vineri, 11 martie 2011

La granitele cunoasterii

Acum o saptamana am fost invitatul emisiunii "Sanatatea ta, Natura" de pe postul Mix2 Tv din Brasov, o emisiune foarte interesanta, in general, ale carei episoade le puteti viziona pe internet. In cadrul acesteia am discutat despre subiecte aflate la granitele cunoasterii - cum poti sa-ti rescrii propriul ADN, teoria morfogenetica, Padurea Baciu, parapsihologie... Va invit sa vizionati aceasta emisiune!





8 comentarii:

silviusamueldanut@gmail.com spunea...

superb felicitari! :)

♥Sundary♥ spunea...

Felicitari Daniel,ffff.buna emisiunea,poate se mai trezesc mai multe constiinte cat de cat.Succes si felicitari si pt blog este f. interesant tot ce scrii aici. Te imbratisez cu drag,suflet sublim.

bianca spunea...

foarte interesanta explicatia sferelor luminoase din padurea Baciu , am si eu fotografiate astfel de sfere in apartamentul nostru acum 6 ani la aniversarea fiicei noastre,interesant este faptul ca acele sfere sunt de diferite culori iar una din elet surprinsa in miscare . de atunci astfel de aparitii sunt frecvente in jurul nostru le tratam cu iubire chir daca sunt invizibile ochiului nostru le simtim iar cainii nostri le observa incontinuu. daca esti interesat iti pot trimite fotografiile pentru a confirma cele relatate mai sus.Multumesc pentru tot ceea ce ne transmiti.LUMINA SI IUBIRE

Anonim spunea...

O emisiune foarte frumoasă,atât prin tematica de actualitate abordată,dar și prin mesajul de iubire,căldură și speranță pe care ni l-au transmis două suflete mari - Daniel,care de fiecare dată dăruiește iubire și încredere ( și este la fel de iubit, la rându-i) și distinsa doamnă moderatoare, o persoană atât de caldă și de pozitivă!
Aceste emisiuni sunt binevenite deoarece realizează o comunicare foarte bună. Multe reușite în continuare!

Anonim spunea...

Foarte frumos. Va apreciez ca sunteti unul din oamenii care FACETI ceva si nu doar va limitati la a spune ca "pai, n-am cu cine, nu o sa ma asculte nimeni etc."
Bravo! :)

Adi

Iesirea Din Matrix spunea...

Felicitari pentru aparitie. Un lucru as vrea totusi sa-l spun. Din cate am studiat emisiunile lui Cristi Muresan si Adrian Patrut de la TVR Cluj mi-am dat seama ca sunt niste fiinte duplicitare. Pe de o parte sustin teoriile legate de spiritualitate si sunt deschisi catre paranormal , pe de alta parte sunt adeseori niste fermi sustinatori ai paradigmei stiintifice materialiste actuale. Este suficient sa urmariti aparitiile lor la TVR CLuj. Puteti sa vedeti emisiunile aici :
http://www.4shared.com/dir/J8s6-MgV/Cristian_Muresanu.html
Incepeti cu primele 2 emisiuni de ex. Asadar , personal m-as disocia de aceste personaje care , din punctul meu de vedere nu mai au credibilitate.

Diana spunea...

Ar fi f util daca ai dezbate subiectele discutate in emisiune si pe posturi tv cu o audienta mai mare : de ex. era o emisiune la B1TV, "360 grade", nu stiu daca mai e in grila, acum am observat ca sunt mai mult reluari din sezonul trecut.....aaa...si eram sigura, siiiguuraaa ca si tu esti vegetarian ! :)

Daniel Roxin spunea...

Scuze pentru intarzierea cu care v-am postat comentariile dar in ultimele 10 zile nu prea am mai ajuns pe internet. Multumesc pentru aprecieri!