sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Declararaţii şocante despre viaţa extratereastră


Interviu cu Alfred Lambremont Webre, directorul Institutului pentru Cooperare in Spatiu (ICS)

- Am 67 de ani. M-am nascut într-o baza navala din Florida  în timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Locuiesc în Vancouver. Sunt Doctor în Drept si Judecator al Tribunalului din Kuala Lumpur pentru crime de razboi. Sunt casatorit, am un fiu si doua fiice vitrege. Traim într-un univers de origine inteligenta. Sunt dovezi ca exista civilizatii etice mai avansate decât a noastra, care participa la procesul nostru de dezvoltare.

- Dati-mi dovezi.

- Exista declaratii ale angajatilor guvernului Statelor Unite, care atesta ca au participat în programe secrete de relationare cu anumite civilizatii extraterestre.

- Aceasta înseamna ca deja a avut loc contactul cu extraterestrii?

- Da, dupa spusele acestor martori guvernul Statelor Unite lucreaza cu ei în secret înca din anii 50.

- ???

- Andrew Basiago, fiul unui oficial CIA, a fost înscris la vârsta de 7 ani într-un program secret pentru copii super-dotati care erau antrenati sa devina ambasadori înaintea raselor extraterestre.

- Vreun contact?

- A avut loc o întâlnire cu 3 astronauti de pe planeta Marte. În ianuarie 2009, Virginia Olds, angajata a CIA, a confirmat ca CIA stie ca exista o civilizatie umanoida ce traieste la suprafata lui Marte.

- ???

- Credem ca în anul 9500 î.Hr. fragmente ale supernovei Vela au intrat în sistemul nostru solar si au distrus ecologia de pe Marte. Martienii, cu vreo 1.500 de ani mai avansati decât noi etic si tehnologic, s-au refugiat sub pamânt. În decembrie 2008 am publicat un raport ce includea fotografii facute de robotul NASA, Rover Spirit, în care se identifica anumite specii de umanoizi, animale si structuri, la suprafata lui Marte. Îl puteti vedea pe siteul Exopolitics

- Existra 3 astronauti care ne asigura ca au vazut viata extraterestra.

- Da, Buzz Aldrin care a calatorit cu Apollo XI spune ca la sosirea pe Luna, în 1969, erau doua nave extraterestre mari în jurul marelui crater; versiunea lui a fost verificata de mai-marii oficiali ai NASA.

- Am ramas fara cuvinte.

- Doctorul Steven Greer, director al Proiectului „Disclosure” (Dezvaluire), a adunat mai mult de 500 de marturii de la armata, guvern si inteligente de ordin superior, care sunt martori ai prezentei extraterestre, iar aceste dovezi au fost facute publice în mai 2009, la Clubul National de Presa din Washington.

- Mexic , Chile , Brazilia si Peru si-au facut publice arhivele despre OZN-uri.

- Recent si Franta, Suedia, Danemarca si Marea Britanie, care a scos la lumina 7.200 de dosare OZN adunate de D155, o unitate secreta a Ministerului Apararii.

- De ce nu se dezvaluie existenta vietii pe Marte?

- Din ratiuni politice. Vom insera o întrebare, invocând legile libertatii de informare, pentru ca NASA sa recunoasca viata inteligenta de pe Marte.

- Iar martienii de ce nu se prezinta ei însisi în societate?

- Planeta noastra este una de ordin inferior si banuim ca se afla într-o carantina impusa de catre conducerea universului.

- Si aceasta carantina se încheie acum...

- Credem ca civilizatiile etice extraterestre au utilizat fenomenul OZN pentru a ne obisnui cu existenta lor, iar între 2010 si 2020 putem începe sa avem relatii deschise cu aceste civilizatii.

- Si primul contact va fi cu martienii?

- Da, deoarece exista multe avantaje mutuale: ei ne pot da tehnologii si cunoastere, iar noi avem o planeta verde pretioasa pe care ei pot emigra.

- Cum functioneaza universul?

- Exista multe dimensiuni si universuri paralele cu al nostru. Unele civilizatii extraterestre vin din alta dimensiune, alt univers paralel, de aceea OZN-urile pot aparea si disparea.

- Cum sunt aceste civilizatii mai evoluate?

- Se pare ca traim într-un univers organizat, iar civilizatiile mai etice au reusit sa domine dimensiunea Timp si probabil ca ele sunt cele ce vor dezvolta realitatea noastra.

- ...Dar suna teribil.

- Dupa unele teorii, evoluam în forma acelerata pentru a abandona economia de razboi permanent si pentru a o transforma într-o economie sustenabila. Constiinta umana se dezvolta pentru a intra în vârsta universala si pentru a se relationa în mod deschis cu aceste alte civilizatii.

- Ne-ati putea da o mâna de ajutor.

- Exista o norma primordiala: nu se intervine în evolutia unei civilizatii de pe alta planeta. Dar în foarte putin timp omul va învata sa foloseasca teleportarea cuantica si sa scoata energie din spatiu. Suntem într-o era de tranzitie, în care trebuie sa decidem daca mergem catre distrugere ori catre evolutie.

- Ocupatia dumneavoastra consta în a studia marele guvern al universului?

- Exopolitica este o stiinta sociala care studiaza relatiile dintre civilizatia noastra umana si alte civilizatii inteligente din univers. Unul din primii nostri pasi pentru diplomatia universala va fi prin intermediul civilizatiei martiene.

- Înteleg.

- Personal, lucrez cu doctorul Norman Miranda, seful de cabinet al presedintelui Ansamblului General al ONU, pentru ca ONU sa reprezinte Pamântul în fata civilizatiei de pe Marte.

Alfred Lambremont Webre


E posibil ca acest interviu sa va lase la fel de perplecsi ca si pe mine, dar luati aminte la marturiile celor care au participat la Summit-ul European de Exopolitica din 2009 – astronauti de la NASA si Agentia Spatiala Rusa, care afirma ca a existat contact cu civilizatiile extraterestre – si la cele ale organizatorului sau, Webre, autorul Exopoliticii (Vesica Piscis), Procuror General al Agentiei pentru Protectia Mediului din New York si consultant al Fundatiei Ford; ex-profesor de economie la Yale si Universitatea Texas; delegat în conventia democrata din Texas, în 1996 (Clinton-Gore). 

Ima Sanchis, revista Vanguardia

7 comentarii:

Diana spunea...

Apropo de "secrete" : aveti idee de ce, incepand cu 1 ianuarie, ploua cu pasari moarte prin mai multe tari iar de doua zile si in Romania ?? Personal mi se pare un fenomen f grav, intrucat au murit subit, in masa, fara semne de boala, au cazut brusc, moarte, la sol ! In toate zonele locuitorii nu le-au observat decat dupa ce murisera si erau cazute pe sol si asta chiar si in zonele intens circulate si populate ceea ce nu poate insemna decat ca moartea lor a fost brusca si violenta. Asta m-ar conduce la concluzia ca ar trebui exclusi factorii biologici, virusii, etc sau cel putin exclusi virusii "cunoscuti" noua....pt ca nu exista nici unul care ucide instantaneu si in masa ! Am observat in schimb ca importanta care s-a acordat acestei stiri la TV si in presa scrisa a fost minima....nu stiu de ce ma duce gandul la HAARP sau alte experimente si arme biologice care actioneaza asupra sistemului nervos central cel mai probabil.....

Daniel Roxin spunea...

Dupa parerea mea ar putea fi vorba despre anumite experiente secrete prin care se testeaza eficienta unor arme mai SF. O alta posibilitate ar fi schimbarea brusca a unor linii de camp electromagnetic (se tot vorbeste despre schimbarea polilor magnetici)la nivelul pamantului care poate crea un scurtcircuit in creierele unor vietuitoare, daca acestea se gasesc exact in zona in care "anomalia" electromagnetica se produce.

Diana spunea...

Nu cred ca schimbarea brusca a unor linii de camp electromagnetic ar putea provoca asa ceva. Pentru ca daca ar fi asa, ar fi afectate si alte animale, inclusiv noi, ar exista si alte morti subite, in masa, si nu numai in randul pasarilor. In plus nu cred ca Dzeu, Universul, etc, ar accepta moartea unor fiinte atat de nevinovate din astfel de cauze....da...da...o sa spuneti ca mor zilnic milioane de pasari/animale/pesti, dar asta e din vina oamenilor sau chiar premeditat de oameni - vezi accidente cu scurgeri de petrol, poluare, defrisari, pentru blana sau chiar casapirea lor pentru "consumul" zilnic ca sa zic asa.....yaaack...etc....In schimb, schimbarea polilor e ceva...benefic....ceva ce tine de evolutie zic eu, deci nu cred ca poate genera evenimente negative (poate doar in randul oamenilor fiind singurii cu "pacate" de altfel ! :) dar nu in randul altor fiinte...Eventual din cauza schimbarii polilor magnetici pasarile sunt dezorientate si zboara haotic (chiar am vazut astfel de manifestari la niste stoluri); posibil chiar sa cada din zbor dar nu sa pice moarte - ceea ce inseamna ca au murit la altitudine....nope....cred ca sunt niste campuri generate de niste animale "bipede" :D si singurul motiv pentru care nu au murit, INCA, decat pasari, este faptul ca sunt generate controlat, la o anumita altitudine fata de relief, in anumite zone, pentru ca sunt INCA doar teste...deocamdata......

Anonim spunea...

Unele semne au fost-toate păsările aveau pete albastre pe cioc,ceea ce sugerează că au fost otrăvite sau că au suferit de hipoxie,potrivit oamenilor de știință.Despre pești nu s-a afirmat că au avut astfel de semne.M-a uimit și pe mine lipsa de interes a televiziunilor pentru aceste evenimente atât de grave,este chiar inexplicabil cât de puțin spațiu de emisie au acordat acestor știri,nu știu de ce am avut senzația că subiectul a fost ocolit în mod deliberat.

Anonim spunea...

Mai oameni buni,voi chiar mai credeti in asa ceva?Daca exista,cum de n-au luat legatura si cu oamenii de rand?De unde stiu ei ca numai autoritatilor inalte sa se asreseze???Haideti sa fim seriosi...de atata timp,de sute de ani de cand se vehiculeaza stirile astea cu extraterestri,n-am vazut nici macar UNUL SINGUR ,VIU!!!Haideti sa ne trezim la realitate si sa nu mai credem atatea nascociri de la d-na NASA!

atlanthman spunea...

catre anonim din 26.01. nu stiu daca abc"darul" in domeniu - raportul UMMO ti'a trecut pe sub ochi....nici pe Dzeu nu l'ai vazut vreodata, dar crezi ca e un Creator al acestui Univers; informeaza'te, citeste, mediteaza asupra celor de care iei cunostinta - extinzi constiinta. Dupa aceea, pui intrebari daca nu e totul clar. La nivel planetar, "oamenii de rand" "dorm", deci nu prezinta interes in a fi contactati. Sunt bancuri in care inspectorii scolarii pun intrebari si lui Bula, si stim ce iese..., deci fii linistit:)

MIHAELA-DANA BURAGA spunea...

DOMNUL CALIN N. TURCU,AUTOR ''RAPORTUL UMMO'', ''OZN.STRICT SECRET'' AFIRMA SI SUSTINE EXISTENTA CIVILIZATIEI SUPER-TEHNOLOGIZATA RFID ''UMMO'' SI A NAVELOR XODIANAA DE CONSTRUCTIE EXTRATERESTRA, NAVE UTILIZAND ENERGIA MHD [MAGNETOHIDRODINAMICA].ENERGIA MHD ESTE APLICABILA SUPERSONICELOR,PROIECT APARTINAND CERCETATORULUI ROMAN HENRI COANDA...JEAN PIERRE-PETIT,DIRECTOR AL OBSERVATORULUI MARSEIILES-FRANCE, SUSTINE EXISTENTA CIVILIZATIEI EXTRATERESTRE ''UMMO REPORT''...PROFESORUL ROMAN -CERCETATOR STIINTIFIC , DOMNUL CALIN N. TURCU, SUSTINE EXISTENTA ''TRIUNFHILUI DE AUR'' LEY-LINES WASHINGTON -''CAPITOLIUM''-''CASA POPORULUI''[''PALATUL PARLAMENTULUI'']-TRINITATEA PIRAMIDELOR [EGYPT] SI A SFINX-ULUI ANTROPOMORFIC...SFINX-UL ANTROPOMORFIC /KOGAIONON-SARMIZEGETUSA REGIA,SFINX-UL EGIPTEAN SI SFINX-UL SI PIRAMIDELE DE PE MARTE CONSTITUIE ''TRINITATEA'' IDENTITATII CIVILIZATIILOR INTRA-TERESTRE,EXTRA-TERESTRE,TERESTRE...