luni, 27 iulie 2015

DANIEL ROXIN: Spijină și tu financiar Șantierul Arheologic de la Poiana Cireșului! Orice ajutor contează. Cercetarea începe peste o săptămână. Anul trecut s-au făcut descoperiri de interes mondial


Din 3 august, echipa condusă de prof. univ. dr. Marin Cârciumaru și dr. Elena Nițu, în colaborare cu alți specialiști din țară și străinătate (Universitatea Sorbona din Paris), reîncep săpăturile arheologice la Poiana Cireșului (județul Neamț), locul unor descoperiri excepționale: obiecte de podoabă, unelte și arme cu o vechime de peste 20.000 de ani, aparținând Omului Gravetian care avea la Poiana Cireșului o tabără de vânătoare.


Și în acest an, cercetarea arheologică de aici se face cu ajutorul Asociației Geto Dacii, care va finanța o parte din cheltuielile șantierului și se va ocupa de popularizarea descoperirilor.

Cum finanțarea acestui proiect se realizează de către Asociația Geto Dacii din donații și sponsorizări private, vă solicităm sprijinul și acum. Orice ajutor este bine venit. Modalitățile de susținere sunt variate și oricine poate să sprijine cercetarea arheologică dacă vrea – printr-un SMS, printr-o donație sau o sponsorizare, prin intermediul Pay Pal… Mai multe detalii aici:
http://adevaruldespredaci.ro/donatii-si-sponsorizari/

Mai multe informații despre Șantierul Arheologic de la Poiana Cireșului, aici:

http://adevaruldespredaci.ro/din-2-august-se-redeschide-importantul-santier-arheologic-de-la-poiana-ciresului-unde-anul-trecut-s-au-facut-descoperiri-de-interes-mondial/

Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit deja, în special principalilor donatori:

Dan Groza (Canada)
Doina Grecu (Canada)
Mircea Chirac (România)
Elena Simon (România)

4 comentarii:

Salveaza o inima spunea...

Buna ziua,
Ma numesc Placinta Vlad si sunt Presedintele Asociatiei “Salveaza o inima” si vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati pe blogul d-voastra despre Elena Petica care are 6 ani si sufera de luxatie neurologica de sold drept.
Rugamintea mea este sa scrieti un mic articol sau sa preluati de pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/elena-petica/ pentru a o putea ajuta la timp sa se opereze sis a aiba o viata normala. Astept cu drag un raspuns din partea d-voastra la adresa de e-mail:salveazaoinima@gmail.com

Anonim spunea...

Nea Roxine faceti-va timp si mergeti pana la Lehliu Gara pe autostrada si apoi Valea Argovei.Cand ajungeti acolo faceti dreapta si intre Valea Argovei si Silistea se afla un TUMUL foarte mare care se vede din sosea la jumatea drumului intre cele doua localitati.Poate faceti un film sau reportaj.
Dacu dd

Anonim spunea...

Va rog sa ma ajutati sa intelg toti politicii sunt sarlatani ca si primarul capitalei ? Ne fac tara de rusine si neamul nostru romanesc sunt atat de multi oameni destoinici printre care su dumneata de ce ii lasam sa ne ijoseasca si ai nostrii?
Ce trist pe acest meleag de basm ....atat de multi descreierati .......
Atat de sus pusi?

Anonim spunea...

Va multumesc ca existati