duminică, 4 august 2013

James Cameron va regiza trei urmări ale filmului “Avatar”


Regizorul canadian James Cameron va realiza în cele din urmă trei urmări ale filmului “Avatar”, care vor fi lansate în 2016, 2017 şi 2018, au anunţat joi studiourile Fox, citate de agenţia Belga.

“Avatar” (2009), filmul care a avut cele mai mari încasări din istoria cinematografiei – aproape 2,8 miliarde de dolari în toată lumea – ar fi trebuit să aibă două urmări, însă James Cameron crede că se poate mai mult. ‘Să dezvoltăm lumea pe care am creat-o cu Avatar a fost o experienţă deosebită’, declară regizorul într-un comunicat. “Scriind noile filme, mi-am dat seama că lumea din Avatar, povestea şi personajele s-au îmbogăţit mai mult decât aş fi crezut şi a fost evident că două filme (suplimentare) nu vor fi de ajuns pentru a cuprinde tot ce vreau să aduc pe ecran”, adaugă el.

“Avatar”, cu Sigourney Weaver, Sam Worthington şi Zoe Saldana, prezintă aventurile unui soldat paraplegic trimis pe planeta imaginară Pandora, râvnită penru bogăţiile ei. Cele trei urmări vor fi turnate simultan, iar filmările vor începe în 2014, precizează Fox într-un comunicat. Filmele vor fi lansate în decembrie 2016, în 2017 şi 2018.

Sursa: http://www.financiarul.ro/2013/08/03/james-cameron-va-regiza-trei-urmari-ale-filmului-avatar/


Ascultă Radio Frecvența Sufletului! Muzică și emisiuni pentru sufletul tău.
http://frecventa-sufletului.ro/  

4 comentarii:

ile spunea...

Frumusel film in care Sigourney Weaver dupa aiurelile din Aliens 1,2 3 si nu stiu la cit a ajuns in serie de acelasi James Cameron,chiar joaca un rol inteligent si de inspiratie,in afara rolurilor in care mi-a placut si ca personaj si ca interpretare (Snow Cake si Gorillas in the Mist: The Story of Dian Fossey ).De obicei pentru mine un film cu ea e garantia unui film cu un mesaj demn de retinut. Intradevar AVATAR E UN FILM BUN,ARE MESAJ IMPORTANT PENTRU INTREAGA OMENIRE,insa eu nu pricep ce ar mai fi de adaugat in urmatoarele filme inafara interesului comercial. Poate ca nu va fi asa si regizorul a mai aprofundat studiul dilemei in care se gaseste omul contemporan, legat de natura indestructibil chinuit prin preocuparea lui de a nega acest adevar .Omul contemporan se crede atotputernic prin toate achizitiile stiintifice pe care le-a facut in ultimii ani. In finalul filmului se dovedeste contrariul. Asta presupun ca a intors pe dos multi spectatori, au fost si sinucideri prin lume.(SUA).Cum le va pica si continuarea vom vedea.

ile spunea...

Pentru ca am adus vorba despre Alien ca film care m-a enervat cu fiecare film ,am avut satisfactia de a vedea si Alien vs. Predator in 2004 care nu e asa rau cum ar parea daca ai rabdare sa-l vezi pina la sfirsit. Bine ca a avut altcineva ideea ca bestiei- pradator perfect sa-i opuna vinatorul perfect, tot extraterestru. Am vazut si seria Predator nu complet,pe 3 si 4 nu sint sigura. Nu sint chiar asa imbecile cum ar parea la prima vedere, mai instructive decit multe porcarii violente si hidoase vehiculate acum in jocurile pe calculator.

cristi spunea...

De acord, totusi in mesajul filmului Avatar cam lipseste taman "sursa tuturor lucrurilor, fiintelor". E un pic de discutat din aceasta perspectiva, ceea ce nu scade cu nimic reusita generala.

cristi spunea...

Citez: "La sfârşitul anilor ‘70, un şofer din California pe nume James Cameron, decide să renunţe la meseria sa pentru a se ocupa de realizat filme. Conform biografiei oficiale, James Cameron a fost convins în 1978, de către un consorţiu de dentişti din Tustin (California) să scrie un scenariu pentru o mică producţie care s-a numit “XenoGenesis”. Pentru asta, ar fi primit 20.000 de dolari. Cuvântul “consorţiu” este insă unul ciudat; conform DEX, el înseamnă: “Asociere a câtorva bănci sau societăţi comerciale mari pentru efectuarea în comun a unor operaţii financiare”.Ce treabă au dentiştii cu un consorţiu? De fapt, aceşti “dentişti” erau “psihiatri” conectaţi la programul MK-ULTRA al CIA şi de dr. Ewen Cameron. James Cameron şi “psihiatrii” se cunoşteau între ei dintr-o organizaţie fraternală de care ei aparţineau, şi la care James Cameron a aderat începând cu vârsta de 21 de ani. Această frăţie secretă l-a ajutat pe Cameron să-şi finanţeze primul său film şi să-l ajute în carieră. Motivul pentru care acest “consorţiu” i-a finanţat lui Cameron filmul XenoGenesys în anul 1978 a fost acela de avea oportunitatea folosirii imaginii subliminale şi manipulării emoţionale asupra unui mare număr de oameni".
Ups...nimic nu e ce pare?!