasta incercare care ai trecut-o de curand , poate cea mai grea incercare pe care un om o incearca vreodata. Dar dincolo e lumina si viata adevarata , iar aici e viata plina de munci si suferinte. Orice om bun este incercat de Domnul , pentru ca omul sa se apropie de El, Cel ce a creat totul si e Tatal nostru adevarat, Unul Dumnezeu si fara de asemanare. Nici o religie antica cu multi zei , nici New Age, sau doctrine secrete-Blavatschi, Asket si Billy Meier. “They live “ sau Travis-Walton, incidentul. Nimic din toate astea nu sunt adevarate. Iubirea Domnului este traita , pentru ca e adevarata. Am scris pe acest blog despre crestinism, in speranta ca tu, suflet generos, o sa intelegi ...Acum apropie-te de Domnul si cunoaste-L asa cum si eu L-am cunoscut, pentru ca sa te intelepteasca si sa iti dea linistea si incerederea vietii adevarate , pe care toti crestinii, cu nadejde o asteapta:mantuirea. El este Tatal adevarat si sufera pentru noi cand si noi suntem abatuti si dezorientati. Nu exista reincarnare, karma, yoga sau zeii -fiinte din alte sisteme de civilizatie. Fenomenul OZN, este descifrat, ei vin din iad si nu din alte universuri. Dar diavolul insala pe multi, in special pe cei fara credinta. Oamaneii cauta minuni si sunt inselati cu asta, dar cea mai mare minune este Darul Domnului , Harul Sau dat noua oamenilor . Calea aceasta a marturisirii este grea si multe piedici va face diavolul pentru a te deturna de la calea mantuirii, cazi, te ridici, si sa nu renunti pana ce vei birui. Eram inainte neincrezator in tot ceea ce faceam si priveam la altii cu temere, ca ei stiu mai mult, dar Domnul Mi-a aratat o raza, si prin umilinta vremii, am inceput sa simt o ridicare si o intelegere ...Numai ca sunt om si cad si Il manai pe El. Diavolul nu vrea ca sa fiu aproape de Domnul si imi pune piedici multe . Ii stiu toate mutarile, nu mai poate lucra el ascuns si in tacere asa cum o facea inainte, si atunci ma indreptam sigur spre iad. Acum lupt cu el direct si cind imi intinde curse le stiu , Dar cei ce nu stiu si judeca usor lucrurile vor fi inselati de el cu acele “credinte” false afirmate mai sus.
Daniel, cauta crestin-ortodoxia, si vei fi implinit , un calauzitor de oameni , care pe tine oamenii te vor urma, caci pe mine nu ma vor urma. Dar tu esti altceva , ai acea personalitate si acum ai inteles ca scopul oamenilor este mantuirea...
Atat cat sunt aici pe pamant voi marturisii adevarul , chiar daca viata imi voi da pentru el. Adevarul este eliberator de patimi, caci aceasta robie a patimilor este cea mai grea din toate.

Melchisedec spunea...

Privesc la societate , uneori sufar si ma tulbur de ceea ce vad, numai stiri rele. Dar imi aduc aminte de Domnul si in rugaciune gasesc raspunsurile la intrebarile care ma framanta. Las in urma lumea cu ale ei preocupari zilnice, si oamenii, sarmanii, nu mai au nici un calauzitor, pe cineva sa ii intelepteasca asa cum era Justin Pirvu, iar tara a ramas mai singura fara de el. Parca toate au venit peste noi de cand el nu mai este printer noi, toate cele rele si nu se mai opresc.
Nimeni nu mai ia atitudine pentru omul sarman, si sa le spuna oamenilor sa se roage , caci toate aceste calamitati ce au venit peste pamant sunt semne de la Domnul ca trebuie sa ne schimbam falsa viata a noastra in viata adevarata si vesnica a Imparatiei cerului. Se va ajunge la pierderea natiunilor si la apostazia si multa sminteala va veni peste lume, dar toti cei ce isi vor pastra credinta adevarata vor fi rasplatiti pentru asta.
Este ultimul mesaj pe care il scriu si sper ca vai fi folositor sufleteste tuturor ce cauta adevarul si nu-i usor sa il gasesti, in toata aceasta avalansa de informatii, multe false. Stiu ceea ce spun, caci si eu am trecut prin toate acestea si de aceea pretuiesc mai mult dreapta credinta, ortodoxia….

Melchisedec spunea...

... Cu voce joasa si alegandu-si bine cuvintele(Asket), iti arunca o vraja si te atrage catre ea. Infatisarea ei frumoasa te tulbura, vorbeste ciudat uneori, dar si lucruri pe care nu le aflat pana atunci . Are toate raspunsurile dar nu spune nimic de Mantuitorul nostru Hristos, evita orice referie la El, sau schimba subiectul . Uneori ai vrea sa o intelegi si sa ii dai dreptate, dar ceva te opreste. Desi iti spune ca vine de departe, simti ca ea vine din vremuri de demult si poate era fie vreo Artemis, sau Ishtar sau oricare alta zeita care supunea vointa oamenilor de atunci, dar acuma apare atat de moderna si seducatoare, linistita , vorbind cu cuvinte joase si incet ca nimeni alta intalnita pana la ea . Vorbeste despre suflet si fratia care ne laga de ei, de sistemul stelar indepartat si grija pe care o are fata de noi oamenii, care distrugem mediul inconjurator, si pentru niste lucruri numite”bani” facem asta? Privirea ei patrunzatoare si ochii ei parca te hipnotizeaza si uiti mai tot ce spune si crezi ca e doar un vis sau basm, ca un Fat-Frumos din lacrima; trebuia sa fie Eminescu pentru a o descrie…Uneori uit de mine si nu stiu ce sa mai spun pierzandu -ma de tot, privind chipul ei gingas si nefiresc de frumos, ce nicaieri pe pamant nu am vazut vreodata. Imi spune ca trebuie sa plece si cu regret imi spune ca o judec gresit si ca nu vrea sa imi schimbe credinta, in care cred cu o habotnicie nemaiintalnita pana acuma , ci sa imi arata ca nu-i asa cum eu o credeam ca este ea, pana acum. Iesi intr-o lumina stralucitoare mai ceva ca soarele si am ramas singur gandind la toate acestea , poate o judecam gresit? Dar noaptea rece si tacuta ce ma gasea plimband pe strazi goale si simteam o amaraciune in inima , o parere de rau ca i-am spus lucruri poate care au mahnit-o. Atatea cunoastere avea si felul cum le spunea , vorbe ca niste vresuri, parca nu mai vroiam sa aud vorba oamenilor simpli, caci soapta ei imi mangaia auzul si glasul ei cristalin , frumos, neomenesc ma bantuia acuma , credeam ca e rece si ca o voi face sa se rusineze fata de inselarea asta, dar simtem ceva cald in inima . Auzisem de asta dar acuma cand am intalnit-o era altfel, o credeam inamica a vietii mele, dar acum nu era asa; imi spunea ca ma stia si prin toate cate am trecut, de iubirea acelei fete neimpartasita si raul pe care mi l-a facut acea fata. Vorbea despre preocuparile mele si ca acest lucru a facut ca ea sa apara inaitea mea, desi eu nu credeam ca se poata intampla asta, dar ca ea a vrut sa arate ca este posibil asta si ca dorea sa imi fie calauza dar si prietena si ca nu avea alt scop.

Melchisedec spunea...

Spunea ca ceilalti, care ma batjocoreau nu ma intelegeau , ca ei nu inteleg pe oamenii senibili si sunt nestitutori si cu aceia nu merita efortul meu de a le spune adevarul , caci nu vor intelege, chiar daca ma simteam amarat caci nu gaseam pe nimeni sa impartasesc ceea ce stiam, dar ca ea asculta si ma calauzea fara ca eu sa stiu asta – ma ajuta sa cunosc totul despre rasa nordica si vitejia lor, care ma bucura si ca daca vreau sa aflu mai multe, ea ma va ajuta cu toate acestea …Iar eu mergeam pe strada si parca nu mai vroiam sa ma intorc catre casa , ci sa cunosc lucrurile acestea ce nu sunt date tuturor oamenilor, ci numai celor care sufera pentru adevar si vor cu adevarat s ail afle si nu sunt impacati cu tot ceea ce societatea i-a mintit , inca din copilarie, in scoli . O, cat de mult suntem mintiti si tinuti in jugul acesta al societatii actuale, si nimic sa nu cunoastem , nimic sa nu aflam, decat lucruri banale si asa inima este iremediabil pierduta, caci trebuie sa fi ca ceilalti si sa batjocoresti pe toti cei ce au aflat adevarul, si au alta opinie de a lor; sa fi vulgar si sa fii asemanator cu ei, caci batjocura lor te vor ajunge si teama sa nu fi descoperit si vorbele interpretate gresit, pana si izolarea de ei e ciudata, vazuta de acestia, caci tu vrei sa nu mai te stie lumea si sa te judece, si cauti doar rugaciunea cea care aduce spor de fericire vietii tale….

Acum va cadea cortina si asta e tot ce am avut de spus, fie ca ceea ce am scris sa nu mahneasca pe nimeni…Actorul si-a incheiat rolul sau , si chiar daca zambea inaintea spectatorilor, asta nu inseamna ca din inima sa nu mai curgea si cat o lacrima, o lacrima pastrata in taina si fara ca nimeni sa o stie pentru cine curge…

Anonim spunea...

V-au ingenunchiat jidanii,khazarii,iezuitii si iudeo-masonii!!!Acum,dupa ce au furat tot ce-au muncit cu sudoare si immense sacrificii in 45 de ani bunicii si parintii vostrii si s-au facut stapani inclusiv pe aerul pe care-l respirati urmeaza etapa cea mai "frumoasa": batjocorirea "pe fata" a tuturor prostilor si "goyimilor" acestei populatii,caci popor nu se mai poate numi,transformarea prostilor platitori de taxe si impozite in sclavi.Sclavii perfecti,indobitociti,mintiti,manipulati si jefuiti pana la distrugerea totala....S-a dus dracului Romania cu romanii ei cu tot dimpreuna cu toti sfintii,sfintele si dumnezeii......

Unknown spunea...

Dumnezeu ne-a creat,a lasat noua la toti pamintul cu tot ce este pe el ca sa putem trai iar pe deasupra nea dat si minte sa putem judeca in schimb noi nu am facut nimic sa pastram ce ne-a daruit.La momentul actual totul este in miinile celor fara de Dumnezeu, ei au totul la picioarele lor,fiecare metal are un patron,apa are si ea aproape in intregime patronul ei semintele de orce tip la fel,industria de masini si toate tehnologiile la fel de brendurile mincarurilor la fel iar cei care lucreaza pentru ei se considera oameni realizati si nu realizeaza ca se folosesc de ei si mai inainte sau mai tirziu vor fi chiar si ei victime.Nu este usor sa iesim dintr-o asemenea capcana dar nici imposibil ,cu ani in urma se faceau razboaie pentru a acapara teritorii, rezerve naturale iar in urma razboailo nu faceau nimic decit dadeau iluzia reconstruirii tarii respective impostindu_si propria banca ce de foarte multe ori cu bani virtuali indatorau acea tara iar daca o ramura aindustriei merge este tot in propritarea lor cu nume bine ascunse.Acum s-au modernizat folosesc arme psihotronice, bioingineria a devenit o stiinta criminala care lucreaza tot in folosul lor. Ideia mea este ca trebuie sa gindim numai cu capul nostru, sa eliminam tot ce este artificial sa nu ne mai fie frica de ei si asta presupune o gindire corecta.

Anonim spunea...

Cam multi din cei luati de dna au in comun un lucru: fie ei, fie "cel mai bun prieten si partener de afaceri" au numele terminat in "ov" sau "schi".

,Alexandru

Anonim spunea...

nu-i clar ?! treaba euro-atlantica ...ma rog in continuare cu lacrimi fierbinti ,cu speranta si credinta ca Dumnezeu sa-mi asculte ruga si sa savarseasca lucrarea pentru Gradina Maicutei conform Voii Sale PreaInalte...

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

,,Pacatul meu inaintea mea este pururea ..." spune psalmistul ,este pacatul meu personal si al semenilor deopotriva ,aceasta-i cauza care ne-a ratacit indepartandu-ne de originea divina sursa raului care ne-a cuprins si care trebuie vindecata,tamaduita individual si colectiv deopotriva ,ca ce s-ar face primavara cu o singura floare ...imi cer iertare cu lacrimi si ma rog in continuare sa ma ajute sa-mi implinesc misiunea incredintata ca fiecarui suflet intru sporirea talantilor...ma rog si plang,ma rog cu speranta si credinta ca toate sunt ingaduite de Dumnezeu care face lucrarea cum stie mai bine si mai frumos spre mantuirea sufletelor noastre ,ale tuturor si nici o povara nu-i prea grea cand grija i-o dau Lui Iisus ,care o transforma in Lumina,Pace,Raza de Soare , Clar de Luna ,Praf de Stele,Armonie ,intr-un cuvant Iubire ,care primeneste in aceste vremuri natura,cerul,pamantul ,omul cu intreaga creatie in infinita sa diversitate ; in clipa acesta sfanta percep ca toate se rearanjeaza spre infaptuirea Binelui Suprem ! Cu drag,respect,recunostinta,ganduri bune de pace , intelepciune ,pline de Lumina si Iubire

Anonim spunea...

Pentru Anonim spunea...
Oamenii rusilor lucreaza.
Valcov e un bulgar cu legaturi rusesti.
1 aprilie 2015, 22:37

Esti destept, chiar crezi ca a facut aceasta pentru multinationalele rusesti? Ca doar n-a inchis OMV sa vina Gasprom.
Sau deja esti frectionat bine pe creier si vezi numai rusi ca a zis Tismaneanu ce a vrut sa cedeza Transilvania prin Declaratia de la Budapesta din aprilie 1989 cand cu regele balbait a semnat declaratia.

Unknown spunea...

Ma informez si ma minunez, cladirea ue seamana izbitor cu turnul babel.Oare care este adevaratul scop al ei, cine sint adevaratii fondatori si ce urmaresc?Distrugerea industriei Romanesti in favoarea multinationalilor ma face sa reflectez. Ma face sa reflectez si de ce de 20de ani nasa ascunde procesul de fuziune la rece sub diverse nume, iar noi nici macar acum in mileniul 3 nu avem acces la energia semigratuita.Andrea Rossi se zbate de multi ani, tehnologia exista, exista si un generator domestic ECAT pe care rechinii mondiali fac tot posibilul pentru stoparea lui.La ora actuala functioneaza unul de1000Mw in Mexic numai ca proprietar este tot un multinational.Dupa parerea mea energia electrica exista de citeva milenii, bateria de bagdad a fost inventata inaintea erei noastre dupa cum atesta arheologii,piramidele egiptene au avut si ele un rol energetic la care noi inca nu avem acces.La noi a fost facuta cu ani in urma o piramida experimentala la care rezultatele ei au fost top secret, de ce oare?
Pila lui Vasilescu Carpen functioneaza de mai bine de jumatate de secol fara intrerupere, noi de ce nu o putem reproduce la o scara mai mare?

Unknown spunea...

E greu de spus cat s-a ajuns de departe...
Totusi, e bine ca macar sunt arestati, dar ar fi si mai bine daca li s-ar lua si averile si ar fi pedepsiti mai aspru.

Unknown spunea...

Presupun ca politicilor arestati le-au pus in fata deviza ,,cine spune tot adevarul, plateste iar cine-l spune pe jumatate face doi ani de inchisosre si ramine bogat"
Da Doamne sa gresesc!