marți, 15 noiembrie 2011

China construieste structuri gigantice, de neinteles, in mijlocul desertului. Nimeni nu stie de ce

"Pe Google Maps au aparut noi imagini satelitare din China, in care apar niste structuri de dimensiuni titanice, nedefinite, in mijlocul unei zone aride si nelocuite.

Prima dintre ele este ca o retea din benzi metalice uriase (sau cel putin asta pare a fi). Toata lumea se intreaba daca nu cumva este vorba despre un experiment militar.

Alte opinii indica faptul ca nisipul ar fi fost curatat de masinarii si astfel s-ar vedea aceste santuri enorme.

Pe harta, acestea sunt localizate in zonele Dunhuang, Jiuquan si Gansu, la nord de raul Shule, care traverseaza platoul tibetan, pana la vest, in desertul Kumtag. “Schema” respectiva acopera o suprafata de peste un kilometru lungime si 900 de metri latime.


Liniile sunt executate perfect si parca au fost desenate ca sa poata fi vazute din spatiu.

structuri - 3
A doua structura apare sa fie o grila gigantica, situata in apropierea raului Shule.

Daca dati un zoom pe harta puteti vedea diverse vehicule distruse. Undeva in peisaj ar fi, se pare, o statie electrica sau o statie radio similara uneia americana HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program), de langa Gakona, Alaska.

A treia este cea mai ciudata dintre toate: pare o grila enorma formata din sute de linii pe o distanta 28 de kilometri. (a se vedea pe siteul protv)

structuri - 2
Iar a patra pare o tinta uriasa, in care sunt tot felul de obstacole, cum ar fi avioane si diverse masinarii."

Sursa: stirileprotv.ro

10 comentarii:

Sponge spunea...

poate are legatura :D http://adevarul2012.blogspot.com/2011/11/consiliul-andromeda-distrus-cea-mai.html#

Anonim spunea...

se pare ca si chinezii pe langa tarile din BRICS (Brazilia, Rusia, India, China si Sud-Africa) sunt in contact foarte strans cu Federatia Galactica, care le-a oferit diverse solutii tehnologice , inclusiv pentru energia libera si pe care le testeaza la greu acum (vezi articolele lui David Wilcock, Benjamin Fulford si altii).

Anonim spunea...

Structura misterioasă construită de chinezi în mijlocul deşertului Gobi şi depistată cu ajutorul serviciului Google Maps este folosită pentru a calibra sateliţii de spionaj ai Chinei, spune cercetătorul Jonathon Hill, de la Universitatea Arizona, citat de lifeslittlemysteries.com.
Reţeaua de linii în zig-zag îi ajută pe aceşti sateliţi să stabilească cu precizie poziţiile în care se află şi să se orienteze astfel în spaţiu.
Hill a povestit că liniile trasate de chinezi în deşert sunt mai mari decât s-ar fi aşteptat, ceea ce înseamnă că sateliţii de spionaj sunt dotaţi cu camere video cu o rezoluţie mult mai mică decât cea a camerelor folosite de sateliţii americani.
http://www.realitatea.net/structura-misterioasa-din-china-are-legatura-cu-satelitii-de-spionaj_887438.html

ile spunea...

Culmea este ca intuitia mea imi spune despre ceea ce se vede in aceste imagini ca nu e de rau.Eu cred despre chinezi ca ar putea sa aiba un rol benefic pentru omenire.Dupa atitea lupte si atrocitati in copilaria lor ca popor pina la adolescenta,dupa ce au incercat si varianta furnicarului cu pretentii de comunism acum la maturitate,sint singurii care ar putea sa tina piept nerusinarii americanilor.Se zice ca de multe ori cel care striga primul -hotul-acela este de fapt hotul.Asa mi s-a parut si indignarea marelui Obama fata de manevrele de dezvoltare chinezesti care nu respecta regulile general valabile.Ca si cum ar exista reguli serioase respectate de statele lumii pentru o mai buna convietuire.Dincolo de dezvoltarea tehnologica pe care o au acum chinezii,eu sper din tot sufletul ca si in experimentele neconventionale parapsihologice sa aiba avantaj in fata prietenilor americani si a specialistilor adunati de acestia din toata lumea.Se incearca impunerea valorilor si demonstrarea superioritatii marii adunaturi americane care nu e un popor.In schimb privim omul chinez care pare robotizat si insignifiant ca o banala furnica,si uitam ca in el sint genele unui rafinament si intelepciuni antrenate in secole de stramosii lui.Atita timp cit noi nu stim cum sa privim chiar si un fir de iarba,nu vom pricepe niciodata de ce exista acele constructii.Este posibil sa fie construite pur si simplu ca sa abata atentia de la alte lucruri mai importante si sa dea totodata impresia ca ar folosi la ceva.

solte spunea...

in principiu sunt de acord cu ultima parte, ile. Ba mai mult decat atat acel rafinament si acea intelepciune exact cum ai intuit, se afla in spatele tuturor.
Cand se va intelege pe deplin , prin traire, ca orice informatie, orice plan, poate sa-si modifice instant propietatile si scopul principal atata timp cat asupra lui exista o alta "energie inteligenta", mai "dotata" decat cea creatoare in forta ei initiala, doar atunci vom privii toate informatiile ca pe ceva cu care sa ne jucam, exploram,sau sa adaugam alte propietati pentru a modifica intentia din spatele scopului, daca el ar fi unul "neplacut".

VA urmaresc cu mare drag pe toti si stiu ca in curand din gurile voastre vor lua nastere numai cuvinte si ganduri pozitive, fara pic de teama, griji, sau orice alte "sinonime" ce atrag negativitatea.
Este cea mai sigura si usoara cale spre ceea ce cauti.

Anonim spunea...

Din articolul No escaping Mariah as she beams across Europe aflăm că Mariah Carey a susținut cinci concerte simultan în cinci orașe diferite folosindu-se de o hologramă.
http://media.theage.com.au/entertainment/red-carpet/no-escaping-mariah-as-she-beams-across-europe-2782193.html

Iată și o inregistrare de la „concertul” din Cracovia:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d13eeV5j_u0

Anonim spunea...

http://www.realitatea.net/sua-poate-lovi-orice-punct-de-pe-terra-a-testat-cu-succes-bomba-hipersonica_887813.html

Anonim spunea...

Ce se întâmplă cu pământul ? Cratere apărute din senin, în multe locuri din lume
http://www.gandul.info/magazin/foto-povestea-orasului-rus-care-in-curand-va-disparea-8992186
http://englishrussia.com/2007/10/29/a-giant-sinkhole/#more-1586
http://en.wikipedia.org/wiki/Berezniki
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Nni68iqI7WA#!
http://www.realitatea.net/o-groapa-uriasa-a-aparut-peste-noapte-in-china-vezi-video_718937.html
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nGkDouBVoLs
http://www.hotnews.ro/stiri-international-7578605-video-masina-fost-inghitita-crater-urias-strada-din-florida.htm
http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/63818/Comuna-Golesti-din-Valcea-este-in-pericol-dupa-ce-50-de-case-risca-sa-se-prabuseasca/
http://www.hotnews.ro/stiri-international-7996204-crater-diametrul-30-metri-aparut-intr-oras-din-germania-din-cauze-naturale.htm

Anonim spunea...

Obiectul misterios cazut din cer care a facut prapad. Expertii nu au nicio explicatie
http://stirileprotv.ro/stiri/bizar/misterul-obiectului-cazut-din-cer-prin-acoperisul-unui-depozit.html

Anonim spunea...

Mai multi oameni de stiinta confirma descoperirea unui arheolog amator, care afirma ca a gasit resturile Arcei lui Noe in varful unui munte din Turcia.
http://stirileprotv.ro/stiri/stiinta/o-dovada-ca-biblia-are-dreptate-oamenii-de-stiinta-confirma-arca-lui-noe-a-fost-gasita-in-turcia.html