sâmbătă, 9 mai 2015

Revoluție în medicină – Medicina vibrațională


Lumea științifică a fost de la începuturi, și este și acum, terenul unui permanent conflict de idei între oamenii de știință vizionari și mediul științific conservator, acea majoritate care stabilește viziunea oficială a științei.

Dacă Giordano Bruno a fost ars pe rug pentru ideile sale prea îndrăznețe, iar Galileo Galilei nu a fost departe de o soartă asemănătoare, astăzi vizionarii nu mai sunt în pericolul de a fi uciși atât de ușor pentru o idee, dar se pot confrunta cu multe necazuri, care pot să ducă la marginalizarea lor.


Cu toate acestea, spiritele luminate au înfruntat in permanenta oprobiul mediocritatii si au perseverat in demonstrarea propriilor adevaruri. Progresul s-a facut in special prin intermediul vizionarilor, chiar daca recunoasterea a venit in multe cazuri, dupa moartea lor.

Astazi suntem la o cotitura in mai toate domeniile stiintei. Idei, proiecte si descoperiri care, pana mai ieri, ne pareau de domeniul SF-ului, prind viata si ne forteaza sa facem salturi evolutive in aparenta greu de anticipat.
In aceeasi situatie se gaseste si medicina. Cu toata rezistenta viziunii oficiale, idei si descoperiri revolutionare, ne obligă să ne schimbăm perspectiva asupra sănătății, asupra procesului de vindecare.

În această emisiune, în care vom vorbi despre idei revolutionare în medicină, o avem ca invitată pe doamna Lector univ. dr. Mihaela Georghiu de la Universitatea de Medicina Carol Davila din Bucuresti, pentru a ne vorbi despre Medicina Vibrațională.

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

7 comentarii:

Anonim spunea...

„Divinitatea geometrizează prin intermediul sunetului”. „Materia este, de fapt, muzică cristalizată” (Introducere în medicina vibraţională, varianta scribd). Superb. Acum câteva săptămâni, când mi-am dat seama că rezonez puternic cu anumite melodii difuzate pe un post drag, mi-am alcătuit propriul playlist şi ascult la walkman în orele multe cât sunt în mişcare. Se văd rezultatele. Dar, chiar dacă eu mă las învăluită de muzica aleasă ca de un ocean şi înfloresc, aceasta e muzica potrivită mie, nu aş risca să o recomand altcuiva, să nu îi dăunez. Pentru a-şi regăsi armonia, fiecare ar trebui să caute sunetele care i se potrivesc.

un pic anonim spunea...

descoperire=redescoperire=aducere aminte.
Ne tot aducem aminte tot ce știam. Ce greu și lung este drumul către noi înșine!
Nu vrem să credem ce ne tot spun înțelepții e mii de ani. Las că vine știința modernă și dovedește că este adevărat. Asta este calea pe care am ales-o dar câtă suferință și în final câte treceri dincolo experimentăm.
Și la început a fost Cuvântul...

un pic anonim spunea...

Este o revoluție în măsura în care este de fapt o re-evoluție. Și după o re-re-evoluție și tot așa.După cum spuneam (scriam).
Excelente subiecte...Bravo, dacă îmi permiți.

Unknown spunea...

Un articol binevenit si se pare ca in cufarul Pandorei a mai ramas inafara de speranta si un pic de altceva.
Multumiri Voua si la toti ca Voi.

Anonim spunea...

"Medicina vibrationala" de Richard Gerber, doctor

Anonim spunea...

Exemplu profund vibrational: "..pe meleagurile aflate intre Olt si Jiu, se spune ca glasul omenesc devine un adevarat miracol, capatand modulatii surprinzatoare si triluri de pasare maiastra. Acolo au prins aripi celebrele Marii ale cantecului popular romanesc."

Acest text l-am preluat din biografia Marie Lataretu: http://marialataretu.blogspot.ro/2009/12/biografie.html

Anonim spunea...

Si adaug: oare dacitele cum cantau?