sâmbătă, 8 august 2015

Secretele călătoriilor extracorporale


Omul a fost preocupat din cele mai vechi timpuri să găsească răspunsul la întrebări de genul: Există viață după moarte? Există suflet? Există ceva care este dincolo de corpul fizic și care nu dispare odată cu moartea trupului?

Desigur, oamenii au dorit să afle acest lucru fără să moară. De mii de ani, maeștri ai unor științe ezoterice orientale (dar nu numai) au elaborat metode, tehnici prin care au pretins că omul ar putea să se desprindă de trup și să călătorească în alte lumi, deplin conștient, după care să revină cu memoria vie a experienței trăite.

Dar am putea crede, fără rezerve, pe cineva care ne-ar spune că reușește un lucru atât de uimitor?

În decursul timpului, nenumăratele cazuri de moarte clinică investigate de neurologi au întărit până la certitudine ideea nemuririi sufletului, a faptului că ceva subtil din ființa noastră se poate desprinde de trup și poate să-și continue existența în afara lui.

În ce măsură omul modern are acces astăzi la astfel de experiențe de graniță și care sunt secretele călătoriilor extracorporale, căutăm să lămurim, măcar într-o anumită măsură, în această emisiune…
Vizionare cu folos!

Daniel Roxin


5 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitări pentru emisiune! Am avut experienţe asemănătoare în trecut. Curiozitatea, stârnită de o carte al cărui titlu nu mai mi-l amintesc, mă facuse să experimentez cele despre care citisem si despre care vorbiţi in film. Insă nu am mai continuat deoarece intr-o ultimă experienţă am reuşit cu greu să mă trezesc. Şi mi-am zis că voi încerca mai tarziu, când voi fi mai pregătit. Modul in care am reuşit să mă întorc in urma acelei experiente "mai dificile" a fost foarte interesant: cum-necum mă simţeam un univers haotic dar stăpanit de o "intenţie", nedefinită in acel univers dar perturbatoare pentu el, intentie ce a generat o intrebare pe care am auzit-o clar in acel haos: "Cine?". Răspunsul a venit simplu "Eu." In acel moment starea de haos s-a mai atenuat (daca am compara haosul cu un foşnet, de exemplu). Apoi a urmat a doua intrebare: "Unde?". Iar raspunsul : "Pământ". A treia intrebare a fost: "Când?". Răspunsul a fost data din ziua respctivă. Moment dupa care am inceput sa-mi aud pulsul si sa-mi simt corpul, incepand cu varful degetelor de la maini si picioare. După experienţa asta nu prea mi-a mai ars o bună perioadă de timp de experienţe la limită... Cu toate astea am mai continuat... Ce trăisem acolo mă atragea ...

Anonim spunea...

https://www.youtube.com/watch?t=733&v=uMJMr1_rVu4

http://www.obe4u.com/rm/

un pic anonim spunea...

Îmi place enorm cum îți lărgești paleta de preocupări.Am mai scris-o, sunt absolut convins că dezvoltarea abilităților tale spre zona subtilă, spre fundamentele vieții, te vor duce într-un LOC unde Marii Preoți Daci îți vor încredința un secret ce va da cu roțile în sus protipendada istoricilor de mucava (ca să nu scriu altcumva), plătită cu bani grei de cercurile concentrice de putere ale lumii.Te așteaptă, să-l poți duce...secretul.
Acum nu ar fi rău să apară un anonim plângăcios și speriat să ne spună el cum o să dispărem noi și cum extracorpolaritatea nu există și că nu există nimic în afară de metrii pătrați în care trăim, ca în bancurile proaste că nu rămâi din această viață doar cu ce mănânci, bei și mai știu eu ce....Alo, băi ăștia, vă meritați soarta!
Celor ce iubesc acest neam le doresc experiențe spirituale cât mai multe, să descopere că viața este mult mai profundă, că pot să trăiască frumos și plăcut și într-o lume ce pare a fi cu sus-ul în jos.Doar PARE...

un pic anonim spunea...

Și după cum spuneam sincronismul funcționează perfect la cei atenți, uite ce am citit imediat după cele de mai sus,pe un blog plăcut mie: "Sintetizând informaţiile diferiţilor autori, ne putem reprezenta o imagine a spiritualităţii dacice, în perioada sa de glorie: un cult preponderent solar, generând o extraordinară forţă interioară (confirmată de lipsa fricii de moarte). Iniţiaţii daci aveau fără îndoială o stare foarte profundă de comuniune cu natura şi chiar detaşare de aspectele materiale, trăiau în grupuri spirituale (cel mai probabil, separat – bărbaţii şi femeile). Se mai spune despre ei că stăpâneau dedublarea astrală şi aveau stări profunde de transă extatică, iar iniţierile propriu-zise erau însoţite sau condiţionate de teste iniţiatice extrem de dificile...".
Asta e legătura dintre daci și subiectul emisiunii și ...secretul (din meditațiile mele rezultă o idee care se conturează încet dar sigur, pe care o să ți-o comunic). Am primit un indiciu: ce dovezi a șters/distrus/ascuns în continuu dușmanul nevăzut al Neamului? Despre care Densușianu, Eminescu, Eliade au intuit și au scris, dar nu sunt încă dovezi arheologice, exact ce lipsește acum pentru a le închide fleanca odată pentru totdeauna nemernicilor detractori ai Neamului Românilor!! Și pentru care a ars de două ori biblioteca lui Eliade și în care au dispărut manuscrise extrem de valoroase și l-au executat ritualic pe discipolul lui.

Anonim spunea...

Tuturor ne este frica de moarte,e normal si firesc, doar ca unii dintre noi se "dau grozavi" si n-o recunosc,cica sunt "initiati"....Eminescu a fost asasinat de jidani iudeo-khazaro-masoni ca si discipolul lui Eliade,Culianu si ca multi,multi altii...Or fi fost initiatii daci dotati cu o forta interioara deosebita stapananind dedublarea astrala dar nu le-a folosit sau mai bine spus nu I-a ajutat cu nimic in fata tradatorilor ca Bicilis (dar au fost mult mai multi)si-au fost invinsi de romani iar Traian si-a batut joc de aurul,argintul si comorile lor(au jefuit din Dacia peste 300 de tone de aur si 1500 de tone de argint!!!!) traind in huzur aproape un an in petreceri si voie buna la Roma.... Astazi este randul altora sa ne jefuiasca de ceea ce a mai ramas ,sa ne otraveasca pentru milenii apele,solul si subsolul si prin intensificarea culturilor OMG sa ne otraveasca pe cei care-am mai ramas in aceasta tara....Stiti cati vom mai fi in 2050?Asta daca nu cumva Ardealul,Dobrogea si Moldova vor "schimba" stapanul....Optimismul exagerat combinat cu credintele iluzorii precum si fascinatia trecutului,toate impreuna odata ce-au deposit o limita a bunului simt se transforma in cretinism,asa ca las-o mai moale......