duminică, 22 septembrie 2013

GALERIE FOTO - Lanț uman în jurul Parlamentului făcut de tinerii care apără Roșia Montană


Weekend „fierbinte” în Bucureşti. Mii de biciclişti au protestat, sâmbătă, pe străzile Capitalei, pe un traseu de 18 kilometri, cerând demisia primarului general Sorin Oprescu, care nu a rezolvat problema pistelor de pe carosabil. Bicicliştii s-au alăturat, spre seară, celor care se împotrivesc exploatărilor miniere de la Roşia Montană şi au format un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului.






Nu uita că duminică se organizează proteste în multe orașe din țară și străinătate. Detalii aici:
http://www.rosiamontana.org/ro/stiri/22-septembrie-iesim-din-nou-in-strada-pentru-rosia-montana


Sursa: http://adevarul.ro/news/bucuresti/rosia-montana-1_523d3b87c7b855ff56aa04c1/index.html

14 comentarii:

Suflet de Dac spunea...

E foarte buna aceasta initiativa...cei din Casa Poporului sunt programati mental pentru distrugerea lor si a propriului Neam...Casa este a Poporului,ei ar trebui sa slujeasca pentru binele suprem al tuturor, nu intereselor straine.
Dar e vremea sa plece de acolo,din functiile lor,pentru ca nu s-au trezit spiritual...se alege graul de neghina,oricum.
Daruiti cat mai multa Lumina! Ori o suporta...ori pleaca.
Revolutia este in Constiinta tuturor...
Suntem in strada pentru a vedea ca NE-AM UNIT,adica am devenit un NEAM UNIT.
Neamul Dacilor Liberi pentru totdeauna!
Domnule Roxin,respect si recunostinta pentru munca d-voastra.La cat mai multe realizari si cat mai multe constiinte in care sa se trezeasca Spiritul Dacic!

Sefora spunea...

Bravo romani-daci!
Ma bucur mult ca oamenii raspund si inteleg necesitatea unirii pentru obtinerea unor rezultate pozitive in vietile noastre.Felicitari!
Va iubesc pe toti,Sefora

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-i binecuvinteze pe cei care ies acum in strada pentru Romania, Doamne ajuta sa salvam Rosia Montana si Romania !!!!
Jos Hotii si banditi care au secatuit tara si au batjocorit poporul Roman si frumusete de tara au aduso in paragina. Iar celor doi miri din fotografie casa de piatra si copii frumosi, asa cum a fost si gestul pe care l-au facut.

Dan spunea...

E un lant slab, dar totusi e un lant, daca ii se mai pun inca 2 lanturi, devine un lant puternic care nu mai poate fi rupt. Sincer ma asteptam ca lantul sa fi avut mai mult decat 1 rand de oameni, dar e un inceput.
Da de scapam.

Anonim spunea...

Vanzarile la biciclete au crescut spectaculos, in Bucuresti, va pupa mosul!

sherif spunea...

chiar credeti ca se va schimba ceva? mai studiati principiile dupa care functioneaza actuala societate! cine sponsorizeaza politicienii ca sa ajunga la putere? dvs? nu corporatiile. pt cine vor lucra ei? pt dvs? nu. credeti ca tinerii astia vor sensibiliza factorii de decizie? aia care semneaza contractele cu FMI, OMV, erste, etc? cei care imprastie manifestantii sunt tot tineri. numai ca sunt de partea "legii". pe care ghiciti cine o face. nu dvs. poate ca in timp ce salvati rosia montana extragerea gazelor de sist a distrus un sfert din moldova. sau basescu a mai imprumutat tara cu 20 mld. problema e mult mai mare. cand carau imperiul roman, otoman, autro-ungar, rusii, etc din tara asta nu mai era atata dezbatere. acum e randul FMI-ului. vreti sa salvati o unghie cand cangrena a cuprins tot corpul?

ile spunea...

http://adevarul.ro/international/asia/japonia-taifunul-man-yi-fortat-autoritatile-verse-apa-contaminata-fukushima-ocean-1_5238284ac7b855ff5691e22b/index.html o adevarata fortare pentru dragutii de japonezi, apoi http://romanian.ruvr.ru/news/2013_09_17/Taifun-in-Kamceatka-9774/
asadar zilele acestea ar trebui sa ajunga si pe noi ceva ceva, de aceea iubitii nostri stiristi au spus despre intensificarea vintului 70km/ora si au atentionat eventualii demonstranti de azi 22.09.2013.
Este foarte util un cerc energetic in jurul casei poporului. Toamna aceasta blinda si calduroasa se dovedeste ca nu e asa iar poporul roman are nevoie de incercari grele pentru a se trezi din inconstienta lui. Nici nu pot sa-i urasc pe prostii de mineri care au stat ei intr-o galerie cocheta cerind locuri de munca. Ei nici nu-si dau seama ca nu vor mai intra in galerii se va scoate pamintul cu escavatorul desfiintind orice rezerva de metal iar in urma va ramine o adevarata HIROSHIMA ,intre timp ei, minerii cintind din buze pentru ca nimeni nu-i va angaja sa intre in nici o galerie:deoarece nu au intentia de exploatare ca pe vremuri in galerii, escavatorul inlocuieste ghiorlanul de miner caruia nu-i mai ramine decit sa sape morminte pentru el si ai lui in timp ce se intoxica degeaba...

un pic anonim spunea...

Bun, bun, bun....

nasa Reta spunea...

NU uitati ca mecanismele democratiei au in centru VOX POPULI. Ca sunt artistic stapanite metodele de manipulare a poporului, stie toata lumea, dar un este votul uninominal si alta e "VOX POPULI". Lantul/ latul din jurul parlamentului trebuie sa se repete sa devina otgon gros, zid uman de neintrat, de neiesit in si din Parlament. Vocea Poporului nu ii va lasa sa doarma. Din cauza ca stiu ca ochii poporului acum sunt pe ei, nu mai au curaj sa ia nici o hotarare. Ceea ce decide parlamentul anuleaza presedintele, asa ca totul s-a oprit. Se cauta o iesire. Zidul uman sa nu mai lase nici o portita de iesire astfel incat "alesii" poporului sa stie de ce sunt in parlament si pe cine reprezinta. Frumusetea tinerilor se armonizeaza cu inteligenta lor. Geniala ideea participarii biciclistilor, numai ca puterea a deturnat protestul biciclistilor de pe tema Rosia Montana pe tema benzilor ce circulatie. Corporatiile isi vor strange bagajele caci nu le plac revolutionarii iar pe tinerii nostri ii anima un vant de libertate, deocamdata un vanticel, dar sa fereasca Dumnezeu sa devina taifun! Cei doi miri au facut cel mai frumos gest de ziua nuntii lor. Au daruit dragostea lor si juramantul de credinta FAMILIEI SI PATRIEI. Gest simbol pentru tinerii romani ai acestui veac. Le doresc CASA DE PIATRA SI O PATRIE LIBERA SI PUTERNICA.

Spirit Liber spunea...

Am urmarit in mod intentionat azi canalele de stiri.In mod obisnuit nu privesc pentru ca stiu ca se minte ingrozitor.E bine de stiut ce au facut.La o televiziune au facut un fel de comparatie, ca sa induca ceva aiurea in mintile telespectatorilor.Jumatate de ecran era ocupata de cei "pe bune", adica lantul uman, demonstrantii pasnici anti-cianuri iar cealalta jumatate era cu asa-zisii protestatari de la Rosia Montana.Daca suntem atenti vedem urmatoarele:in imaginea de la Rosia Montana in primul rand si in imediata apropiere a camerelor de luat vederi sunt un numar de indivizi imbracati in costume de mineri, dar care:
-sunt foarte bine facuti
-inalti
-bine hraniti ca sa nu zicem grasi (nu prea au burta dar sunt solizi)
-ei vor sa para mai chinuiti dar au o atitudine de oameni siguri pe ei ( ar fi frumos de aflat cine sunt de fapt, ce serviciu si de unde ii plateste)
In spatele lor se vad cativa oameni cu copii, mai rau imbracati, care zic si ei ceva anemic din gura.
Eu nu ii critic pe oamenii aceia obisnuiti din randul doi, care e foarte posibil sa fie obligati sau atrasi cu ceva cam ca la votare, niste bani sau cu ceva de mancare, dar e prea evident ca astia din primul rand arata a oameni care au o conditie fizica foarte buna si care isi stapanesc foarte bine si corpul si nervii.Sunt prea curatei la fatsa si la par comparativ cu oamenii aceia de-ai locului care sunt mai rau imbracati si slabi.
Asa curatei si bine hraniti arata doar oamenii care au salarii mari si antrenament zilnic; la fel arata si tipul filmat de la spate (ca nu si-a aratat fatsa), cel care a intrat cu masina in biciclisti.Sunt angajati ai anumitor tipuri de servicii.Nu va lasati inselati.Cei foarte bine antrenati pot fi deosebit de agresivi si reci in ceea ce fac atunci cand nu sunt vazuti ce fac.Daca sunt agresati, scuipati, loviti sunt antrenati sa nu raspunda in public.Actioneaza atunci cand oamenii nu sunt atenti, se infiltreaza si actioneaza prin anumite gesturi.Ii recunoasteti dupa freza bine taiata (nu prea o sa vedeti "mercenar" cu plete decat daca au peruca), inalti, bine facuti, fara burta, control foarte bun al emotiilor.Chiar si cand nu se respecta ce am scris aici, ei o fac in scopul de a disimula adica sa para mai prosti si mai slabi decat sunt.Asa ca fiti atenti oricand si oriunde cand mergeti la lucruri din astea serioase.Cand stau pe loc in picioare, le mai place sa stea cu varfurile picioarelor in exterior si cu mainile impreunate in fatsa sub buric (isi conserva energia).
Cate unul din astia m-a mai "muscat de fund" ca sa zic asa in niste comentarii de la articolele anterioare.Nici macar asta nu permit ca au microbi pana si pe dinti.

Spirit Liber spunea...

Pentru ile:
Minerii aia murdari si chinuiti sunt manipulati, aia adevarati.Merita compasiune pentru ca mai mult ca sigur si liderul lor e manjit.Trebuie sa mearga cat mai multa lume la fatsa locului pentru a filma, pentru a vorbi, pentru a vedea cu proprii ochi.Astia care manipuleaza, o fac pentru ca inca nu s-a scobit totul, sa fie luati la puricat, cine sunt aia cu haine curate de miner care se dau ca sunt mineri, cine e liderul minerilor adevarati, aflat ce li s-a promis sau/si cu ce au fost amenintati.

Anonim spunea...

ZZ va comunica datele pentru Bucuresti:

P-ta Universitatii: 2500 - 3000 de manifestanti

P-ta Iancului: 5000 - 6000 de anifestanti

Socului: 13 000 - 15 000 de manifestanti

intersectia Soseaua mihai Bravu - Soseaua Pantelimon: 45 000 - 50 000 de manifestanti

P-ta Universitatii: 40 000 - 45 000 de manifestanti

nan spunea...

Dane,lantul uman este "puternic",fiecare za avand cea mai pura constiinta a acestui popor si nu se mai poate rupe, fiind sustinut in intensitate de cei cu acelas cuget: numai bine.

Anonim spunea...

Una din cele mai sigure cai de a stopa sistemul, e sa nu il mai sustinem. Ne gandim cum sa reparam crapaturile sistemului, dar ajungem la concluzia ca sistemul e defect, si ii dam papucii curand :)