miercuri, 4 septembrie 2013

TINERII PROTESTATARI si CAPCANELE POLITICIENILOR



Avem peste 15.000 de tineri romani, curati, cinstiti, liberi, inteligenti care protesteaza pe strazile Romaniei impotriva proiectului Rosia Montana, proiect care a primit verde din partea guvernului Ponta printr-o smecherie prin care se ocolesc toate barierele legislative. Tupeistul copy-paste Ponta si-a asumat ceea ce toti politicienii din ultimii 13 ani au refuzat. Evident, printr-o manifestare schizofrenica, deputatul Ponta a declarat ca voteaza in Parlament impotriva premierului Ponta!!! Adica avem o noua premiera postdecembrista, primul premier cu dubla personalitate!

Ce nu stiu acesti tineri manifestanti este cit de diabolica este clasa politica, cea care controleaza toate mass media. Doar despre NASUL TV pot baga mina in foc ca nu se afla in miinile acestei gasti transpartinice. Iata ce capcane le-au fost intinse tinerilor protestatari:


1. Voi nu existati! Presa centrala a ignorat cel mai important eveniment civic din ultimii 20 de ani sau l-a trimis in derizoriu, prin stiri de genul “citeva sute de protestari, un fel de yoghini…”

2. Cind presa centrala a vazut ca evenimentul a fost reflectat corect de catre NASUL TV, toti “ziaristii independenti” au virat-o in emisiuni ecologice, de parca sa-ti dai resursele naturale, aur, argint si alte minereuri strategice pe doar 6% ar fi o chestiune “ecologica”!

3. Toata presa centrala a luat aproape 13 milioane de dolari de la Gold Corporation, cu exceptia Digi 24, NASUL TV si citeva mici siteuri de stiri. NASUL TV a refuzat orice apropiere financiara fata de Gold Corporation asa cum, in 2009, eu am refuzat invitatia companiei de a face o excursie pe banii lor in Noua Zeelanda, asa cum au refuzat Tolontan si Ciocazanu.

4. Nici macar in a doua zi de demontratii, cind romanii au vazut la NASUL TV ca nu e vorba de doar doua sute de demonstranti, presa centrala nu a trimis, macar in Piata Universitatii, carele de reportaj, preferind sa filmeze ieftin si prost, cit sa se para o manifestatie incropita a unor tineri euforici. Unii reporteri au sugerat si ca se consuma bauturi alcoolice si ca manifestantii sint agresivi. Va reamintesc ca in anul 2012, toate televiziunile mogulilor au tinut saptamini intregi zeci de care de reportaj si zeci de reporteri pentru a filma cei citeva sute de demonstranti.

5. Clasa politica si sistemul ticalosit au incercat sa introduca pe agenda zilei de ieri tot felul de stiri si evenimente false care sa ingroape mediatic protestul impotriva demersului cabinetului Ponta.

6. In sfirsit, cea mai mare capcana intinsa tinerilor protestatari vine de la Presedintele Romaniei si a fost rapid imbratisata de premierul Ponta: Referendum pe tema exploatarii Rosia Montana! Cum ar fi, hai sa intrebam prostimea, cea spalata pe creier de televiziunile mogulilor politici, daca TRADAREA si VINZAREA de tara si viitor al neamului trebuie sa primeasca DA sau NU!!! Ca si cum Referendumul este respectat in Romania!!! Pai nu avem un referendum validat pentru 300 de parlamentari si ne-am trezit cu aproape 600!!! Cum poti sa pui tema de Referendum vinzarea resurselor tarii pentru 6% redevente in timp ce cheltuielile Romaniei in urmatorii 100 de ani, daca ar porni exploatarea RM, ar fi de citeva zeci de miliarde de euro!!! Bani pe care ii vom plati noi, platitorii de taxe si impozite!!!

Imi permit sa-i atrag atentia lui Traian Basescu de faptul ca acest Referendum pe care l-a propus ar fi a doua mineriada, de “catifea”, ce-i drept, impotriva Pietei Universitatii !!!

Ma bucur ca tinerii din Pietele Romaniei au refuzat acest Referendum iar NASUL TV ii sustine! NASUL TV va fi televiziunea tinerilor impotriva acestui mod diabolic de politicianism romanesc! CHIAR DACA VOM FI SINGURI IMPOTRIVA TUTUROR! Deja ne-am obisnuit!

Sa fiti iubiti dragi tineri! Sinteti cea mai veritabila forta civica din ultimii 20 de ani!

Radu Moraru

Ascultă Radio Frecvența Sufletului! Muzică și emisiuni pentru sufletul tău. http://frecventa-sufletului.ro/

17 comentarii:

Anonim spunea...

Multumim Nasul TV si d-nului Radu Moraru pentru lupta care o duce pentru adevar si libertate.
Multumim Daniel Roxin ca ne impartasesti toate aceste evenimente,ca esti prezent in mijlocul lor,ca ai facut acel reportaj care reflecta realitatea.
Continuati,pana la victoria finala,care este a noastra.Sufletele celor treziti nu sunt de vanzare,pamantul tarii ne apartine,aurul reprezinta lumina solidificata...luptam pentru apararea acestui spatiu sacru care este inima Mamei Pamant.Pe acest spatiu trebuie sa se mentina starea de pace,armonie,echilibru,deoarece se reflecta la nivelul intregii planete.Si ei doresc sa distruga cu orice pret acest loc,prin orice siretlic ordinar,folosindu-se de orice individ animat de obtinerea de putere si bani,de iluzii desarte,in detrimentul semenilor si al natiunii.
Fie ca tot Adevarul sa iasa la iveala!

nan spunea...

Avem o problema spinoasa cu informatiile .Majoritatea din cauza timpului limitat le iau doar de la televiziunile mogulilor, acestia avand grija sa ne intoxice cu stirile lor, iar unii nu au televizoare pe care intra Nasul Tv. Cu Referendumul ce vor sa faca ,sa se stearga la c..,doar asa au facut cu celalalt.De ieri avem inca o Tv online Meritocratia ,care are ace pentru cojocul tradatorilor;fiti binecuvantati!

liviu spunea...

Aseara in P-ta Universitatii am vazut o lozinca foarte inspirata care corecta "realitatea" televiziunilor romanesti:

Noi suntem (boborul) POPORUL.
Noi suntem (Romanica) ROMANIA.
Noi (invatam) scriem istoria.
Noua (Ordine) Dezordine Mondiala
(UE) MUE

Muntii nostri aur poarta,
Noi (cersim) cantam din poarta-n poarta !!!

p.s. am pus in paranteze, taiati voi cuvintele ...

Anonim spunea...

Acum sa se convinga si cei care nu stiau ce le poate pielea lui basescu lui ponta, curvei de mass media si satanistei de clase politice din ROMANIA...Mihai Cristian

Unknown spunea...

Domnule Moraru, aveti multe pacate de spalat din perioada B1 TV cand il sustineati pe Traian Basescu!
Eu in acest moment, insa, imbratisez intru totul aceasta atitudine sanatoasa si corecta fata de tara, pe care o aveti!

Dumnezeu sa va dea putere de lupta in continuare si sa ne ajute pe toti sa reusim stoparea aceastei legi abuzive si neconstitutionale! Avem nevoie de mai multi oameni ca dvs. ce ne pot face auzite doleantele si nemultumirile!

Un tanar din Piata Universtitatii va multumeste deschis!

Anonim spunea...

Mai este o smecherie la care nu v-ati gandit si anume - sa temporizeze cat mai mult legea in parlament pana cand manifestantii se vor plictisi si vor pleca acasa. parlamentaul va fi ocupat spre exemplu cu "noua manarie a lui Ponta" supranumita "noua revolutie agrara" prin care se prevede vanzarea pamantului tarii catre straini - la modul subtil prin conditiile prevazute in lege. Dupa ce vor fi deposedati de pamant prin aceea ca "lenesii" romani nu au suficiente utilaje sa-l cultive, nu vom mai exista ca popor. Atentie la aceasta noua manevra jegoasa a acestui (scuzati expresia) p.u.t.z.o.i numit Ponta.

Anonim spunea...

Constitutia Romaniei – Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, numarul 767 din 31 octombrie 2003

http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?id=339

ARTICOLUL 55 - Apãrarea tãrii

(1) Cetãtenii au dreptul si obligatia sã apere România.

Anonim spunea...

Partea 2.

Din seria : “ANTI - MANIPULAREA MINTII UMANE > ANTI - MANIPULAREA POPORULUI ROMAN > MESAJE CATRE TOTI ROMANII DE PRETUTINDENI”

Din seria : “ANTI - MANIPULAREA MINTII UMANE > ANTI - MANIPULAREA POPORULUI ROMAN > TREZIREA IN MINTILE TUTUROR ROMANILOR ATAT DIN INTERIORUL ROMANIEI CAT SI DIN EXTERIORUL ROMANIEI A SPIRITULUI DE LUPTATOR AL DACILOR LIBERI” :

Din seria : “ANTI - MANIPULAREA MINTII UMANE > ANTI - MANIPULAREA POPORULUI ROMAN > IMPOTRIVA MANIPULARII POPORULUI ROMAN PRIN PROIECTUL ROSIA MONTANA AL RMGC” :

Din seria : “ANTI - MANIPULAREA MINTII UMANE > ANTI - MANIPULAREA POPORULUI ROMAN > MESAJE DE LA ROMANII SI CONDUCATORII ROMANI DIN ISTORIE/TRECUT CATRE TOTI ROMANII DIN PREZENT ATAT DIN INTERIORUL ROMANIEI CAT SI DIN EXTERIORUL ROMANIEI” :

-----

CEL MAI INTELIGENT si INTELEPT PAS DIN PARTEA POLITICIENILOR TRADATORI DE NEAM SI TARA DE ASTAZI AR FI CA "SA DEPUNA ARMELE" si sa se predea de buna voie, pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot vor fi obligati de catre generatia tanara sa se predea. Cu cat va fi mai tarziu cu atat va fi mai rau pentru politicienii care sunt corupti si tradatori de neam si tara.De ce? Pentru ca generatia educata pe timpul comunismului se va trezi si dansa si vor face front comun cu generatia tanara de astazi care demonstreaza pasnic pe strazile din Romania.Mesajul acestor tineri demonstranti va ajunge pana la urma la urechile si ochii generatiilor educate pe timpul comunismului si vor face front comun cu tinerii demonstranti impotriva tradatorilor de neam si tara care au ingenunchiat poporul roman si Romania in fata strainilor de 23 de ani.

Nu toti politicienii sunt tradatori de neam si tara, mai sunt si foarte putini de partea poporului roman dar acestia sunt marginalizati de catre cei corupti.

DIN ACEASTA CAUZA, POLITICIENILOR DE ASTAZI A INCEPUT SA LE FIE FRICA CU ADEVARAT DE ABIA ACUM DUPA 23 DE ANI, pentru ca generatia tanara a ajuns la varsta la care are dreptul sa protesteze pasnic/fara violenta in strada si sa voteze.

In acest razboi psihologic munitia/gloantele sunt cuvintele/informatiile, iar tehnica de lupta este reprezentata in primul rand de catre televiziuni si apoi de catre ziare.
Luptatorii sunt atat politicienii cat si jurnalistii.Cei atacati sunt alegatorii.
Politicienii, este clar ca, tot timpul se vor lupta pentru partidul din care fac parte.

In schimb jurnalistii trebuie sa faca o alegere si anume de partea cui se afla ?

1)a politicienilor care au luat cu asalt prin manipularea prin unele televiziuni si ziare a mintilor tuturor romanilor? sau

2)jurnalistii sa aleaga sa fie de partea alegatorilor care sunt manipulati de catre politicieni prin unele surse de informare in masa (televiziuni, ziare).

Unii jurnalistii de astazi sufera de o disonanta cognitiva in sensul ca profesional trebuie sa fie de partea adevarului/a alegatorilor dar caracterul unora ii obliga sa fie de partea minciunii adica a politicienilor.

Domnii Radu Moraru si Daniel Roxin impreuna cu toata echipa NASUL TV au facut o alegere si anume AU ALES SA FIE DE PARTEA ADEVARULUI, ADICA A ALEGATORILOR ROMANI.Din acest punct de vedere au tot respectul si toata stima din partea mea.

ALEGATORII ROMANI SUNT ATACATI PSIHOLOGIC PRIN CELE MAI PERFIDE TEHNICI DE MANIPULARE IN MASA DE CATRE POLITICENII TRADATORI DE NEAM SI TARA PRIN TELEVIZIUNILE SI ZIARELE ASERVITE LOR DE 23 DE ANI.

TOTI ROMANII TREBUIE SA FACA FRONT COMUN CU NASUL TV, atat timp cat NASUL TV va fi de partea adevarului, adica de partea poporului roman.

PS.
Transmiteti mai departe sa ajunga la demonstranti si la toti romanii.

Anonim spunea...

1) Argatu' - Unirea
http://www.youtube.com/watch?v=KuPaXGfgX_4

2) Save Rosia Montana!
http://www.youtube.com/watch?v=apGKbjIKVgQ

3) Din Piața Universității în Piața Revoluției pentru Roșia Montană (3
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HE_G_UvCsDs

4) ROSIA MONTANA MAIA.avi
http://www.youtube.com/watch?v=RZO2kcx0TsY

5) Salvati Rosia Montana Dragos Bucur
http://www.youtube.com/watch?v=OdYPoYk9dXQ

6) Omul a schimbat definitiv infatisarea Pamantului: Acestea sunt cele mai radicale exploatari din lume: GALERIE FOTO.
Acestea sunt cele mai extreme exploatari miniere din lume
http://www.fiicurios.ro/exploreaza/omul-a-schimbat-definitiv-infatisarea-pamantului-acestea-sunt-cele-mai-radicale-exploatari-din-lume-galerie.html/2272#image

7) Subcarpati - Balada romanului - Video
https://www.youtube.com/watch?v=4xu1tkect4I

8) Subcarpati - Cand a fost la `89
http://www.youtube.com/watch?v=cmut6G74DHw

9) Rosia Montană nu va dispărea, oamenii de aici nu vor pleca!
http://www.youtube.com/watch?v=ja4vveiwqVM

10) Morometii "Romania, trezeste-te
http://www.youtube.com/watch?v=VWu7sBmfjkU

11) VAMA - Declar pierdută țară
http://www.youtube.com/watch?v=xlo1c3Rvkwk

Anonim spunea...

1) Revolutia incepe la Rosia Montana (2)
http://www.youtube.com/watch?v=oNxTVl2LbSc

2) Victor Bostinaru despre proiectul Rosia Montana si impactul de mediu
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bz3F71z0atU

3) Rosia Montana Cyanide open-pit in the heart of Carpathian garden
http://www.youtube.com/watch?v=anmmpAhD3Ig

4) Strada e a noastră! - Revoluţia începe la Roşia Montană
http://www.youtube.com/watch?v=almC8PxNG_o

5) STRADA E A NOASTRĂ - mesajul lui Eugen David, presedintele
http://www.youtube.com/watch?v=P7vovci1lm8

Costel de la tara! spunea...

Bravo ROMANILOR!!!

Anonim spunea...

Subscriu in totalitate cele citite mai sus ! ne-au umplut tradatorii de tara ca paduchii si nu se mai satura sa suga singele poporului Roman ! Jos cu tradatorii de tara ! fiti uniti oameni buni sa ne ajute Dumnezeu ! Dumnezeu sa va dea putere si sanatate Dle Roxin ,Dle Moraru,Dle Roman si tuturor celor care lupta pentru viitorul copiilor nostrii si pentru tara. nu cedati nici un centimetru de la Rosia Montana acolo au murit strabunii nostrii pentru noi si Birladul e Romania !

Unknown spunea...

Cum se face ca tocmai televiziunea B1 TV, are un reporter, al carui nume nu il stiu, dar care isi da cu parerea despre orice?... Ei bine, exact acest reporter este unul care a spus pe postul B1 Tv, ca in Piata Universitatii protestand impotriva proiectului Rosia Montana sunt tineri cu berile in mana, golani, haotici samd...

Anonim spunea...

nu m-ar mira sa se fi amestecat reteaua soros si guvernul hu, prin comunicat, tocmai ca in cazul unui referendum sa ne lipeasca altii etichete, marsav ca sa faca asocieri ceilalti

D. Pavel spunea...

Stimati protestatari! Se aduna evidentele:

“Arhitectul exploatării de la Roșia Montană, Beny Steinmetz, sub anchetă internațională”
Cititi de urgenta articolul de mai sus din Curentul si transmiteti aceste citeva rinduri mai departe! catre cei care protesteaza impotriva proiectului Rosia Montana…
Cred ca articolul a fost preluat din: The Guardian si poate fi citit la:
http://www.theguardian.com/world/2013/apr/16/fbi-arrest-bribery-10bn-mountain
In esenta este vorba de “omul de afaceri” israelian (Beny Steinmetz), acelasi care este in spatele proiectului de la Rosia Montana, via Gabriel Resources / Gold Corporation. Acesta a cumparat de la guvernul corupt din Guinea (fosta franceza) cu 156 de milioane de dolari (dind spaga unor guvernanti) un mare zacamint de fier de la Simandou Guinea, apoi a revindut jumatate din acelasi zacamint, tot aceluiasi guvern corupt pentru 2,5 miliarde de lire sterline!!! (1 lira sterlina = 1,5 dolari americani); adicatelea de: (2.500.000.000×1,5)/156.000.000 = 24 de ori mai mult, dar! doar pentru jumatate din ceea ce cumparase! (de la “guvernanti”)
Unii guvernanti mai patrioti din Guinea au facut o plingere la FBI (Federal Bureau of Information) in USA si interpolul a decis sa faca perchezitii inopinate si in acelasi timp in mai multe locatii ale firmei BSG Resources (v. http://www.bsgresources.com/mining-and-metals/gold/ ) – ale evreului nostru de mai sus – insa o parte din acte / documente fusesera deja distruse (…). Domnul Cilins – unul din “arzatorii” de documente – ar putea fi inchis pentru 20 de ani NUMAI pentru distrugere de evidenta! Veti observa ca spagile erau de MILIOANE DE DOLARI!
Ma intreb si eu si il intreb si pe domnul Tanase (directorul de la RM Gold Corp.):
1 – Cu cine lucrati domnule director? Peste citiva ani veti spune ca n-ati avut habar de asa ceva! Acum aveti?
2- Oare de ce-o fi plecat “premierul” nostru la Miami Beach? si apoi, “brusc si deodata”, a impins legea pentru proiectul Rosia Montana in parlament ?; desigur, el nefiind de acord cu legea pe care o elaborase si o impinsese repede de tot…
3- Oare de ce a vrut PSD-ul sa ajunga la guvernare cit mai repede? I-o fi fost frica ca spaga sa nu fie luata de “baietii destepti” de la PDL?
…si in fine:
4- Oare NOI ar trebui sa informam SRI-ul despre “calitatea” firmei BSG Resources, or ar trebui sa cerem mai multe informatii de la FBI si apoi sa informam SRI-ul?

simona spunea...

Va spun toate cele bune de pe plaiuri carasene ,sunt foarte mandra de voi de toti duceti lupta pe care trebuia sa o ducem noi parintii vostrii ,noi cei care prin lasitatea si ignoranta noastra i-am lasat sa aduca tara si mai ales viitorul vostru in mocirla in care ne balacim cu totii .Din pacate in Caras nu se intampla nimic ,nu mai avem barbati ,exista doua categorii cei care lucra pe doi lei si aplica lozinca "ce sa facem nu ne putem pune cu ei "si a doua categorie cei intretinuti de sotiile plecate la munca in strainatate si credeti-ma ca sunt cu zecile de mii .Industria minierea inexistenta ucisa definitiv acum 8 ani ,orasul cu uzine Resita a murit definitiv in vara asta ,de celelalte orase nici nu mai vorbim si noi tacem ,tacem si speram ca voi generatia pe care am tradat-o sa scoata castanele din foc .Va multumesc ca existati ,va admir ca luptati pt o cauza nobila si ne dati o lectie de maturitate noua parintilor vostri !

Gerula spunea...

In sfarsit poporul traitor pe acest pamant incepe sa se destepte si sa ridice capul , pentru ca zicala aceea cu " capul plecat sabia nu-l taie " nu vine de la strabunii nostrii daci.