sâmbătă, 12 septembrie 2015

A apărut numărul 4 al revistei de benzi desenate LEGENDELE DACILOR


De ieri, numărul 4 al revistei de benzi desenate LEGENDELE DACILOR a ieșit din tipar și este pregătit să ajungă la micii daci. Cele două povești desenate – Legenda lui Zalmoxis și Duras – au ajuns aproape de final (se vor încheia în numărul 5), continuând seria de aventuri din primele 3 numere ale revistei.
Cei care doresc să îi bucure pe cei mici cu un astefl de cadou, pot comanda numărul 4 al revistei, împreună cu primele 3, de aici: http://dacia-art.ro/products-page/carti/
Daniel Roxin

4 comentarii:

Anonim spunea...

Bravooooooo!
Speram ca dacii sa nu fie inlocuiti de forta mjahedinilor care sunt sigura vor aparea si la noi .Va rog nu permiteti pangarirea cinstiintei copiilor nostri cu atrocitatile comise de acesti musulmani care impun pe Allah cu crime ,cruzime si forta ....feriti copii nostrii !

Anonim spunea...

Ce mununatie ! Dupa 2000 de ani!

Anonim spunea...

Fie ca denitatea dacilor sa fie transmiss copiilor nostri cu ajutorul acestor carti care le deschid mntea , cu ajutorul traditiilor faabuloase care le avem si avem datoria de a le transmite mai departe .Cu placere constat ca ceva ne tine niti si oameni ca dumneaavoastra domnule Daniel se mai nasc din cand in cand.

Anonim spunea...

Daca a-ti face sapaturi toti ani la Sarmisegetuza ,unde sapa toti golanii Romaniei care se prezinta cu ateveurile lor....s-ar strange mult mai multi bani ptr.sapaturi dindonatii!
E parerea mea strici personala .Daca ar fi asa as venii persona sa va vad in actiune si sponsor as face si eu.