miercuri, 11 mai 2011

Adevărul despre viaţa noastră...




7 comentarii:

Mircea Florescu spunea...

Interesant filmuletul. Te introduce intr-o stare meditativa, o stare de interogare despre ceea ce esti tu in acest moment. Seamana destul de mult cu ceea ce gasesti in cartile lui Osho.

Anonim spunea...

Buna! nu stiu ce sa zic, astazi chiar am avut o intamplare cam bulversanta; daca este efectul de reflectare a propriului interior, atunci eu am atras-o , dar daca nu rezonez pe aceeasi lungime de unda cu acea persoana ? Este mai bine sa ma tin departe de ea? Daniel tu ce zici ? - Kasandra-

Daniel Roxin spunea...

Daca influenta acelei persoane este rea, atunci cel mai bine este sa fii cat mai departe de ea.

Anonim spunea...

Da asta cred si eu, dar este foarte greu, datorita contextelor comune. Nu este vorba ca am locui in acelasi loc, ci ca uneori este imposibil sa evit. Este ca si cum incearca sa ma provoace , sa ma enerveze , iar eu ma straduiesc sa ma recalibrez, si chiar i-am zis ca avem o comunicare cu semne de intrebare, la care mi-a raspuns ca ma insel total. De exemplu, ma duc sa iau o cafea de la aparat si -Kasandra_brusc cand ma intorc este acolo, si alte si alte situatii. Deci nu-mi este clar daca ii place doar sa ma provoace sau ceva din mine atrage asta la modul inconstient. -- Kasandra--

Anonim spunea...

Buna Daniel,am nevoie de un sfat,de-a lungul timpului am intalnit multe persoane in preajma carora nu ma simteam bine,iritare,oboseala...am incercat pe cat posibil sa le evit dar o singura persoana tot insista cu cat incerc sa evit cu atat apare mai mult,sunt o fire calma de obicei,dar in preaja acestei persoane duc o lupta interioara f mare sa-mi pastrez calmul,de cele mai multe ori reusesc,dar ma simt f obosita psihic dupa...cum sa fac,ce sa fac sa ies din acest cerc care dureaza de ani de zile!?

iti multumesc anticipat

iulia

Daniel Roxin spunea...

Frica pe care se pare ca o ai, in legatura cu acea persoana, este unul dintre lucrurile care o aduc in preajma ta. Ca sa ne eliberam de un lucru, trebuie sa il eliminam din sfera gandurilor noastre. Prin urmare, cu cat vei fi mai preocupata sa eviti acea persoana, cu atat vei INCARCA mai mult prezenta acesteia in viata ta si o vei atrage catre tine. O solutie ar putea fi, pe langa eliminarea preocuparii fata de acea persoana, sa urmaresti sa o ierti pentru insistenta de a veni catre tine, impotriva vointei tale,sa ai fermitatea de a incheia rapid discutia cu ea atunci cand ea se produce totusi si, in acelasi timp, sa te rogi lui Dumnezeu (nu sa te scape de ea, pentru ca vei pastra aceeasi concentrare pe respectiva persoana) ci sa aduca cat mai pace si armonie in viata ta! Cu siguranta, mai sunt si alte posibilitati. Numai bine iti doresc!

Anonim spunea...

Multumesc mult,esti un inger,o sa-ti urmez sfatul cu suguranta.

iti doresc tot binele din lume