luni, 20 februarie 2012

Cei mai sanatosi copii in viitor vor fi cei NEVACCINATI

Generatia de copii nevaccinati ce se dezvolta va fi una dintre cele mai sanatoase din lume, si vor trebui sa le multumeasca parintilor lor pentru asta. Refuzul unui numar semnificativ de parinti de a-si vaccina copiii a dus la formarea unei populatii de milioane in intreaga lume si a pus in discutie importante chestiuni de sanatate publica, de exemplu de ce mai continuam sa facem vaccinuri.

Copiii nevaccinati nu vor primi niciodata in corpul lor substante chimice cauzatoare de infertilitate, cancerigene, neurotoxice, care le inhiba sistemul imunitar. Acestea sunt toate acele substante chimice care se regasesc in aproape toate vaccinurile aprobate de Institutiile responsabile.


Dupa Dr. Buchwald, “motivul pentru care vaccinurile sunt promovate cu asa o intensitate este acela de a-i impiedica pe oameni sa realizeze ca faptul ca acestea nu ii protejeaza, si ca in eventualitatea unei epidemii cei vaccinati sunt supusi unor riscuri la fel de mari de contaminare ca si cei nevaccinati. Adevarul poate fi ascuns daca numarul celor nevaccinati ramane necunoscut, astfel incat o comparatie dintre vaccinati si nevaccinati sa fie, practic, imposibila. Acesta este si motivul real pentru presiunea neobosita de a vaccina cat mai multi copii posibil.”

“Printre Amish nu am vazut autism,” declara Dr. Frank Noonan, medic de familie in Lancaster County, care a tratat mii de Amish timp de 25 de ani. “Gasesti toate celelalte boli, dar nu autism. Suntem chiar in centrul unei tari Amish si nu exista niciun caz, asta-i adevarul.”

Parintii cu mai multa educatie sunt mai predispusi sa renunte la vaccinare, ceea ce contrazice prejudecatile multor profesionisti din domeniul medical care sunt de parere ca parintii nu-si vaccineaza copii pentru ca nu sunt educati, sunt saraci, sau prost informati.

Mai incurajator pentru militantii anti-vaccin este sa descopere faptul ca parintii cu educatie superioara folosesc tot mai putine sau alte vaccinuri necontroversate decat cele folosite in copilarie, un semn bun ca cele mai multe dintre toxinele ascunse in vaccinuri sunt incet-incet descoperite de parinti si de public in general.

Daca ne luam dupa arhive, grafice si cele doua secole de statistici oficiale, stim ca vaccinurile nu au prevenit niciodata vreo boala si nu sunt in niciun fel responsabile pentru imbunatatirea sperantei de viata si supravietuirea in timpul unor boli in economiile din vest. In America de Nord, Europa si Pacificul de Sud, reveniri majore in epidemii de boli infectioase mortale au avut loc fie fara interventia vacinarilor fie cu mult inaintea campaniilor de vaccinare publica pentru unele boli specifice.

Intr-un studiu socant recent publicat, cercetatori virologi de la Centrul Medical din Erasmus – Olanda au demonstrat ca un vaccin obisnuit de gripa pentru copii de fapt dauneaza unui aspect esential din sistemul lor imunitar in lupta cu gripa. Acest studiu nu a fost condus de oameni de stiinta care militau impotriva vacinurilor. Dimpotriva, a fost condus de cercetatori pro-vaccinare, care si-au dedicat intreaga cariera incercarii de a dezvolta vaccinuri mai bune. Principalul autor Rogier Bodewes a transmis mesajul de trezire la realitate cand a explicat ca vaccinurile impotriva gripei “au potentiale neajunsuri care au fost subapreciate pana acum si care sunt, de asemenea, subiectul unor dispute”.

Studiul a implicat o evaluare foarte avansata din punct de vedere stiintific a sistemului imunitar. Cercetatorii au colectat sange de la 27 copii sanatosi si nevaccinati in jurul varstei de 6 ani si 14 copii cu fibroza chistica care au primit anual vaccinul antigripal. Copiii nevaccinati au avut un raspuns mai bun din punctul de vedere al sistemului imunitar, dandu-le o protectie mai vasta pentru ceea ce ar putea avea de infruntat intr-un sezon de gripa, inclusiv in cazul unei pandemii.

« Am ingrijit peste 30,000 sau 35,000 de copii de-a lungul anilor si nu cred ca am avut un singur caz de autism la copiii asistati la nastere de noi si care nu au fost vaccinati… Fiecare doctor din aceasta tara a facut ceva la fel de crancen ca si nazistii, fara sa-si dea seama,” a declarat Dr. Mayer Eisenstein.

Conform “Starii sanatatii copiilor nevaccinati (aug 2011): Boli ale copiilor nevaccinati”, rezultatele arata ca cei nevaccinati sunt mai putin afectati de boli comune.
 
Astmul, febra fanului si neurodermatita

Un studiu recent din Germania asupra unui numar de 17461 copii cu varste cuprinse intre 0-17 ani (KIGGS) a aratat ca 4.7% din acestia sufereau de astm, 10.7% dintre ei de febra fanului si 13.2% de neurodermatita. Aceste numere difera in tari vestice, de exemplu astmul predomina in SUA la 6% dintre copii, in timp ce in Australia este vorba de un procent de 14-16% (Sanatatea Australiei 2004). Procentul de astm printre copiii nevaccinati este, conform studiului, de 0.2%, febra fanului de 1.5% si neurodermatita de 2%.

Conform studiului KIGGS peste 40% dintre copiii cu varste cuprinse intre 3 si 17 ani au dezvoltat sensibilitate la cel putin un alergen testat (s-au facut teste pentru 20 de alergeni obisnuiti) si 22,9% aveau o boala alergica. Desi s-a efectuat o analiza a sangelui, mai putin de 10% au declarat ca aveau copii cu alergii.

Sunt si cazuri de autism printre copiii nevaccinati. Cu toate acestea peste 80% au declarat ca este o forma usoara de autism sau o forma de functionare avansata. Dintre toti participantii au fost 4 cazuri de autism. Dintre acestia 4, unul a avut rezultat pozitiv la testul de metale grele (mercur, aluminiu, arsenic), iar in altul mama fusese testata pozitiv pentru mercur.

Studiul KIGGS a aratat ca 12.8% din copiii din Germania au avut herpes si 11% au suferit de otita medie (o inflamare a urechii mijlocii). Daca se compara cu copiii nevaccinati, se poate vedea ca herpesul la copiii nevaccinati este extrem de rar (mai putin de 0.5%).

La copiii cu varste sub 3 ani negii sunt foarte rari. Dupa 3 ani, insa, raspandirea acestora creste. La grupa de varsta cuprinsa intre 4 si 6 ani 5-10% dintre copii au negi, in grupa de varsta de 16-18, 15-20% au negi. (Sursa: netdoktor.at). Numai 3% dintre copiii nevaccinati din studiul aveau negi.

“Am observat copiii nevaccinati ca sunt mai sanatosi, mai puternici si mai vigurosi decat cei vaccinati. Alergiile, astmul, afectiuni ale comportamentului, probleme cu atentia si paloare erau in mod clar mai comune la tinerii mei pacienti vaccinati. Pacientii mei nevaccinati, pe de alta parte, nu au suferit de vreo boala infectioasa cu vreo freceventa sau severitate mai mari decat a celor vaccinati: sistemul lor imunitar de regula s-a descurcat foarte bine cu acestea..” Philip Incao MD.

Copiii nevaccinati sunt de 5 ori mai putin predispusi riscului de a avea astm decat cei vaccianti, de 2.5 ori mai putin predispusi sa aibe probleme de piele si de 8 ori mai putin predispusi sa fie hiperactivi.
Copiii vaccinati sunt de 14 ori mai predispusi sa aiba astm decat cei nevaccinati si de 9 ori mai predispusi la probleme de piele.

Intrebarea pe termen lung pe care sustinatorii vaccinurilor continua sa o puna este cum va arata sanatatea generala a acestei populatii nevaccinate? Ei bine, din ce putem deduce din datele de pana acum, exista o indicatie puternica ca acesti copii nevaccinati vor forma intr-o buna zi populatiile cele mai sanatoase. Multumesc, mama, tata, si fiecarui cercetator si jurnalist care au aratat vaccinurile asa cum sunt ele de fapt.

Autor: Dave Mihalovic - doctor naturopat, specializat in cercetari asupra vaccinurilor, prevenirea cancerului si cu o abordare naturala a tratamentului.
Sursa: viataverdeviu.ro / gandeste.org

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

15 comentarii:

Dina spunea...

Sunt total de acord ca vaccinurile nu sunt bune, chiar dauneaza si ma bucur sa aflu ca sunt parinti care nu-si vaccineaza copiii.

Lucia spunea...

E adevarat,vaccinarea nu e necesara.Nici eu nu o sa las sa-mi fie vaccinat copilul,cand voi avea unul.Sa indraznesca careva sa ma oblige sa accept asta...

Lucia spunea...

De fapt conteaza cata PROTECTIE DIVINA ai in viata,atunci devii imun si la boli si la manipularile altor persoane.

Chivu Adrian spunea...

Experimenteaza astia pe toti , nu sunt bune deloc !

viky spunea...

Buna Daniel e asa de bine venit articolu tau si eu ma aflu in aceiasi dilema sotu imi spune sa-mi vaccinez copilusi eu nu vreau stiu ca nu sant bune cu toate ca pana la varsta de 4 ani jum.5 a facut toate vaccinurile care erau scrise de doctor ca trebuie facute la copii mici si acum mai are si altele 1 2 3 si eu nu vreau sa-i mai fac.Sper sa nu gresesc si sa fac cea ce trebuie pentru copilu meu si e foarte bine venita o confirmare din asta.

gabriela spunea...

Buna seara tuturor.Sunt o mamica lactovegetriana de multi ani, am o fetita de patru ani pe care o hranesc tot in acest mod si care este un exemplu pe care medicul meu pediatru il da altor mamici si colegilor sai .Este sanatoasa si isteata.I am facut vaccinuri pana pe la sase luni, apoi am refuzat sa/i mai fac.In continuare voi proceda la fel si cred ca asa ar trebui sa facem cu totii.Acesta este modul prin care ne putem proteja copii cu adevarat, nu vaccinurile.Va propun, mamici, -siropuri de imunitate, cura cu oua de prepelite-peste patru ani, gargara cu sare,aromoterapie, si multe alte alimente sanatoase cu care sa cream imunitate copiilor nostri.Succes ,si multa sanatate.

Anonim spunea...

Dupa 7 ani de existenta ca parinte in care am fost prizoniera educatiei data de parinti,scoala,si societate, perioada in care fetita mea a suportat atitea vaccinuri fara rost si sa nu mai spun ca dupa vaccinul de 2 ani si 6 luni copilul a involuat eu punind asta pe seama alimentatiei ca asa spunea doamna doctor,am descoperit cu ajutorul internetului comentarii pro si contra vaccinurilor.Comentariile pro nu m-au convins deloc(tin sa precizez ca am calculator de citeva luni)pentru ca dau explicatii evazive,dar cind am gasit comentarii contra ,acestea fiind foarte bine documentate si scrise de cercetatori din domeniu am luat hotarirea ca fetita mea sa nu mai faca nici un vaccin.Astfel am refuzat in scris vaccinarea ROR din aceasta toamna care s-a efectuat in scoala.A fost interesant sa vad ca medicul scolii initial nu a avut reactie vizavi de acest refuz,dar l-a intrebat pe sotul meu daca vom refuza si vaccinul pentru polio din clasa a 3 a cu toate ca in declaratie specificam destul de clar ca nici un fel de vaccin de acum inainte nu-l mai acceptam.Asa ca de aici inainte copilul meu are parte de un medic homeopat care ne invata cum sa fim cu adevarat sanatosi. FELICITARI PENTRU ARTICOL SI FELICITARI PARINTILOR CARE-SI DAU JOS MANTAUA PUSA DE ALTII SI INCEP SA GINDEASCA SINGURI.SA FITI SANATOSI SI SA AVETI GRIJA DE SANATATEA COPIILOR VOSTRI CA ASTA ESTE VIITORUL OMENIRII

Gerula spunea...

Datorita vaccinurilor nu mai exista selectia naturala , din aceasata cauza se nasc copii cu malformatii , cu tot felul de boli genetice pe care le vor transmite mai departe , si in felul acesta suntem o specie bolnava . Un parinte care are diabet isi osandeste la chinuri tot arborele genealogic incepand de la el in sus.

Anonim spunea...

Si vaccinurile care sunt obligatorii? La gradinita, scoala, liceu, facultate, master ..etc se cere lista cu vaccinurile obligatorii. Daca nu sunt facute, sansele sunt sa nu te primeasca (cel putin la gradinita, scoala ). Cum putem sa nu acceptam vaccinurile astea , daca ele sunt o conditie necesara intrarii in sistemul acesta corupt? Pentru cei care stiu mai multe despre asta.
Bogdan.

Daniel Roxin spunea...

Aceste conditionari sunt o alta viclenie a sistemului. Pentru ca legea iti permite sa refuzi sa te vaccinezi, au introdus conditionari indirecte - nu te obliga sa le faci, dar, daca nu le faci, nu ai acces in anumite locuri. Una dintre solutii este ca informatia sa ajunga la cat mai multi si lumea sa se opuna in masa. Asteptam si solutii juridice...

Anonim spunea...

Doamne-ajuta! Ma gandesc si eu de multa vreme la toate vaccinurile pe care am acceptat sa i le facem fiului nostru, are 7 ani si jumatate, si de fiecare data imi zic ca o sa fie ultima data cand mai accept asa ceva,...apoi... ma gandesc la aceste sisteme de excludere, de "opresiune"... ce implicatii are un refuz din punct de vedere juridic pt acceptarea la scoala? P.S.: Va felicit pt toata munca pe care o faceti.Sunt convinsa ca inseamna f f mult pentru f multi, nu doar pt mine.

Anonim spunea...

Inca nu stiu cum e cu scoala, dar si sotia se tot temea ca nu o sa ne primeasca fetita la gradinita fara lista de vaccinuri... In realitate s-a dovedit ca temerile nu au fost fondate. Dupa cateva saptamani de la inceperea gradinitei ni s-a solicitat din nou adeverinat de la medicul de familie cu lista vaccinurilor... Fetiata il ale doar cel facut in maternintate imediat dupa nastere - pentru ca acoo nu am avut de ales. Am dus acea adeverinta cu un singur vaccin.. asistenta s-a uitat a zis ca trebuie sa fie mai lunga lista, la care i-am spus ca noi nu suntem de acord cu vaccinurile, cum ca acestea fac mai mult rau decat bine si nu o sa ne vaccinam fetita.
Asistenta s-a mirat putin si pe urma a zis, OK.
Cu scoala, nu imi fac nici macar o grija... invatamantul este obligatoriu. Cat despre vaccinuri, fiecare are dreptul garantat de constitutie de a hotari ce substante pune in corpul sau. Iar parintii celor vaccinati nu au de ce sa se teama ca a mea fetita le-ar putea imbolnavi copiii, pentru ca doar ei sunt vaccinati deci in consecinta "imuni"... deci "riscurile" sunt doar pentru fetita mea.
Din punct de vedere al sanatatii, pot zice ca nu au fost probleme.. chiar din contra, au fost cazuri cand la gradinita erau doar 5-7 copii in grupa printre care si fetita, restul erau bolnavi.

Daniel Roxin spunea...

Multumim pentru aceasta relatare. Sper sa fie de folos pt cat mai multi!

myself spunea...

Un articol de citit.As vrea sa ne gandit ca e doar o supozitie si ca in "graba" de a fi postat induce un almagam statistic cu(si) despre :autism,pete galbui,etc.
Cu siguranta vaccinul nu e lupta noastra libera cu factorii externi.
Dar tabelarile,stereotipurile sociale, algoritmii,nu sunt si ele un "vaccin" ce zidesc in suflet ,pereti ce ne separa de exterior.

Nadejdea mea e la Dumnezeu.

Anonim spunea...

Magazin online pentru copii si bebelusi papucei, haine, jucarii , carti, decoratiuni
Cea mai variata gama de produse pentru copii de la articole de igiena, bijutreii, hainute, papucei, accesorii bebe pana la jucarii.
http://www.micmic.ro