vineri, 20 ianuarie 2012

Aberatiile Statului Mondial Masonic: ti se pot lua copiii daca nu ii cresti "in mod adecvat"!!!

Un cuplu de indieni care trăiesc în Norvegia au pierdut custodia copiilor lor, după ce asistenţii sociali au considerat că soţii dau dovadă de un “comportament inadecvat”.

Anurup şi Sagarika Bhattacharya îşi hrăneau copiii cu mâna şi dormeau în aceeaşi cameră cu ei, motiv pentru care autorităţile norvegiene i-au decăzut din drepturile parentale, scrie Daily Mail.

La opt luni de la incident, indienii încă nu şi-au recuperat copiii, băieţelul în vârstă de trei ani şi fetiţa de un an. Disperaţi, ei au cerut ajutorul guvernului indian, care a contactat autorităţile norvegiene.

“M-au întrebat (n.r. asistenţii sociali) de ce dorm în acelaşi pat cu copiii. Le-am explicat că este vorba despre o chestiune culturală. În India, nu ne lăsăm niciodată copiii să doarmă în altă cameră”, a explicat Anurup Bhattacharya.

“În plus, în tradiţia indiană e ceva normal să-ţi hrăneşti copiii cu mâna. Dacă i-ai hrăni cu o lingură, ai risca să le dai prea mult de mâncare. Ei mi-au spus că îmi hrănesc copiii cu forţa, eu le-am explicat că e vorba doar de diferenţe culturale”, a mai precizat tatăl micuţilor.

Indienii îşi pot vedea copiii câte două ore pe an

Asistenţii sociali au luat copiii şi le-au spus indienilor că îi pot vedea doar de două ori pe an, câte o oră de fiecare dată, până când aceştia împlinesc 18 ani.

În ciuda intervenţiei guvernului indian, autorităţile norvegiene refuză să ofere alte explicaţii, scrie Daily Mail.

De altfel, publicaţia notează că protecţia copilului din Norvegia a fost criticată de multe ori în ultima vreme, din cauza “exceselor” din sistem. “Un raport ONU din 2005 arată că, în Norvegia, statul ia în grijă prea mulţi copii. În acel an, asistenţii sociali au luat în custodie 12.500 de copii (n.r. la o populaţie totală de 4,9 milioane de locuitori)”, a explicat avocatul Svein Svendsen.

Soţii Bhattacharya, a căror viză pentru Norvegia expiră în martie, au explicat că sunt obligaţi să rămână în ţară împotriva voinţei lor, pentru a-şi recupera copiii.

 Sursa: gandul.info

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

8 comentarii:

Anonim spunea...

Niste nenorociti.Vor neaparat ca orice copil sa creasca independent pentru a le fi inoculate metodele lor de educatie,care duc inevitabil la lipsa de rspect fata de parinti si supunere neconditionata fata de educatia data de stat care te invata sa nu gindesti singur ci colectiv.Nu este nimic rau in a gindi colectiv,dar gindirea iti este canalizata spre ce-si doreste statul sau o companie sa aiba de la tine si nu esti lasat sa alegi tu ce doresti cu adevarat, oamenii cu care sa imparti ideile pe care le ai.Esti indrumat fara sa-ti dai seama spre ce doresc ei ,dar lasindu-ti impresia ca a fost alegerea ta.Muli parinti si copii apreciaza asta,eu personal nu.Sper sa nu se intimple si la noi asa ceva,macar pina creste si copilul meu,pe care vreau sa-l invat sa aleaga singur in absolut tot ce doreste sa faca, si sa nu se lase manipulat,sa fie atent si sa aleaga oameni in preajma carora sa fie ,de la care are de invatat lucruri ce-i vor fi de folos .Cu alte cuvinte FII LIBER,ALEGE SINGUR ,ASUMA-TI GRESELILE SI REUSITELE,FI DEMN, INDIFERENT DE CONSECINTE, STII CA A FOST ALEGEREA TA.

Anonim spunea...

Sunt multe de spus.
Cert e ca e trist...

Anonim spunea...

eu nu va voi intelege niciodata :)) de ce face-ti copii daca oricum muriti si nu-i luati cu voi ?... si de ce ii face-ti stiind ca e o planeta atat de urata? :))) va ganditi sa nu suferiti doar voi si aduceti si pe altii sa sufere :))) da eu mi-as fi dorit sa nu ma nasc clar ! e o porcarie sa traiesti sa iubesti sa muncesti sa bei etc si pleci fara nimic :)) copii vin cu o aura mai puternica si parintii se hranesc cu asa ceva... vampiri energetici :) dependenta egal furt energetic :) Daniel stiri negative vedem la televizor .. si blogu tau mai nou e plin cu asa ceva :P

aici e mai multa lumina http://lumina-lumii.blogspot.com/

Daniel Roxin spunea...

tomavasi, pentru stiri pozitive te invit pe Radio Vocea Sufletului! Aici, pe blog, mi se pare necesar sa informez si despre ceea ce Sistemul face si ne pregateste. Daca nu ai stiut, informatia inseamna putere; puterea de a nu te lasa manipulat.
Dincolo de toate, ti-as recomanda sa iti analizezi cu atentie egoul si adevarata cunoastere si traire spirituala. Si la acest comentariu, dar si la multe altele, vorbesti de pe pozitia unui maestru care le da peste nas celorlalti. Ideea este ca spui destul de multe prostii pentru cineva care pretinde ca stie care e Calea. Mai multa umilinta si bun simt ti-ar face mult bine! Parerea mea...

Anonim spunea...

"Daca nu ai stiut, informatia inseamna putere; puterea de a nu te lasa manipulat."
cat timp lupti inpotriva unui lucruu il atragi spre tine :P de ce ti-e frica nu scapi :)
iar frica scade frecventa persoanelor , iar stresu slabeste sistemu imunitar si rezulta ca sunteti criminali :)))
deci mai bine sa nu stii nimic din toate porcariile astea si sa lasi pe Dumnezeu sa se ocupe de ele si tu sa-i ceri doar iluminare :P in felu asta i-ai cere mai cu forta pentru ca nu risipesti energia luptand inpotriva sitemului :))

Daniel Roxin spunea...

Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun asta dar pari cu totul desprinsa de realitate!
Iti dedic unul dintre aforismele mele: "Dacă vrei să scapi de mizeria terestră, nu e o soluţie să umbli cu capul în nori!"
Desteptarea!

Daniel Roxin spunea...

Si sa iti mai spun un ultim lucru: daca in decursul timpului nu ar fi existat (si daca nu ar exista inca)oameni care sa se opuna tiraniei si manipularii, tu, TOMAVASI, ai fi probabil, la ora asta, un sclav cu creierul spalat. Nici macar nu pari capabila sa realizezi ca evolutia umanitatii s-a facut si prin acte de eroism, nu numai prin meditatie! Din pacate pentru tine, tu pari sa fii victima unui alt fel de manipulare care te face adepta teoriei strutului - crezi ca daca te faci ca aceste lucruri nu exista o sa-ti fie mai bine (daca chiar ai fi fost autentica in ceea ce pretinzi, nu ai fi intrat pe acest blog si nu ai fi facut comentarii).
Nu stiu daca ti-ar putea folosi exemplul lui Gandhi, dar el s-a opus prin nonviolenta asupririi britanice si a reusit sa aduca independenta Indiei. Trage de aici concluzii si revino cu picioarele pe pamant! Visele in care te complaci or fi ele frumoase dar te mentin in ignoranta!

Anonim spunea...

Nu cred ca este bine sa-i judecam doar pe norvegieni in aceasta poveste. In general, emigrantii ar trbui sa se adapteze culturii tarii in care vor sa se aclimatizeze. Presupun, ca in cultura norvegiana este considerat urat si neigienic sa-ti hranesti copii cu mana. Acesti emigranti vor cu orice pret sa impuna o alta cultura si stil de viata in locurile in care emigreaza. Ce se intampla cand parintii isi ucid copii pentru ca nu vor sa respecte o traditie arhaica si tribala, sau pentru ca, vezi doamne, cinstea le-a fost stirbita? Nu ar fi fost mai bine pentru acei copii sa fi fost in grija altcuiva, iar parintii sa fie deposedati de drepturile lor?