luni, 4 octombrie 2010

Demonstraţii paranormale (video)


Cu cât intrăm mai mult în lumea noastră interioară, cu atât ni se dezvăluie mai multe secrete; cu cât înţelegem mai bine că suntem conectaţi cu întregul Univers, cu atât Universul ne creează mai multe linii de acces la tainele lui; cu cât realizăm mai clar că Dumnezeu este prezent în absolut tot ceea ce există şi trăim această realitate, cu atât mai evident vom fi  părtaşi la actul Lui de creaţie; iar atunci când ne vom trezi cu adevărat, totul ne va fi cu putinţă!
Pe acest drum spre realizarea ultimă, aşa-zisele puteri paranormale pot să fie confirmări tangibile ale unei înţelegeri şi ale unei trăiri superioare a realităţii...

Daniel Roxin 


5 comentarii:

copuzeanu spunea...

Incredibil si totusi adevarat! Ce se va intampla daca aceasta educatie spirituala va ajunge pe maini malefice? ( vezi "Simbolul pierdut" al lui Dan Brown ) Sa speram ca nu se va intampla asa ceva....

Anonim spunea...

Universul nu functioneaza asa! Nu poate fi pacalit! O fiinta malefica ,cu vibratii joase,nu va putea sa ajunga la o autentica educatie spirituala!

copuzeanu spunea...

altele sunt prioritatile zilei de azi...

Diana spunea...

Amuzante comentarii.... :)
Oricum , daca ati fost atenti, omul a spus ca a avut un maestru care l-a invatat si l-a ghidat si care inca il ghideaza/mustra (cand e cazul) in vis....ca sa ajungi la asemenea puteri christice este nevoie, pe langa niste forme speciale de meditatie/pase energetice/sistem de gandire...etc...etc...si de o anumita evolutie divina, dobandita in vietile anterioare cat si in cea prezenta, care sa-ti de-a DREPTUL sa-ti exerciti aceste puteri, intrucat responsabilitatea pentru astfel de "daruri" este IMENSA si, sunt sigura, o adevarata POVARA pentru cel "inzestrat"....Caci, daca le-am avea cu totii sunt sigura ca multi din noi ne-am grabi sa le folosim pentru a-l "curenta" pe cutare "dusman" ca sa-i aratam noi lui....nu-i asa ? :)))

Anonim spunea...

da am si cartea despre el - Magul din Java - e pusa pe scribd : )