duminică, 5 aprilie 2015

Marile inventii romanesti si razboiul dus astazi impotriva lor


Potențialul de inteligență al românilor ete imens! În fiecare an, inventatorii români se întorc de la marile saloane de inventică cu zeci de medalii de aur și argint.

Din păcate, majoritatea acestor invenții rămân prin sertare, statul român (prin reprezentanții săi incompetenți și lipsiți de viziune sau, și mai grav, datorită cozilor de topor care slujesc alte interese) nedorind să investească în acest domeniu.


Conform profesorului Florin Colceag, o personalitate științifică de primă mână a României, în acest moment inventatorii români dețin invenții de o valoare excepțională, de interes global, care, dacă ar fi puse în practică, nu numai că ar garanta plata tuturor datoriilor externe ale României, în câțiva ani, dar ar genera o revoluție tehnologică la nivel global…

Mai multe despre invențiile de sute de miliarde de euro ținute prin sertare de inventatorii români, dar și despre războiul care se duce pentru a le bloca punerea în practică, veți afla în această emisiune…

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

9 comentarii:

Anonim spunea...

Fenomenul il observ de multi ani, argumente sau exemple nu ma intereseaza pt. c-am bate apa-n piua. Cred ca este un fenomen si cred ca e doar o parte din-troo strategie de ansamblu alaturi de lipsa autostrazilor (ca un exemplu ultracunoscut).
Mi se pare un fenomen prea amplu implementat ca sa-l dam pe seama nepasarii, etc. Mi se par superficiale astfel de discutii cat timp nu se atinge miezul problemei.
Parerea mea este ca este o impotrivire la adresa civilizarii romanilor care a inceput de pe vremea "Imperiului roman civilizator", a trecut prin comunismul care "ne ducea pe noi culmi de civilizatie" si-a ajuns la UE unde trebuie sa te conformezi, sa te civilizezi,sa te integrezi si-n genere sa te prefaci ca uiti pt. ce-ai luptat si crezi.

,Alexandru

un pic anonim spunea...

Războiul este împotriva poporului român.Pe toate fronturile. Cine are forța de a privi în ansamblu ce s-a întâmplat în ăștia 25 de ani...i se zbârlește părul pe el. Este de o evidență cutremurătoare. Puse în tablou piesele de puzzle, începând cu cei care ne-au condus/ne conduc, cu atacul la valorile noastre, cu devalizarea financiar-bancară, cu dez-industrializarea țării, cu ocultarea istoriei și intoxicarea mediatică, cu depopularea ei prin migrație și prin otrăvirea și îmbolnăvirea populației(suntem singurii care aplicăm Codex Alimentarius și iodarea sării, care am acceptat utilizarea în agricultură a initium și alte mizerii ale concernului german BASF) în paralel cu distrugerea sistemului sanitar, cu furtul de creiere românești și blocada ideilor inovative ale românilor și tot așa. Poți obosi numai citind. Chiar dacă majoritatea nu sesizează și dincolo de scenariile prăpăstioase pe care le fac cei mai mulți dintre cei învinși, se apropie judecata...pământească (de ceea divină nu o să scape niciunul) a trădătorilor de neam și țară!
Doamne ajută!

un pic anonim spunea...

Apropo...ce se întâmplă cu Institutul Cantacuzino face parte din aceeași strategie. Să nu uităm cum înainte de 1989 am avut cei mai mulți copii bolnavi de SIDA (mai ales cei din case de copii). Acolo s-au dat vaccinuri aduse de afară într-o așa zisă campanie europeană de vaccinare antipolio (dacă îmi aduc bine aminte dozele erau de la un institut franco-elvețian).
Să nu ai un institut de cercetare în medicină preventivă mi se pare condamnabil și la nivel de intenție!!
Un vaccin cu nanoparticule sensibile la câmpuri electromagnetice sau anumite frecvențe depășește cu mult tot ce a gândit Orwell. Rezultatele le puteți intui...

Anonim spunea...

Noi avem o datorie la FMI de 100 de miliarde, cu dobândă, peste 400 de miliarde. Alte ţări au datorii la noi. Hai să facem o afacere, poate FMI ar putea prelua o parte din datoriile pe care alte state le au către noi.

Sunt mari averile dobândite după revoluţie. Poate câţiva dintre milionarii noştri în euro vor începe să sprijine inventica, bineînţeles, cu gândul la un profil ulterior, dar bine şi aşa. Va dura până când banii din marea corupţie vor ajunge pe făgaşul normal, adică la plata datoriei externe sau la sprijinul inventicii.

Dacă s-ar folosi energia liberă, s-ar face şi economie de apă. Nu ar mai fi nevoie de calorifere care să funcţioneze cu apă şi nu ar mai exista centrale termice producătoare de dioxid de carbon.

Anonim spunea...

Da traim intr-o lume nemerinca condusa de sionisti,cei mai mari dusmani ai neamului romanesc,ei care se cred poporul lui yehovah sunte in slujba satanei,sa le dea bunul Dumnezeu dupa cum merita !aaron

Unknown spunea...

Fuziunea la rece exista de aproape 3decenii pe care nasa o ascunde sub diverse nume.Exista deja un generator de1000 mw in Mexic care lucreaza de mai bine de jumatate de an.De citiva ani buni exista generatorul domestic ECAT pe care elitele mondiale nu vor comercializarea lui.Exista deja in comert centrala termica zeoterm de la o fabrica a multinationalilor la un pret de 16000 euro cu un randament de 160%cca.,folosesc zeolitul artificial in loc de cel natural pentru a justifica pretul.

Anonim spunea...

In ceea ce priveste inventiile, ar trebui sa existe o evidenta consistenta la OSIM si tot acolo ar trebui sa se stie cate dintre ele s-au aplicat in viata de zi cu zi; de asemenea se poate afla cati dintre inventatori si-au continuat drumul in acest fel sau s-au pierdut pe alte cai; multi lucreaza pentru firme straine si romanii nu prea mai stiu de ei; putini sunt ca d-l Capra Iustin care a ramas in tara si de care, de asemenea, stiu putini romani.

Anonim spunea...

aaroane, pleaca de la butoane, bă, si lasa-l pe duhul capitanului sa cugete adanc. in locul tau.

ps: nu fiindca ar fi o problema, si dupa 200 de ani ati comite aceleasi tampenii

save-gas spunea...

Hidrogenul alchimic :


http://peswiki.com/index.php/OS:Vernon_Roth%27s_Alchemical_Hydrogen