joi, 20 noiembrie 2014

MISTERELE TEMPLELOR ANTICE și Numărul de Aur. VIDEO


Acum mii de ani, au fost construite monumente uimitoare, unele greu de realizat chiar și cu actuala tehnologie. Mai mult decât atât, principiile folosite la ridicarea lor arată o profundă cunoaștere a legilor care guvernează natura și universul.

Cum au fost posibile aceste lucruri? A fost în stare omul de acum 3-4-5.000 de ani, înarmat cu unelte primitive, să facă ceea ce și astăzi este extrem de greu, cu toată tehnologia existentă?


Despre toate acestea puteți afla lucruri deosebit de interesante urmărind episodul de astăzi al emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII.

Daniel Roxin


4 comentarii:

Unknown spunea...

E doar o parere de-a noastra ca suntem cea mai tare civilizatie aparuta pe Terra, dar e posibil sa fim doar cea mai stupida!

Anonim spunea...

buna seara,
sunt in asentimentul tau Nicolae,cei care au creat aceste minunatii care dau bataie de cap acestor materialisti ,,oameni,,de stiinta sunt rasele anterioare (lemurieni,atlanti)care stiau sa lucreze cu cele 4 forte ale naturii:apa,foc,pamant,aer,traiau in armonie cu natura ,nu impotriva ei asa cum se intampla acum,erau cu constiinta treaza,erau asa cum se spune in popor,,aproape de d-zeu,acum, uram tot ce are savoare de divinitate ,facem plecaciuni domnului BAN.Stiinta trebuie sa colaboreze cu credinta,doar asa vom ajunge la intelegere,din pacate...suntem in cadere libera.

Anonim spunea...

De multe ori m-am mgandit la urmatorul fapt: pamantul se invarte in jurul soarelui, dar noua ni se pare ca soarele merge pe bolta cereasca. Cate alte perceptii gresite om mai fi avand? Probabil ca foarte multe.

Anonim spunea...

Salut Daniel,
referitor la ce ai afirmat in emisiune la minutul 22:50 - 23:50 . Dovezi foarte clare despre cine erau cei care le au construit si despre modul cum au fost construite, se găsesc in mormântul lui Rekhmire.
Link YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=jZCfVJhAMsk&feature=youtube_gdata_player