marți, 16 iunie 2015

Susține campania arheologică 2015. Trimite un SMS în valoare de 5 Euro + TVA. Detalii aici



Trimite un SMS cu textul DAVA şi adresa ta de e-mail la 7472, tarif 5 E+TVA/SMS (număr valabil în reţelele Orange, Vodafone și Cosmote) şi vei primi: 1. O carte despre istoria noastră antică în format electronic:  “Strămoșii noștri reali: Geții-Dacii-Tracii-Ilirii”, autor Conf. univ. dr. Gheorghe Iscru; 2. Colecția foto a celor 34 de Tăblițe de la Sinaia care se mai găsesc astăzi la Institutul de Arheologie din București și 3. Colecția foto cu mormântul Regelui geto-dac DROMIHETE de la Svestari, Bulgaria. Imediat după trimiterea SMS-ului vei primi un mesaj în care ți se va solicita confirmarea plății. Acest al doilea mesaj este taxat normal.

Campania arheologică 2015 va începe din luna iulie a acestui an, iar Asiciația Geto Daciiva susține financiar și media mai multe șantiere arheologice, în parteneriat cu anumite muzee din România.

Daniel Roxin

7 comentarii:

Anonim spunea...

Așezare neolitică și morminte de la sfârșitul epocii bronzului, descoperite între Ernei și Sângeorgiu de Mureș

http://www.agerpres.ro/sci-tech/2015/06/16/asezare-neolitica-si-morminte-de-la-sfarsitul-epocii-bronzului-descoperite-intre-ernei-si-sangeorgiu-de-mures-15-57-39

un pic anonim spunea...

Eu voi participa. Chiar acum.
Pentru că este nevoie. În curând ne vom renegocia poziția în lume! Și e foarte bine să se știe cine am fost, suntem, pentru a ști cine vom fi.
Se apropie momentul în care ne vom lua revanșa istorică pentru cei 2000 de ani de frământări. Aceasta va fi bineînțeles spirituală, dar care după cum se cunoaște, va atrage și una socială.
Ceilalți...vor plăti...eine grosse mosse, bosse, frosse...Deutschebank, care nu se simte prea bine, merkelina făcând ture pe la japonezi, chinezi, coreeni după bani.Și când colo ciu-ciu.Unchiul Sam nu are de unde. Îi paște o bulă financiară de îi va da cu capul de pereți (asta dacă nu inventează rapid ceva pentru complexul lor militar-industrial, o păleală generală). Experimentul pe care l-a aplicat pe noi îi va cădea și ei în cap.
Guten tag!

Anonim spunea...

https://revolutianarhista.wordpress.com/2015/04/23/clasa-de-mijloc-din-elvetia-creata-prin-rapirea-copiilor-saracilor-si-exploatarea-lor-ca-sclavi-in-ferme-lagar-de-munca-fortata/


Te ingrozesti,ar tebui facut un sait in care sa fie aratate toate faptele ''marete'' ale statelor occidentale(sclavie,falsitate,razboaie,tratate de pace facute in folosul lor,colonialism si cate si mai cate)pentru a arata si romanului de rand la cine ne raportam si spre ce valori tindem,lasand in urma o cultura unica si frumoasa cum e cea romaneasca.

un pic anonim spunea...

Ni la nămți, că unii nu mai pot de la atâta pupat piața independenței. E istorică apucătura lor.
Citat: "Este demn de menţionat că bijuteriile descoperite în mormântului nr. 10 (diademă de mărgaritare, lanţ de aur pentru păr, treizeci de nasturi de aur, pafta de aur, inele de aur împodobite cu pietre preţioase) aveau să impresioneze în egală măsură istoricii, dar şi capetele încoronate Se ştie că Iorga i-ar fi zis Reginei Maria, care făcuse o pasiune pentru inelele Cavalerului: “Majestate, lăsaţi-le! Sînt ale Dinastiei Basarab, nu ale Casei Hohenzollern-Sigmaringen”".
E vorba de ce s-a descoperit la Mănăstirea Argeș, cu privire la Negru Vodă, ale cărui rămășițe și existență nu au fost recunoscute nici măcar de Iorga.
Totodată ciudat și păcat.
De aici și toată nebunia cu descendenți de origine cumană și intenția unor zăpăciți sau bine plătiți să dezgroape domnitorii români ca să le cerceteze ADN-ul. Ptiu...piei drace!

un pic anonim spunea...

Scuze: e vorba de lucrările de restaurare din anul 1920 de la Biserica Domnească din Curtea de Argeș.

Unknown spunea...

Ce pot sa fac sa primesc cartea in format electronic despre care scrie in descriere? Am facut o donatie deja sar nu am primit nimic pe e-mail.
Multumesc!

Daniel Roxin spunea...

Ati trimnis SMS? Dati-mi adresa de e-mail, va rog!