marți, 5 iulie 2011

Dedublarea astrală. Film documentar RO

“O experienţă de dedublare în afara trupului este în esenţă separarea temporară a conştiinţei de corpul fizic. Este o experienţă foarte naturală pe care oamenii au experimentat-o timp de mii de ani în diferite culturi, din fiecare societate de pe cuprinsul planetei. Mulţi oameni experimentează fenomene de dedublare pentru că vor răspunsuri, vor să afle prin experienţa directă că vor continua să trăiască. Cu alte cuvinte, vor răspunsuri la marile întrebări existenţiale: Cine suntem noi cu adevărat? Unde mergem după moarte? De unde venim? şi Care este scopul vieţii?

Trăirile din timpul dedublării pot să ofere aceste răspunsuri, iar răspunsul este copleşitor pentru că este trăit. Şi acesta este singurul mod în care aflăm cu adevărat răspunsuri. Dedublările în afara corpului ne oferă o modalitate de a trece dincolo de credinţe, de speculaţii şi teorie, şi să experimentăm totul în mod direct.” (William Buhlman)

În acest film documentar, scriitorul si hipnoterapeutul William Buhlman  ne deschide o noua cale spre înţelegerea – lipsită de frică şi prejudecăţi – a fenomenului de dedublare corporală şi a semnificaţiilor spirituale pe care aceasta o poate aduce celor ce doresc să vadă dincolo de lumea materială şi cea a egoului.7 comentarii:

Anonim spunea...

E o călătorie interioară, așa cum sunt toate căutările. Menținerea iluziei de „în afară” reduce calitatea „răspunsurilor” ce ar putea fi obținute printr-o asemenea practică.

Silviano spunea...

Salut Daniel, sunt unul din cititorii blogului tau, cu aceasta ocazie doresc sa te felicit pentru munca caritabila pe care o depui atat aici pe blog cat si in proiectele tale :) as dori sa te intreb daca esti deacord de un parteneriat intre blogul tau si situl www.terapiagerson.ro, site care are ca misiune oferirea de informatii (si in acelasi timp o speranta)despre miraculoasa metoda de vindecare a bolilor grave, terapie Gerson. Te-am notat la sectiunea "sustinatori" cu numele tau, Daniel Roxin, daca doresti un alt nume te rog sa imi comunici. Pe mine poti sa ma notezi Terapia Gerson. Multumesc, o zi minunata iti doresc! :)

Daniel Roxin spunea...

Multumesc pentru propunere. Primul pas este studierea site-ului tau, ca sa ma lamuresc despre ce este vorba. Acest lucru voi putea sa il fac doar saptamana viitoare pentru ca acum sunt foarte ocupat. Mai aminteste-mi despre asta cu un mesaj. :)

Tamy spunea...

Nu sunt sigur daca prin aceasta metoda se poate ajunge la un raspuns... nu sunt sceptic, dar cred ca este vorba de ceva mult mai mult...o altfel de calatorie...

Anonim spunea...

Proiectul ”NEMURIREA”
http://www.formula-as.ro/2011/976/enigme-16/proiectul-nemurirea-13921

Anonim spunea...

Un subiect fascinant.. Personal, am experimentat o singura data dedublarea, iesirea din corpul fizic si am ramas profund atinsa de acele trairi ... nu cred ca cineva poate prinde in cuvinte o astfel de experienta. Totus... este MI-NU-NA-TA!! felicitari pentru acest topic!

Anonim spunea...

Buna seara,
Intamplator am intrat si eu aici, am citit ce ati comentat si, sa fiu sincera, ma cam minunez.
Ceva de genul paralizie in somn cred ca i s-a intamplat oricui, poate ca nu si-a dat seama sau, a tratat cu indiferenta asta, crezand ca a fost doar un vis (cosmar).
Este doar parerea mea, nimic mai mult.
Sper sa nu supar pe nimeni.
O seara linistita va doresc