luni, 3 martie 2014

Noul interviu cu Miceal Ledwith (din 2014), fostul consilier al Papei Ioan Paul al II-lea, dezvoltă afirmația șocantă că nu limba română este o limbă latină, ci limba latină provine din precursoarea limbii române!!! VIDEO



Noul interviu luat de Cristian Mureșanu (realizator pe TVR Cluj al emisiunii Știință și cunoaștere) fostului consilier al Papei Ioan Paul al II-lea, Miceal Ledwith, este absolut răvășitor și șocant.

Potrivit declarațiilor lui Miceal Ledwith, făcute într-un interval de 15 minute care sunt dedicate special istoriei și limbii românilor, majoritatea limbilor europene au rădăcina pe teritoriul României și a nordului Bulgariei. De asemenea, culturile europene își au rădăcinile în aceleași locuri… 

Aceste lucruri sunt susținute și de trimiteri la cercetările unor savanți englezi care ar demonstra faptul că zona României este ceea ce s-ar putea numi Vatra Vechii Europe!!!

Referindu-se la istoria dacilor, Miceal Ledwith vorbește despre personalitățile a doi regi daci, deveniți eroi ai lumii antice, și subliniază că dacii aveau o cultură avansată, furată, distrusă sau falsificată de Imperiul Roman. (Istoria este scrisă de învingători, nu-i așa?)

Mesajul încurajator din finalul interviului este acela că el crede că toate aceste lucruri vor fi cunoscute în curând de întreaga lume și vor fi acceptate ca adevăruri.

Mai mult decât atât, îi roagă pe toți românii “să meargă mai departe și să își ia avânt” în acest proces de redescoperire a adevăratei istorii!

Interviul poate fi vizionat mai jos. Partea dedicată limbii și istoriei românilor începe la minutul 44:30.

TRIMITE MAI DEPARTE!!!

17 comentarii:

Anonim spunea...

Va multumim frumos pentru interviu , ma mir si ma bucur ca sunt oameni care se intereseaza de originile noastre .

D. Pavel spunea...

Matrialul de fata trebuie sa fie vazut si de "savantii" Rubber Head (alogenul Razvan Teodorescu, "mare istoric mare") cit si de Zo(a)ie Petre! poate sar lentilele...((h)alogena si ea / "dinsa").

pământean spunea...

Bună Ziua!
Suntem sedaţi ca naţiune, ori suntem prea blînzi. Eu voi încerca să scriu orice cuvânt doar cu î din i, asta ... ca bun început!
De ce?
Păi, ... dacă tot nu "ne tragem" din romani, la ce bun să ne minţim singuri, prin intermediul SCRIERII (cum scrii - aşa gândeşti şi vorbeşti - aşa şi eşti în realitate)
~
Cornelius, :)

Anonim spunea...

de la nistru pan'la tisa tot romanu plansu-mi-sa,ca nu mai poate strabate de atata strainatate.....

Anonim spunea...

Romanii au nevoie de lideri ca de aer,intelectualitate care o mai avem sa, ma scuze ,dar este de cacat ,a tradat de aproape 75 de ani,vrea numai avantajele ce rezulta din dialogul fara vlaga cu guvernantii si a uitat sau a fost determinata sa uite ca rolul ei este de portdrapel al nevoilor poporului si ceeeace stie cel mai bine sa faca este sa se pise pe nemul romanesc si pe Romania,iar pe Eminescu sa-l prezinte ca pe un cadavru fara nici o valoare.aaron

Ceva interesant: alfabet si cuvinte lydiene si etrusce http://www.maravot.com/Lydian.html spunea...

Ceva interesant: alfabet si cuvinte lydiene si etrusce http://www.maravot.com/Lydian.html

Emi spunea...

Si mai exact cand s-a rupt limba latina din precursoarea limbii romane? Incercati sa induceti ideea ca formarea limbii romane se datoreaza cumva limbii proto-romane sau limbii dace. Ar trebui sa formulati altfel: limba latina si limba romana provin din aceeasi limba veche de 15.000 de ani formata pe teritoriul actual al Romaniei si Bulgariei neatins de calota glaciara (dupa cum spune Miceal Ledwith). Aceea limba este precursoare in mod egal pt toate limbile europene, iar Ledwith afirma ca limba romana este incadrata corect in grupul limbilor romanice. Una dintre ipotezele cu privire la originea proto-indo-europenilor sustine ca originea acestora ar fi in zona Romania-nordul Bulgariei. Limba latina provine din precursoarea limbii romane la fel cum si limba romana provine din precursoarea limbii latine, deci din aceeasi limba. Daca limba ar fi aparut pe aceste meleaguri, asta nu ne face superiori celorlalte popoare europene, astazi nu avem o spiritualitate mai inalta decat altii, nu avem o cultura materiala mai dezvoltata decat altii. Daca dvs aveti un frate care se muta in nordul Europei, iar dvs ramaneti aici, asta va pune cumva intr-o postura superioara? Inteleg ca dacii sunt prezentati fals in istorie, ca avem mult de muncit pana sa-i scoatem la lumina de sub pamant, dar nu au precedat pe nimeni, au fost un popor cu o cultura asemenatoare celorlalte popoare europene din acea vreme. Ar fi bine sa clarificati putin lucrurile. Va urez succes in misiunea dvs!

Unknown spunea...

ideea cu î din i mi se pare excelenta

Unknown spunea...

Ce este interesant si pleaca din prima parte a acestui interviu este legat de faptul ca ceea spune Miceal Ledwith despre auto-vindecare este similar cu ceea ce am invatat ( nu la scoala, ci din diferite surse istorice) despre medicina dacilor, care se ocupa in procesul de vindecare a unei boli mai mult de vindecarea partii spirituale a celui bolnav ( de vindecarea sufletului , putem spune dupa termenii de astazi) decat de simptomele fizice. Asta nu exclud folosirea unei medicini traditionale bine definita, bazate pe plante medicinile si multe alte substante obtinute pe cale naturala. Subiectul este , din punctul meu de vedere foarte interesant si poate fi subiectul unei emisiuni TV sau al unei carti.

Emi spunea...

Salut. Domnul Cristian Muresanu de la TVR Cluj tocmai a realizat un interviu menit a face lumina cu dr. Mark Pagel de la Universitatea din Reading despre care Miceal Ledwith a afirmat ca a realizat un studiu si a identificat originea limbii proto-indo-europeana pe teritoriul Romaniei si nordul Bulgariei. Interviul complet probabil va fi difuzat pe tv si youtube la o data ulterioara ce va fi anuntata.

Emi spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=Ao63-ZDH90A . Acesta este un promo al acelui interviu.

Gerula spunea...

Toate marile civilizatii ale acestui pamant sau format in apropierea marilor fluvii ale lumii, pe Gange , Tigru , Eufrat , pe Nil , Yangtze. De ce credeti voi ca pe Dunare nu a existat nici o civilizatie ?

Anonim spunea...

Sa publicam adevarul acesta pe toate caile posibile ! Ce frumoasa veste ptr români, descoperirea aceasta !

Cristian spunea...

Link personalizat cu partea despre istorie http://youtu.be/EScH031oTfA?t=44m44s

Cristian spunea...

In curind, imediat dupa incheierea celor 5 episoade cu Miceal Ledwith va urma un interviu cu expertul britanic Mark Pagel, despre ale caror studii dl Ledwith a facut numeroase aprecieri si astfel, partea de istorie va fi completata cu acest nou interviu, care in acest moment se afla la tradus din engleza in romana... Asadar in aprilie, veti putea afla noutati

Anonim spunea...

Bravo am43 si cred in adevarata noastra istorie pana la moarte.Sunt ardeleanca pana la moarte voi lupta ptr.ardeal.

Anonim spunea...

Din scoala generala am fost pasionata de istorie despre care am auzit inca de atunci ca ar fi fost falsificata ( nu numai istoria noastra dar si intreaga istorie a lumii). Felicitari celor care vor sa scoata adevarul la lumina in legatura cu adevarata noastra identitate istorica care a fost mistificata inca din antichitate din interese obscure.