joi, 14 octombrie 2010

Campania "Refuză documentele cu cip biometric!" continuă

Coaliția Împotriva Statului Polițienesc continuă seria acțiunilor de informare cu privire la pericolul reprezentat de documentele personale cu cip biometric (pașapoarte, cărți de identitate, cărți de sănătate, cartele de călătorie RATB, carduri de student RFID).

În perioada 26-27 octombrie 2010, cu ocazia pomenirii Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de minuni, organizatorii Coaliției vor amplasa un cort de campanie stradală în zona de la poalele dealului Patriarhiei, unde voluntarii coaliției vor putea distribui zilnic intre orele 10-20 pliante de informare și autocolante cu mesajul campaniei.

Persoanele care doresc să participe la aceste activități în calitate de voluntari, sunt rugate să ia legătura cu reprezentantul biroului de organizare, dl. Ene Viorel, la tel. 0728178998, la adresa de e-mail: ene.libertate@gmail.com, sau direct la sediul de campanie (Sediul Asociației Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România – AVMR) din București, str. Batiștei nr. 11, scara B, etaj 1, ap. 1, sector 2.

Voluntarii care doresc să participe la această acțiune se vor înscrie pe un tabel cu ziua cu ora/orele la care pot să participe la activități (minimul perioadei de voluntariat fiind de o oră), astfel încât să se poată acoperi întreaga perioadă pentru care se va autoriza această activitate.

Anunțăm totodată lansarea unui ”concurs” de pliante informative, la care sunteți invitați să participați. Pliantul trebuie să cuprindă 10 motive (succint exprimate) pentru care oamenii NU TREBUIE să primească documentele cu cip. Cele mai bune motivații vor fi reluate în fluturașul de campanie ce va fi distribuit la acțiunile de informare.

Materialele pot fi trimse pe adresa reprezentantului organizatorilor ene.libertate@gmail.com sau direct la sediul de campanie (Sediul Asociației Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România – AVMR) din București, str. Batiștei nr. 11, scara B, etaj 1, ap. 1, sector 2.

Ene Viorel 

Sursa: refuzimplant

Niciun comentariu: