marți, 25 septembrie 2012

Conferința SPIRITUL DACIC RENAȘTE (27 septembrie) - ultimele detalii

Joi, 27 septembrie, de la ora 19:00, sunteți așteptați în București, la sala ArCuB, pe strada Batiștei nr. 14, la conferința SPIRITUL DACIC RENAȘTE.

Este vremea acțiunii! Este vremea soluțiilor! Este vremea să trecem de la discuțiile despre geto-daci, la realizarea unor lucruri care să conteze pe termen lung! De aceea, în cadrul acestei conferințe, va fi lansat un proiect de acțiune care poate duce, în timp, la o regenerare a acestui neam. 

Alături de mine vor mai vorbi Conf. univ. dr. Aurel V. David (doctor în științe militare) și Prof. Timotei Ursu, membru în Academia Oamenilor de Știință din România, regizor de film și scriitor.

Biletele vor fi puse la vânzare cu două ore înaintea începerii conferinței, de la ora 17:00, la Sala ArCuB. Cei care vor să-și rezerve biletele online, o pot face la următoarea adresă: adevents1@yahoo.com sau la telefon 0746 165 813 (Cristiana Dragomir)

Fiți și voi parte din proiectele pe care le vom demara din această toamnă!

Daniel Roxin


Organizatori:
Box Office Film & Events
AdEvents


Vizitează siteul www.adevaruldespredaci.ro

Un comentariu:

Anonim spunea...

Daniel, ce zici de asta ?

http://www.rgnpress.ro/rgn_12/categorii/eveniment/6953-premiera-filmului-qdecoding-dacia-romanias-lost-heritageq-la-ambasada-sua-din-bucuresti-.html