vineri, 7 august 2015

Legea anti-legionară sau… noii bolșevici împotriva poporului român


Atunci când o lege, cum este cea votată de curând, are ca efect condamnarea majorității luptătorilor anti-comuniști din România, avem o mare problemă; iar punctele de vedere ale unor personalități științifice românești îi subliniază parșivitatea și prostia:


Prof. dr. în istorie Radu Ciuceanu, fost deţinut politic, directorul Institutului Naţional pentru Studiul Totalitarismului al Academiei Române consideră Legea “Elie Wiesel” drept “o tâmpenie”: “S-a făcut o chestie de necrezut. Chiar aşa, să distrugi ce înseamnă rezistenţa poporului român împotriva ocupaţiei sovietice? În rezistenţa anticomunistă au fost 70-75% legionari. Să elimini o parte majoritară din rezistenţa poporului român împotriva regimului bolşevic este o măsură inconştientă” (Sursa)

Acad. Dan Berindei, Preşedinte de Onoare al Secţiei de Ştiinţe Istorice şi Arheologie a Academiei Române: „Mişcarea Legionară nu poate fi calificată drept „fascistă” întrucât nu întruneşte, prin elementele de doctrină pe care le-a adoptat şi promovat, un caracter ideologic fascist.” (Sursa)

Academicianul Eugen Mihăiescu: „Azi, luptătorii anticomuniști sunt prima țintă a tovarășului Florian. Cine urmează mâine? Mihai Eminescu? Alexandru Florian (unul dintre inițiatorii legii) este mulțumit că acum va putea “promova victimele Holocaustului” într-un spațiu românesc curățat de simbolurile fasciste… Las la o parte faptul că această expresie, “promovarea victimelor”, îmi face pielea de găină. Nu mă miră însă nimic din partea unuia care înțelege să profite de pe urma suferinței unor martiri demolând statuile altor martiri…” (Sursa)

Istoricul Mircea Stănescu: “Pentru a nu mai fi nici un dubiu: tema recentei legi – Legea “antilegionară” – n.m. -, integrată chestiunilor strategice și de securitate (națională, regională, globală), este una cerută de SUA, „cel mai aliat dintre aliații strategici“. Acesta este sensul prezenței ei într-un asemenea cadru de discuție.” (Sursa)

Ziariști online: „Trebuie reţinut faptul că adevărata măsură a luptei antibolşevice a fost dată de Mişcarea Legionară pe front, prin înrolarea deţinuţilor politici în batalioanele disciplinare destinate primei linii, unde s-au evidenţiat prin fapte de vitejie, apoi în lupta împotriva instaurării regimului comunist. Componenta majoră a mişcării naţionale de rezistenţă anticomuniste din România a fost legionară, realitate ilustrată prin procentul major al deţinuţilor politici din perioada 1945-1964, apreciat la circa 75%.” (Sursa)

Victor Roncea: „Legea antiromânească în cauză reprezintă o răfuială a urmaşilor agenţilor kominternişti cu poporul român. Dezideratele lor au fost readuse aminte românilor de istoricul american Larry Watts (citește mai multe aici: În 1989, puterea a fost acaparată de foștii agenți KGB și GRU) într-un motto care-i aparţine lui Engels, inserat în prima carte a trilogiei sale dedicate istoriei reale a României, “Fereşte-mă, Doamne, de prieteni”. Iată-l: „[Românii sunt] un popor fără istorie… destinaţi să piară în furtuna revoluţiei mondiale… [Ei sunt] suporteri fanatici ai contrarevoluţiei şi [vor] rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor naţional […] Dispariţia [lor] de pe faţa pământului va fi un pas înainte.”

Ce cred eu: dacă Eminescu ar fi trăit în perioada interbelică, astăzi, cu siguranţă, comisarul Florian l-ar fi interzis, aşa cum comuniştii i-au pus la index Opera politică iar “dilematicii” lui A. Pleşu i-au trivializat-o.

Dacă aşa stă situaţia acum, se explică mai bine de ce criminalul de război ungur, Wass Albert, care a ucis evrei şi români în Transilvania ocupată de horthyişti, are statui ridicate în tot Ardealul, în timp ce Alexandru Florian se războieşte, minţinând, cu memoria lui Valeriu Gafencu, românul basarabean care a salvat de la moarte un evreu, sau cu statuia filosofului Mircea Vulcănescu, “criminal de război” mort martiric în închisorile bolşevice. Alte voci avizate consideră că acţiunile urmaşilor comisarilor ideologici kominternişti urmăresc de fapt compromiterea României şi a românilor la nivel internaţional prin crearea, ca reacţie la operaţiunile lor, a unei organizaţii “antisemite” care să acţioneze violent “în numele ortodoxiei”. Dacă chiar aşa stau lucrurile, miza angajatului lui Victor Viorel Ponta, Alexandru Florian, poate fi inclusiv compromiterea mandatului preşedintelui Klaus Iohannis, a cărui alegere a demonstrat pe plan mondial lipsa oricărei pretinse “xenofobii” a românilor. Cu atât mai mult o asemenea Lege la cel mai tolerant popor cu putinţă nu-şi găseşte altă justificare decât aceea de provocare a unor situaţii şi stări generatoare de conflict.” (Sursa)

Alexandru-Florian-si-Radu-Ioanid-Crin-Antonescu-George-Scutaru-Andrei-Gerea-si-Ciprian-Nica-legea-217-2015-Elie-Wiesel

Sursa foto: roncea.ro

5 comentarii:

Anonim spunea...

As adauga un singur cuvant la titlu.
NOI BOLSEVICII EBREI IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN care nu ne-a dat in judecata pentru genocidul comunist adus de ebreii comunisti veniti din rusia.
UE ba smecherasilor.

D. Pavel spunea...

Miscarea Legionara NU ar fi aparut daca Lacustele Mondiale NU ar fi invadat Romania si NU i-ar fi ruinat pe romani cu furtisagurile si sarlataniile lor! Miscarea Legionara a aparut exact ca un anticorp impotriva microbilor cu care organismul sanatos roman se infectase.

Acum cind se reinvadeaza tara din nou, de "semiti" care isi spun si "evrei" si "alesii Domnului" - pentru a NU repeta istoria - se incearca din start ca o asemena miscare sa NU mai apara; adicatelea "semitii" khazari sa fie lasati sa lucreze la "liber"; cum le place lor si cum fac peste tot in lume! Asta se vrea si asta a fost porunca de pe Wall Street, via Washington, CIA, Mossad, Bucuresti! Ca de aia Romania are din nou o marioneta presedinte si mai ales de aia l-au impus pe MRU (un "frate" ashkenaz mai tinar) la sefia SIE.
Chiar daca minciunile lor le vor repeta la nesfirsit - chipurile ca sa devina adevar - sunt multi mai multi romani scoliti in zilele noastre, decit in timpul Miscarii Legionare...si s-ar putea sa o faca din rau si mai rau!; sunt specialisti in acest sens!

Tovarase "Alexandru Florian" (fost lector de "marxism-leninism ca si Brucan),

De ce nu cereti sau de ce nu propuneti un proiect de lege Congresului American prin care miscarea SIONISTO-MASONICA sa fie interzisa pe toata planeta! De ce?
Sau macar sa o propuneti in Parlamentul de la Bucuresti!

O sa crapati cu Luciferul vostru de git!

un pic anonim spunea...

Încet, încet ies la suprafața agenturile străine cum le spunea un personaj devenit istorie. De cei doi de deasupra nu se îndoia nimeni. De cei de sub (poza spune tot) existau ceva semnalări în presă. Toți sunt cavaleri de Kurlanda! Dincolo de legătura profesională îi ține la un loc o relație sordidă. Brrrrrr.

un pic anonim spunea...

Atacul are, de fapt, două obiective: scoaterea din istoria scrisă și cea moștenită a unor Mari Români (să nu uităm că bolșevicii i-au condamnat la închisoare pe mulți dintre filozofii, poeții, istoricii interbelici că ar fi legionari așa cum se amintește și în articol), dar și subminarea creștinismului ortodox și a valorilor tradiționale (mai puțin evident). Argument: crucea era stindardul sub care legionarii defilau! Din tabloul global, acest atac este un capitol din așa zisa revoluție sexuală și ideologică. Ce bine scria cineva din blogosferă: "dreptul oricui la opinie, libertatea gândirii, de conştiinţă şi de religie, libertatea opiniilor şi a exprimării, egalitatea în drepturi şi demnitate au fost deturnate, deformate şi chiar anulate de punctele de forţă ale ideologiei totalitare care acţionează pentru noua ordine mondială. De exemplu, recenta formulă a “hate speech”-ului este aplicată cu severitate, şi chiar cu furie, în deja multe state occidentale, numai celor care îndrăznesc să-şi exprime opiniile diferite de cele oficiale".

un pic anonim spunea...

Pe cât punem pariu că după promulgare vor încerca să desființeze mănăstiri (prima va fi Petru Vodă) pentru că acolo se face apologia românismului!
Rămâne cum am stabilit, atac asupra crucii, pentru că românii sunt peste 90% ortodocși. Piei de aici aghiuță!