duminică, 22 ianuarie 2012

Cel mai special TIR din Romania

TIR-ul lui Gheorghe Vlase din Slobozia poate fi declarat de două ori unic în România. În primul rând, datorită dotărilor sale tehnice, camionul este singurul de acest fel din ţara noastră şi mai are doar trei "fraţi" în întreaga Europă. În al doilea rând, nimănui nu i-a trecut până acum prin cap să-şi brănduiască maşina cu imaginea poetului naţional al României, Mihai Eminescu.

Reprezentanţii Autorităţii Rutiere Române au fost atât de surprinşi ieri la vederea TIR-ului, încât l-au oprit pe loc pe Autostrada Bucureşti-Piteşti pe conducătorul acestuia, Gheorghe Vlase. Omul nu depăşise viteza legală şi nu încălcase nicio regulă de circulaţie, ci doar a arborat pe prelata TIR-ului pe care-l conducea o imagine a poetului neamului românesc, Mihai Eminescu, alături de versurile "Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie/ Ţara mea de glorii, ţara mea de dor!", iar pe spatele maşinii îndemnul "Nu uita că eşti român!"

Gheorghe Vlase ne-a mărturisit că TIR-ul său este unicat în România şi chiar o raritate în Europa. "Motorul dezvoltă 750 de cai putere, iar camionul a costat 240.000 euro.

Să ştiţi că doar patru astfel de exemplare sunt în lume. Unul se află în Spania, altul în Olanda, cel de-al treilea la muzeul fabricii, iar al patrulea este al meu", ne-a mărturisit Vlase.

El ne-a spus că pentru brănduirea maşinii a mai dat încă 2.000 de euro. El mai vrea să facă o altă prelată, de data aceasta cu Ştefan cel Mare, cu următorul mesaj: "Basarabia n-a fost a mea, ci a urmaşilor urmaşilor mei!"

Vlase ne-a mai spus că pe unde trece cu TIR-ul, oamenii sunt profund mişcaţi de mesajele citite, aşa cum au fost şi cei de la ARR, care l-au şi felicitat pentru o aşa idee.

Sursa: cancan

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau
http://radiovoceasufletului.ro

7 comentarii:

unutanu spunea...

ce-ar mai fi de zis? sa-i doresti omului sa-si ia cat mai multe TIR-uri|

Rocsalana spunea...

bravo !!! putem lua exemplu (pe genti, haine, fulare etc.)

Daniel Roxin spunea...

;)

Anonim spunea...

BRAVO,GHEORGHE VLASE ,UN ADEVARAT ROMAN !!!!!intradevar un exemplu de urmat........cinste lui,cinste familiei lui...!!!!!

Dina spunea...

Foarte frumos din partea lui, tot respectul.

Buzea Radu Florin spunea...

Ohhhh, Doamneee... !!!! Cat oare va mai dura pana ce Romania va avea NUMAI astfel de OAMENI ?!!!!!

Laurentiu spunea...

Un mic... sfat pt Daniel: te rog eu, incearca sa renunti la paradigma "Eminescu - poetul national". Sunt convins ca stii deja: Eminescu este pentru romani mult mai mult decat un simplu poet genial. As putea chiar spune ca este "spiritul romanismului"