marți, 21 iulie 2015

CHEMTRAILES – Controlul populației prin otrăvire. VIDEO


Daca ne vom uita astazi pe orice strada importanta a unui oras vom constata ca Farmaciile au rasarit la aproape fiecare suta de metri. Acesta lucru arata ca populatia este bolnava, ca aproape fiecare om merge cu regularitate la farmacie ca sa incerce sa isi trateze o problema de sanatate. Ceea ce va reusi, in cele mai multe cazuri, va fi sa gestioneze un simptom, fara a ajunge la adevarata cauza si, cu fiecare an, va lua tot mai multe medicamente,intr-un cerc vicios care se va termine la cimitir, cu multi ani mai repede decat ar fi trebuit.


Medicamente 7


Lumea in care traim astazi este una in care profitul marilor companii primeaza in fata intereselor celor multi, in care nevoia de a reduce populatia Terrei, trambitata de multi apologeti ai Noii Ordini Mondiale, da liber intoxicarii populatiei pe toate fronturile – mancare, apa, poluare electromegnetica, chemtrails…

Chemtrails 1


O populatie bolnava nu poate fi creativa si este dependenta de sistemul care ii controleaza resursele de hrana si apa, de sistemul care o obliga sa faca toate tranzactiile prin banci, pentru a-i controla banii.

In toata aceasta schema, un rol important in otravirea si controlul populatiei pare sa il joace celebrele CHEMTRAILS, substanțele aruncate în atmosferă prin intermediul avionelor.

Chiar dacă agenții sistemului vor pretinde că aceste “chemtrails” sunt rodul paranoiei adepților teoriei conspirației, dovezile sunt clare si arata la ce nivel se incearca controlul populatiei.

In emisiunea de mai jos veti afla lucruri foarte importante despre CONTROLUL POPULATIEI PRIN OTRAVIRE, lucruri care ne privesc pe toti!

Vizionare cu folos!

Daniel Roxin

13 comentarii:

un pic anonim spunea...

Și nu numai otrăvire. În funcție de conținutul microparticulelor și chiar nanoparticulelor împrăștiate aceste chemtrails-uri sunt folosite în războiul meteorologic și parapsihologic. În cel de-al doilea caz nanoparticulele inhalate de populația ochită vor migra în interior acolo unde cu un bombardament electromagnetic (inclusiv prin antenele de telefonie mobilă) vor obține efectele dorite. Și multe altele. Dar...ADN-ul se adaptează rapid, mai ales cel al oamenilor cu vibrație înaltă. Și uite așa selecția continuă...

Anonim spunea...

Dle Roxin,

Eu totusi cred ca nu vor reusi pana la urma urma!!!!In "copilaria mea" cred ca lucrurile se vor schimba.Poate ca nu azi,dar cred foarte mult in proverbul romanesc "ULCIORUL NU MERGE DE MULTE ORI LA APA"!!!E drept ca se confirma spusele dvs.,dar,exista un "DAR"...si un Dumnezeu care ne vede pe toti!

Tratamentosu: spunea...

Varstele femeii:
- 10-20 ani- Multe elemente din tabelul periodic al elementelor sunt lipsa precum Ca,Mg,Fe....
- 20-30 ani- Multe analgezice pentru fiecare centimetru patrat al corpului.
- 30-40 ani- Gata cu prostiile, a venit timpul unei boli adevarate. Deja sotul incepe sa-si dea seama de rolul interpretat, uneori.
- 40-50 ani- Durerile apar numai in momentul si locul potrivit. O doamna fara cel putin zece folii in gentuta nu are cotatie pe bursa.
- 50-60 ani- Eeeee He,,,,,Ce proasta am fost!....Regretele trebuiesc intrun fel anihilate cu ceva.
- 60-120 ani- Mooor,oooof. Va implor, uitati-va toti la mine si plangeti in cor, va rog.. Puneti mana pe un VIP.
Piata este speculata, afacerile merg. Si totusi, nimeni nu a fost ingrijorat de densitatea de carciumi, cam ciudata situatiune?!

Antonia spunea...

Stau intr-o zona in care sunt 2 farmacii intr-o raza de 30m, iar la inca 30m de aceasta este un spatiu comercial, recent renovat, in care se afla o zona destinata construirii unei alte farmacii. Sper doar sa-si schimbe ideile si prioritatile, nu de-alta dar cata vanzare sa faci atunci cand sunt 3 ingramadite?
Eu intotdeauna am preferat ceva naturist in schimbul medicamentelor, chit ca am dat mai multi bani pe diverse plante medicinale sau cine stie. Dar eu zic ca e mai eficient si isi fac mai bine efectul. Decat sa te indopi cu 3 feluri de pastile pentru o banala raceala, mai bine bei un ceai(exemplu doar).

Unknown spunea...

NWO e in actiune de multi ani chiar sub nasul nostru iar chemtrailss e numai o mica parte din raul adus omenirii.
Complici la aceste nenorociri sint in primul rind cei care acum sint in vacanta prin multe tari exotice care dupa munca facuta de vindere pe nimic a resurselor tarii si intobirea multimii,acum stau linistiti sub umbrele si se gindesc la pasii urmatori. In timp ce ei sint in vacanta televiziunile ne arata pe ecrane in timpul pauzelor publicitare direle ucigase a chemtrailss putin mascate,un film cu tigani,niste reclame repetate de sute de ori ca creerul uman sa le creada drept adevarate,mai apare din cind in cind cite un colonel bine platit si spune la multime ca pe cer este normal sa fie asa ca acele avioane sint diferite de celelalte iar fumul lasat (otrava) nu prezinta nici un pericol pt. populatie.
Unicul lucru bun este ca exista o mica minoranta constienta si cred ca asa cum am reusit sa- i demascam pe acesti criminali poate tot la fel vom reusi sa gasim solutii alternative prin care sa nu mai depindem de ei.

Anonim spunea...

INCA DIN 2 12 2013 SUNAT-AM LA 112,LA SEFUL SITUATIILOR DE URGENTA -CARE MI-A RASPUNS IN PERSOANA SA NU-L MAI DERANJEZ DACA MI-E DRAGA LIBERTATEA,LA TRIBUNA SIBIULUI,DE UNDE AM PRIMIT RASPUNS CA EI NU SE BAGA,INSA AS PUTEA SA STRANG-DE PARCA AS ADUNA PAIE DE PE HOTAR -VREO ZECE MII DE SEMNATURI SI SA LE DAU MAI DEPARTE UNUI DEPUTAT.ASA CA ,DRAGA DANIEL,CEL DE-AL TREILEA OCHI AL AM DESCHIS DIN 22 IULIE 2013,LA SOARE MA UIT FARA SA CLIPESC,MA INCARC CU ENERGIE PANA IMI ZBARNAIE ROTITELE,IMI CRESC NIVELUL VIBRATIONAL SI FIECARE CU AIA A MAMICII.CE SA NE MAI ZBATEM PENTRU SEMENII NOSTRI,CAI PORUNCA IUBIRII SEMENILOR ESTE DATA PENTRU ALTII ,MAI FRAIERI.ITI MULTUMESTE FRUMOS,SERB ILIE-SORINEL,DANIELE.MARE RASPLATA O SA AI IN CER PENTRU MUNCA TA.

Anonim spunea...

un neam esuat ....care isi batjocoreste copii dar se da de ceasul mortii ca cinevaaa ii vrea raul...il otraveste....sa fim seriosi !

Cristi spunea...

Pt dl Tratamentosu :

Si ... carciumile fac parte,alaturi de multe alte mizerii, din schema extinsa a capitalismului satanic,FARA CONSTIINTA, din demonocratia CRIPTOcratica ....Si ele , prin "impuscarea " neuronilor, alaturi de bolile pe care medicina satanica a banului se face ca le ...AMELIOREAZA , atentie !, NU VINDECA , AMELIOREAZA ,pt ca boala=bani!, contribuie la INDOBITOCIREA populatiei si reducerea ei, cum bine a observat dl.Roxin si nu numai dumnealui.

Felicitari D-lui Roxin pt postare !

un pic anonim spunea...

Te desfid anonim-ule care scrii că noi suntem un neam eșuat. Crezi că toți suntem ca tine. Nu înțelegi nimic din ce este în jurul tău...și nu ști nimic despre Neamul Românilor pentru că în venele tale nu curge sânge românesc așa cum nu curge nici în a celor ce își batjocoresc copii, așa cum filozofic scrii pe aici. Halal...
Vă veți dezintegra când vă este scris, carnea voastră se va întoarce în Pământul Nostru îmbibat cu mult, mult sânge (generos fiind cu toți neaveniții) dar sufletul vostru va pleca în alte zări fără a fi primit de strămoșii Neamului.
ROxin...continuă, te rog.

Anonim spunea...

CRED CA LIPSESTE LINK-UL CATRE VIDEO

Tratamentosu spunea...

Domnule Un pic anonim, te rog sa privesti in jurul tau mai bine si vei vedea multe persoane in varsta, la o etate respectabila, care se lafaie singuri pe foarte multi metri patrati, si multi tineri dornici sa-si intemeieze o familie, care locuiesc in conditii precare, de multe ori in chirie. Unde sunt copiii zgomotosi care se joaca si socializeaza? Termenul de ,,neam esuat,, este generos si dulce. Nu vreau sa completez cu conditia celor plecati pe alte meleaguri pentru ca, in mod sigur, nu sunteti capabil sa o intalegeti! Populismul dumneavoastra nu prinde nici macar la insecte.

un pic anonim spunea...

Dacă eu nu pot înțelege condiția celor plecați (așa după cum scrieți superior aici) și pe care domnia voastră o înțelegeți (presupun), cred că pot să opinez, cu plecăciune în fața unui exeget al istoriei și sociologiei contemporane care sunteți și care ați tras concluzia că dacă niște bătrânei se lăfăie în mulți metri pătrați suntem un neam eșuat (generos și dulce fiind când ne pronunțăm), că cei care dintr-un motiv sau altul își denigrează înaintașii, frații, părinții și bunicii, sunt adevărații eșuați. Sunt nefericiți, sunt triști că sunt români și că părinții lor s-au iubit și i-au năsut aici! Nasol.
Iar dacă domnule Tratamentosu, nu reușiți să vedeți dincolo de metrii pătrați în care stați și nu reușiți să înțelegeți de ce ni se întâmplă toate grozăviile astea atunci dialogul nostru se termină aici pentru că este evident că planurile noastre de referință diferă total.
Și încă ceva...toți cei care ne-am născut pe acest pământ am ales să o facem așa cum fiecare ne alegem locul și momentul. Și părinții. Dacă puteți înțelege asta. Păcat că unii uită de ce au făcut-o.
Vă doresc eșuare plăcută (nu aveți de ce să vă supărați, sunt generos și dulce).

Anonim spunea...

No,dara unde-i emisiunea?