duminică, 2 martie 2014

De astăzi, filmul “Tracii, Istorie ascunsă” are subtitrare în limba engleză. Promovează-l la toți vorbitorii de limbă engleză pe care îi cunoști!


De astăzi, filmul “Tracii, Istorie ascunsă” este postat pe Youtube și în varianta cu subtitrare în limba engleză. Acest lucru a fost posibil datorită muncii de voluntariat pe care a făcut-o Emiliana Buhac, prietena noastră care s-a ocupat de traducere.

Am creat și un site special dedicat acestui proiect – http://thracians.info/ – pe care se vor găsi variante subtitrate și în alte limbi. În acest moment se mai lucrează la traducerea lui în franceză și italiană…

De acum, contăm pe sprijinul vostru, al celor care puteți să promovați filmul către vorbitorii de limbă engleză. Este spre folosul tuturor să ajungă la cât mai mulți pentru că documentarul “Tracii, Istorie ascunsă” poate modifica în bine perspectiva asupra României și a românilor.

Să fie într-un ceas bun!

Vezi filmul subtitrat aici: http://thracians.info/

Daniel Roxin

3 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari d-nei Emiliana Buhac pentru colaborarea cu d-voastra,precum si pentru aceasta reusita.Sa fie intr-un ceas bun,sa fie spre folosul cat mai multor oameni care abia asteapta sa afle adevarul despre istoria noastra,despre radacinile reale ale Neamului Dacilor de pretutindeni.
Va doresc sa aveti parte de cat mai multe realizari frumoase si pline de roade!

Anonim spunea...

Frumos, felicitari !

Anonim spunea...

DAca aveti posibilitate incercat sa scanati zona Argedava (mai ales zona pavata cu ciment). Cam pe la 20 m sub pamant s-ar putea gasi lucruri interesante.
In satul Popesti inca mai traiesc cativa batrani cu varste in jur de 90 de ani care au participat la sapaturile din anii '50.
Va urmaresc permanent blogul , emisiunile, tot ce tine de istoria tracilor si a dacilor, pe care, din pacate nu o cunoastem , dupa parerea mea, nici 25%
Cu stima