duminică, 23 ianuarie 2011

Există Dumnezeu?



7 comentarii:

Anonim spunea...

Structura întregii vieți este alcătuită din combinații diferite a numai patru baze de ADN,fiecare bază fiind formată din din cele patru elemente ale vieții-hidrogen,azot,oxigen și carbon.
Înlocuind cele patru elemente ale ADN-ului nostru cu literele reprezentate prin codul lor numeric vechi și ascuns,descoperim că baza întregii vieți este constituită din diferite combinații ale numelui străvechi al lui Dumnezeu,YH,care înseamnă ”Eternul”.
Pe lângă numele însuși,literele VG,care înseamnă”în interiorul corpului”,sunt inscripționate în restul substanței cărămizilor vieții.
Mesajul ne reamintește că viața umană,în special și toată viața,în general,este unită printr-o moștenire comună.(Greg Braden ”Codul lui Dumnezeu”)

denaide spunea...

O demonstratie cat se poate de pertinenta si inspirata a unor adevaruri pe care numai un spirit extrem de rafinat le poate percepe.
@};-
Tare mult indragesc acest filmulet! Il revad cu placere cu fiecare ocazie.
Multumesc.

Anonim spunea...

DE CE O FI UITAT DUMNEZEU SA SE ASEZE IN INIMILE TUTUROR OAMENILOR?

Daniel Roxin spunea...

Eu sunt convins ca nu a uitat. Intrebarea este cate inimi sunt cu adevarat dechise si cate constiinte suficient de treze ca sa inteleaga?...

Anonim spunea...

DA, DAR TOATE INIMILE APARTIN LUI DUMNEZEU,NU NOUA!

Anonim spunea...

http://stirileprotv.ro/exclusiv/exclusiv-online/fotografie-impresionanta-facuta-de-nasa-mana-lui-dumnezeu-vazuta-in-spatiu.html

Anonim spunea...

Daniel, imi place sincer cum si ce scrii! Urmaresc blogul tau destul de frecvent. Imi da o stare de bine. Rogu-te, imi poti da parerea ta despre ceva? Am si eu un blog. Sunt incepatoare, dar imi place sa scriu. Poti sa-mi dai un feedback? Ti-as fi recunoscatoare!

http://atractiasuccesului.blogspot.com/