joi, 17 noiembrie 2011

Noi evenimente pe Radio Vocea Sufletului

Dragii nostri, va aducem la cunostinta doua noi evenimente oferite de Radio Vocea Sufletului:

1: Joi, 17 noiembrie, ora 18:00, va invitam la o intalnire inedita cu Ioan Gyuri Pascu - actor, cantautor, poet, cautator spiritual - in emisiunea "Interviuri pe frecventa sufletului", alaturi de Calina Dinca. Acest interviu ti-l va descoperi pe indragitul artist altfel decat ti l-ai imaginat...

2: Ca urmare a entuziasmului generat de initierea unor meditatii cu caracter spiritual la Radio Vocea Sufletului, vom continua cu "Ora de meditatie" joi, 17 noiembrie, de la ora 22:00. Tema acestei seri va fi: "Meditatie de comuniune cu Dumnezeu".

Va asteptam cu drag!

Echipa Radio Vocea Sufletului

7 comentarii:

Constantin spunea...

Cu drag o sa raspund invitatiei!

solte spunea...

Foarte frumos interviul,mult Adevar in vorbele "mesagerului" Ioan Gyuri Pascu, si daca tot exista un oras drag lui, ca sa fie "coincidenta"(de care amintea Gyuri) si mai mare , Salutari! din "buricul pamantului", dupa cum ia spus Catalina, orasului.

Daniel Roxin spunea...

:)

Anonim spunea...

Ma numesc Mariana Rus,locuiesc in Italia .intru zilnic pe blogul tau pentru ca imi place mult ceea ce publici!nu stiu sa folosesc prea bine computerul !!!atit cit sa pot citi si cam atit!vreau sa iti aduc in prim plan o problema care mi-a atras atentia de mai mult timp si pe care nimeni nu o vede sau se face ca nu o vede:se chiama CHEMTRAILS!sti la ce ma refer!!!am gasit differite siteuri in italiana care se ocupa in mod foarte serios !!!unul este :www.tankerenemy.it Din cite imi dau seama problema este foarte grava!!!si mai grav ca nimeni nu se uita la cer!!!si mai grav este ca din cite persoane cunosc ,NICIUNA,nu realizeaza ce ni se intimpla cu adevarat!!!!nu stiu cum as putea "trezi" mintile atit de adormite de aluminiu,bariu si alte mizerabile componente chimice!!!nu sint o catastrofista si nici o complotista,dar ma doare sufletul ca vad atitea persoane "adormite"!!!!!cerul copilariei mele era altfel,norii erau rotunzi si pufosi,acum totul e gri,norii sint dire mustind de chimicale ,au forme ciudate,numai nori nu se pot numi!Am avut cont pe facebook dar am renuntat la el pentru ca nimeni nu a bagat de seama articolele pubblicate de mine in legatura cu sistemul in care sintem obligati sa traim si sa respiram! Poate ca le-ai vazut si tu pe cerul Romaniei asa cum le-am vazut si le vad si eu aici!!!!si facind 2+2 am ajuns la amara concluzie ca ILUMINATTI lui David Icke,ne pregatesc Ceva urt de tot!!!cutremure artificiale,inundatii ciudate,ogm ,epidemii artificiale,!!!!toate astea ,plus criza asta economica (furt in toata regula)sint numai citeva aspecte care ma infurie la culme!!!!eu in directia asta m-am "trezit"si as vrea sa incerci sa aduci in prim plan daca se poate si problema asta!!!ar fi multe de discutat !!!cu stima,mariana.

Daniel Roxin spunea...

Draga Mariana, daca vei cauta la categoriile "Dezvaluiri" si "Conspiratii" vei vedea ca am publicat multe articole de acest gen, daca imi amintesc, chiar si cu Chemtrails, si voi mai publica. Toate cele bune! :)

solte spunea...

" am ajuns la amara concluzie ca ILUMINATTI lui David Icke,ne pregatesc Ceva urt de tot!!!cutremure artificiale,inundatii ciudate,ogm ,epidemii artificiale,!!!!toate astea ,plus criza asta economica (furt in toata regula)sint numai citeva aspecte care ma infurie la culme!!!!eu in directia asta m-am "trezit"si as vrea sa incerci sa aduci in prim plan daca se poate si problema asta!!!ar fi multe de discutat !!!cu stima,mariana. "

E bine daca te-ai "trezit" in aceasta directie, acum as vrea sa incepi prin a-ti trezi Intregul din tine, si ti-ai da seama, ca temerile tale sunt doar un "entry level" , lasa-le in "zeama" lor, tu daca ai vrea ai putea sa o indulcesti, dar asta inseamna o mare armonie Divina in sufletul tau cat si o cunoastere a conceptului in sine. Ideea este ca nu are rost sa-ti bati capul cu ce nu intelegi pe deplin, iar eu frateste te-as indruma sa te ocupi de lucrurile simple,marunte pe care le poti stapanii si care te pot ajuta sa acumulezi Iubirea Divina care e atat de imperativa.
A nu se intelege ca "omul" nu mai poate sa intrebe nimic, din contra,afla tot ce poti, iar cand esti sigura , mai fa-o odata:)

solte spunea...

iar daca nu vei intelege raspunsul meu,prin felul in care am ales sa-ti raspund, atunci reasculta-l Nicolae Stoian la emisiunea rsv pentru ca prin EL vorbesc.
Acum e randul meu! vreau sa-mi raspunzi si mie la intrebarea pe care ti-am pus-o intr-unul din comentariile,nepostate momentan.