miercuri, 14 ianuarie 2015

FISURĂ în NATO: Turcia, membră NATO, acuză CIA și MOSSAD de atacurile de la Paris. Preşedintele Erdogan: Evenimentele urmează un scenariu scris dinainte


Teoriile conspirației au început să apară în jurul atacurilor de la Paris. Printre colportori, politicienii turci, în frunte cu președintele Erdogan, ale căror opinii coincid perfect cu cele de la Moscova și Teheran. Aceștia sugerează (când nu o afirmă direct) că serviciile secrete americane sau israeliene s-ar afla în spatele atacurilor de la redacția Charlie Hebdo și de la magazinul evreiesc din Paris.

Ziarul rus de mare tiraj Komsomolskaya Pravda, citat de CNS News, s-a întrebat pe prima pagină dacă nu cumva „Americanii” sunt cei care au pus la cale sângeroasele atacuri din capitala Franței. Într-un articol semnat în cotidianul rus, colonelul Alexander Jilin își bazează teoria pe diferențele dintre Statele Unite și Uniunea Europeană privind sancțiunile împotriva Rusiei, după criza ucraineană.

Autorul, care conduce o organizație numită Centrul pentru Studii asupra Problemelor Aplicate din Moscova, scrie că, imediat după ce președintele francez François Hollande se întreba pe 5 ianuarie dacă sancțiunile asupra Rusiei mai sunt utile, el, Jilin, ar fi prezis că Franța va fi victima unor atacuri teroriste.
Tot Komsomolskaya Pravda l-a intervievat pe economistul rus Mihail Kazin, șeful firmei de consultanță Neoconomics. Acesta s-a întrebat cine a avut mai mult de profitat de pe urma atacurilor de la Paris, răspunzând că Statele Unite. El a adăugat:
„În elita americană se află mai multe grupuri, fiecare dintre ele având capacitatea de a organiza asemenea atacuri.”
În Iran, Press TV a publicat pe site-ul său un articol al lui Paul Craig Roberts, un editorialist, fost membru în conducerea Trezoreriei Statelor Unite și un adept al teoriei conspirației privind evenimentele din 11 spetembrei 2001. Roberts scrie că atentatele de la Paris „pot fi privite și ca având rolul de a întări relația de vasalitate a Franței față de Statele Unite”.


„Supecții pot fi deopotrivă vinovați și proști”
, spune Roberts. „Amintiți-vă de toate comploturile create de FBI care au avut rolul de a face din terorism un pericol real pentru America.”

Pe propriul său site, Roberts citează o serie de așa-zise surse de la Paris care sugerează că atacurile au fost de fapt „operațiuni sub steag fals”, adică acțiuni sub acoperire menite să îi scoată vinovați pe alții decât autorii reali, în scopul denigrării acestora.

„Fie că a fost o operațiune sub steag fals sau nu, atacurile au fost folosite în scopuri mult mai mari.”
Acestea ar putea fi „readucerea Franței pe orbita Washingtonului”, „atenuarea simpatiei europenilor pentru cauza palestiniană”, sau „contracararea opoziției occidentale față de războaiele din Orientul Mijlociu”.

La rândul său, Melih Gokcek, primarul capitalei Turciei, Ankara, a sugerat implicarea în atacuri a Mossad-ului, serviciul secret israelian. El a făcut această afirmație duminică de la tribuna unui congres al tineretului din Partidul Islamist al Dreptății și Dezvoltării, de guvernământ.

Potrivit lui Gokcek, Israelul ar fi fost deranjat de votul din Parlamentul Franței în sprijinul recunoașterii statului Palestina.
„Evident că Israelul nu vrea ca sentimentul (independenței palestiniene - n.r.) să se răspândească în Europa. De aceea, este sigur că Mossadul se află în spatele acestui fel de incidente. Mossadul inflamează islamofobia provocând asemenea incidente.”
Parlamentarul turc Ali Sahin a scris pe Twitter că atacul de la Charlie Hebdo „a fost regizat ca o scenă dintr-un film” de forțe care vor să discrediteze Islamul.

Însă cea mai importantă figură care a sugerat că lucrurile nu sunt așa cum par, este însuși președintele Erdogan:
„Evenimentele urmează un scenariu scris dinainte și ar trebui să fim conștienți că este vorba de un complot împotriva lumii islamice.”
Spre deosebire de Rusia și Iran, ale căror orientări anti-americane sunt notorii, Turcia este membră a NATO, un aliat al Statelor Unite și, teoretic, un stâlp al luptei împotriva terorismului la porțile Orientului Mijlociu.

Sursa: http://www.evz.ro/fisura-in-nato-turcia-se-alatura-rusiei-si-iranului-si-acuza-cia-si-mossad-de-atacurile-de-la-paris.html

 

17 comentarii:

Anonim spunea...

Si eu m-am prins de asta.
Cauza e simpla.De ce nu au fost capturati in viata teroristii sa se afle de unde au arme ce retele au cu cine colaboreaza,Se putea face cu gaze paralizante sau cu sageti tranchilizante.

Unknown spunea...

Draga Daniel, este evident, pentru oricine care are o gandire cat de cat critica si nu pune botul la toate tampeniile care sunt spuse sau tiparite in media main-stream ca un rahat de asemenea amploare nu putea fi pus in scena decat de o organizatie cu resurse si interese majore, o organizatie sau organizatii statale si ma refer atat la atacul in sine cat si la regizarea manipularii emotionale prin media aservita, marsuri banere si tot esafodajul de masuri legislative si organizatorice care vor urma si care, toate sunt indreptate impotriva noastra a oamenilor pasnici. Si stai ca inca n-am vazut tot, vor urma masuri draconice, pe care unele nici nu pot inca sa mi le imaginez. Ati vazut ce usor sunt manipulati oamenii prin mass-media, s-a venit cu acel "je suis Charlie" dinainte pregatit(la o ora de la atentat era gata) si toti ca niste zombi s-au facut Charlie. Sa nu ne surprinda daca intreg occidentul va fi tot in acest fel bagat intr-un razboi adevarat, fara macar sa-si dea seama. Cand Israelul a distrus un oras intreg, Gaza, n-a mai fost nimeni Gaza sau cand au distrus Irakul, nimeni n-a mai fost irakian. Trebuie neaparat ca occidentul sa se debaraseze de clica criminala care a pus mana pe guvernele lor pentru ca numai din interior pot fi alungati, altfel nici ei nici noi n-avem nici o sansa de a mai trai in pace, le-a intrat in cap ca suntem prea multi si vor cu orice pret sa ne decimeze! Problema e ca odata pornit un asemenea halimai si odata inarmata populatia, habar n-au unde se opreste totul, ca doar nu mai poti incapsula un atare conflict, cum au facut cu toate conflictele regionale din lume.

Rica spunea...

Este normal ca rusii si iranieni sa sustina asemenea aberatii dat fiind politica profund antiamericana a Moscovei si Teheranului. De asemenea, ii inteleg si pe turci, care sunt suparati pe faptul ca bat de decenii la poarta UE si nu sunt lasati sa intre. In plus este cunoscuta aversiunea islamistului ERDOGAN fata de Israel. Trebuie sa tinem cont de faptul ca cei care au comis atentatele de la Paris erau jihadisti si ca niciun jihadist nu si-ar da viata pentru CIA sau Mossad. Deci teoria conspiratiei este o prostie.

ionucmora spunea...

Rica ipoteza cu teroristii islamici e cusuta cu ata alba.Cum se face ca teroristi si-au lasat actele de identitate in masina parasita(tactica practicata de serviciile secrete).In haosul creat ei ar fi putut dispare usor schimbandu-si hainele si amestecandu-se printre oameni.Politistul ucis pe trotuar nu schiteaza nici un gest cand i se trage un glote in cap!!!!Ar fi trebuit sa tresara.Arma cu care este impuscat nu are recul.Cine a folosit kalasnicovul stie ca asa ceva e imposibil.

Anonim spunea...

..si nici sange nu a curs...

GC-CJ-N spunea...

Urmariti cu atentie ultima filmare cu cei doi ,,teroristi,, blocati de o masina a politiei. Cei doi ies din masina si trag fiecare 6-7 focuri cu AK 47 asupra masinii de politie.Acea masina trebuia sa fie praf dar,minune,politistii dau frumos inapoi facandu-le loc sa poata trece. Nici o avarie pe acea masina dupa aprox. 15 proiectile de razboi de 7,62mm.Asta e regie de ageamii dar si-au atins obiectivele principale.Islamul nu e o credinta ca celelalte e un izvor nesecat de teroristi si conflicte,tirajul revistei a sarit la peste 3.000.000 exemplare, statul francez va lua masuri drastice pt. intarirea securitatii, etc. deci BANI. Bani pt. care vietile celor de rand nu conteaza. Asa cum de acum a devedit celebra expresia: Victime Colaterale.

Unknown spunea...

Rica da jos ochelarii de cal. Ia vezi tu cam ce ni se pregateste. Trebuie sa ne trezim man, altfel astia nici nu stii cand ne baga in razboi.

x spunea...

**dovada faptului ca e cusut cu atza alba e intradevar ''uitatul'' actelor de identitate intr-un loc sigur, unde sa fie descoperite de autoritati - fapt intimplat si la 11.09 unde pasapoartele au supravietuit miraculos unei explozii devastatoare sau de ex in ucraina cu avionu cazut plin cu cadavre formolizate, toti asiatici imbracati de iarna in plina vara, si cu pasapoartele intacte strinse la un loc sa le pozeze presa.

**deci cine misca-n front va fi pedepsit.

**acuma tanti Nuland aka Nudler (tata evreu scapat din germania) a venit sa ne intarite si mai mult contra vecinilor conform planului CFR-council for foreign relations. Probabil daca miscam in front vor zbura si la noi in aer unii sau altii.

**teoria lui Craig Paul Roberts e sustinuta si de W.Tarpley - vezi http://tarpley.net/ pt detalii

** gasca anglo-americana e in picaj economico-financiar autoindus prin decenii de lacomie. evenimentele ce vor urma sint consecinta planului de a se mai agatza de putere cit de mult posibil, fapt realizabil doar daca destabilizeaza restul lumii care s-a saturat de ei.

Anonim spunea...

alfel spus exista in agenda machiavelica a RAILOR acel program in care se incearca restrictionarea drepturilor fundamentale ale OMULUI.Sunt sigur ca multi dintre voi ati uitat sau nici nu cunoasteti acest drept DIVIN-DREPTUL LA VIATA-DREPTUL LA CUNOASTERE SI EVOLUTIA SPIRITUALA-DREPTUL DE A FI IMPLINIT PE MAI MULTE NIVELE ALE FIINTEI UMANE,DREPTUL DE A FI FERICIT....DREPTUL DE A FI LIBER SI DE AL CUNOASTE SI DE A FI UNA CU DUMNEZEU si DREPTUL DE A IUBIIIII....

Anonim spunea...

Psychological operations - psyop .
http://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_Operations_(United_States)

Sanatate !!!

D. Pavel spunea...

Ce inseamna sa fii totusi o tara puternica!; chiar fiind membra NATO.

Imediat dupa "911" (9 septembrie 2001) peste 90% din populatia USA credeau in versiunea oficiala: cu arabii, cu Bin Laden, AL Qaeda, "Mahomed" si "Alah"!

La ora actuala peste 75% NU mai cred deloc in gogorita "oficiala" ci in faptul ca dezastrul a fost provocat din interior la presiunea Israelullui (Mossad).
Eu va spun sigur ca si acum sunt aceiasi autori! (aceleasi "institutii").

De ce?
Pentru ca in primul rind Franta a recunoscut ca stat Palestina! (si in continuare va demasca si crimele pe care le fac "israelienii" (khazari sionisti care isi spun si "semiti" si "alesii Domnului") impotriva poporului - GAZDA - palestinian!
Apoi, internetul - liber inca cum este acum - a adus la cunostinta PLANETEI cine sunt aceste Lacuste Mondiale (cea mai mare grupare etnica de crima organizata de la Cristos incoace!), or acest fapt ar putea sa indrepte o mare parte din populatia lumii impotriva lor! Asa ca Legea Big Brother NU va fi in realitate asa cum se spune acum - ca sa punem noi "botul" - ci va insemna un control deesavirsit asupra internetului in primul rind! Va disparea cel mai repede YouTube, sau va fi clonat tot de ei si ne vor arata ei doar ce vor!
Iata un prmi exemplu:

https://www.youtube.com/watch?v=SMR5XsiSsfs

Priviti acest film "moca" acum, deoarece peste un timp va dispare!
Mai priviti si acest film - iostoria MULT mai adevarata a romanilor - care deasemenea va disparea cit mai curind! (sa NU adormiti, ca are 16 episoade):

https://www.youtube.com/watch?v=kJzBSZqCkuI&list=PL9tF3Bm0bxv0cuaJ5QsyQnRKwJvMbgp4G&index=1

Pentru cine poate ar fi bine sa le inregistreze / copieze de pe YouTube pentru anii care vor sa vina!

V-au placut?

V-a placut individul care a aparut tot pe YouTube - in numele "Islamului" - care a revendicat atentatul? Pai voi NU puteti sa va puneti o barba si un turban si pentru 5.000$ sa spuneti ca l-ati ucis pe Mos Gerila?

Bine punctat de cineva aici pe blog! De ce teroristii au fost omoriti si de ce NU s-a incercat sa-i prinda vii? NU ar fi fost mai important sa se descopere "reteaua" care i-a platit sa faca acest masacru?

Si o ultima intrebare:
Or fi fost acesti ucigasi - BINE TRENATI in "laboaratoarele" Mossad-ului - voluntari? gata sa-si dea viata pentru Mohamed? Pai daca NU o faceau, toata familia lor pina la gradul al saptelea ar fi fost ucisa (fie palestinieni, fie alti arabi).

Oare de ce doi ofiteri francezi - pina acum NUMAI - foarte activi in combaterea terorismului in Franta s-au "sinucis" deja? Oare pentru ca NU stiau nimic?; IN PLUS!?

PS. Va rog sa transmiteti cele doua adrese mai departe! Sunt prea batrin sa ma incred in una sau doua surse, asa ca puteti vedea/ citi pe Internet CEA MAI MARE MINCIUNA din ultimii 2000 de ani!
Khazari ("evrei") askenazi - popor turcic din Kaucaz - care se pretind evrei sefarzi (adica urmasi adevarati de-ai evreilor si implicit al Mintuitorului Isus Cristos)si care sunt autorii de fapt: al "implementarii" comunismului, a celor doua razboaie mondiale si NU numai! Ei controleaza prin furt 75% din finanta mondiala (care ar fi de peste 100.000 de miliarde de dolari americani), controleaza intr-o mare masura "democratia" din USA si tot ei sunt cei care ne-au adus si noua "democratia" in 1989 prin uciderea Ceusestilor in mod intentionat de ziua de Craciun pentru a ne umili in primul rind pe noi crestinii ortodoxi, dar si pe crestini in general!

Anonim spunea...

https://vremuritulburi.wordpress.com/2014/05/12/un-fost-senator-vorbeste-pentru-cine-este-depopulata-romania/

Ce ziceti de asta ? Cam trist pentru noi ... parca e un pic adevarat ?!

Stai si te gandesti un pic la toate distrugerile din tara noastra dupa '89 ; e ca si cum vor sa niveleze tot .Totul se fura ,se strica pentru ca apoi sa se arunce , se instraineaza . Este ca atunci cand propietarii unei case au murit si se face curatenia pentru cei care se vor muta intr-o casa noua .
Inca asistam neputinciosi la distrugere .Intr-o buna zi , toti romanii din Diaspora se vor intoarce acasa si vor cere ce este al lor .In spiritul dreptatii si al adevarului .Asa sper eu .

Sanatate tuturor !





ile spunea...

erdoganul a innebunit si mai zice si despre echivalenta barbatilor cu femeile -nu egalitate..Turcia chiar joaca un rol interesant sa vedem ce va iesi

Anonim spunea...

felicitari, Domnule Pavel, rar sînt oamenii de nivelul dumneavoastra care încearca sa transmita celor care nu le prea au cu lectura.
Tot respectul!

archangel of justice spunea...

Rica spunea...

Este normal ca rusii si iranieni sa sustina asemenea aberatii
....................................................................
Mai al lui Rica tu sa vorbesti la ora copiilor; ca un jigovrei ce esti , ce reactie puteai aveai? Exact asta tradeaza pe cineva, gandurile ascunse; reactia de a dezaproba fara niciun argument viabil. Te asteapta "intunericul cel mai dinafara:, cum spune Iisus Hristos.

Anonim spunea...

Turcia e in balans de la Ataturk, Erdogan este doar expresia unui curent puternic. Nu avem noi cum sa judecam lucrurile din exterior, fiecare parte are dreptatea ei.

obiectivistul spunea...

Toata umea face scenarii politice cu rusii, americanii, evrei, palestinienii si cei care or mai fi insirati in texte.
Dar la doi trei nebuni care vor sa se dea eroi si sa arate ei in amatorii din cartier ce tipi tari sunt ei v-ati gandit? uite ca cei doi tineri cu putina indoctrinare au naucit de cap si au tras ca nebunii fara criterii de aparare proprie ci doar ca sa-l apere pe dumnezeul lor. De aici incolo incep scenaritele pe fondul slabiciunii omenesti a oamenilor si inclusiv a politistilor care daca aveau o masina mai tare trebuiau sa-i tamponeze pe cei doi nu sa dea in marsalier si sa traga cu pistoalele, ca se pare ca au tras dar aia au fugit in lateral.
Trebuie judecate lucrurile si in simplitatea lor mai ales in tari unde armele sunt prezente in masa populatiei si circulatia lor libera e chiar prea libera