marți, 3 mai 2011

Drumul viselor (video)





8 comentarii:

iunia spunea...

Felicitari pentru acest minunat blog,astazi l-am descoperit si parca sunt in "pestera lui Aladin".
Pe langa informatie, se simte ca pui si foarte mult suflet...Sa te rasplateasca Dumnezeu pentru darurile minunate pe care ni le faci !

Daniel Roxin spunea...

:)

viki spunea...

Daniel ssti super a avut dreptate Iunia cind spunea ca se vede ca pui suflet si asta e bine pentru toti care cauta informatia si adevaru pentru a se putea pregati pentru cea ce va veni.asa si si mine deschid in fiecare zi calculatoru si vreau sa invat cit mai multe.as vrea sa te intreb ceva in cartea magicianu alb care ai scriso,chiar ti sau intimplat lucrurile alea?

Daniel Roxin spunea...

Draga Viki, ma bucur sa iti fiu de folos. In ceea ce priveste cartea Magicianul Alb, nu as vrea sa intru in detalii dar iti pot spune ca unele dintre lucrurile povestite acolo sunt din experienta mea personala.

Vik spunea...

Daniel iti multumesc mult pentru raspunse bine ca pui suflet si raspunzi la cine te solicita asta ne face sa fim mai aproape pe cei interesati de astfel de subiecte pe baza spirituala ca nu poti sa vorbesti cu prea multa lume despre viitoru care se prezice ca spun ca esti nebun.oricum fiecare are liberu albitru si isi alege singur calea pe care vrea sa mearga,Dumnezeu sa-ti dea putere sa poti sa fi un stilp de lumina in intuneric.numa bine.

Cochior Vincentiu spunea...

super touch
cum se cheama melodia de pe fundal am nevoie...

Daniel Roxin spunea...

nu stiu, nu am facut eu materialul

Anonim spunea...

piesa originala e cantata de sarah brigthman. se cheama beautiful