vineri, 24 februarie 2012

Imaginea care a emotionat intreaga lume


Fotograful Marac Andrev Kolodzinski a surprins o vidră care pare că se roagă. Acesta a stat două ore în apa îngheţată de la grădina zoologică din Whipsande, Bedforshire, din Marea Britanie, înainte de a surprinde acest moment divin, potrivit Daily Mail.

Marac Andrev Kolodzinski, în vârstă de 49 de ani, este fotograf de peste 20 de ani, dar a spus că niciodată nu a surprins un astfel de moment cu o încărcătură atât de puternică.

"Nu poţi surprinde astfel de imagini din întâmplare. A trebuit să stau prin zonă, să mă plimb pentru a vedea ce se întâmplă şi să surprind momentul potrivit. În grădina zoologică este un şanţ cu apă, special amenajat pentru aceste animale. Vidra imortalizată fugea cu o pietricică sub braţele sale, în momentul în care a fost surprinsă de o altă vidră care a sărit din apă. Atunci şi- a aruncat piatra în aer", a declarat Kolodzinski.

Fotografia realizată a atras atenţia mai multor organizaţii religioase, care se gândesc să folosească poza în campaniilor lor publicitare.

"Multe persoane religioase m-au sunat şi mi-am zis că este de fapt mâna lui Dumnezeu. Un tip din Elveţia m-a sunat chemându-mă în ţara lui ca să vorbesc oamenilor despre cum m-am simţit şi ce am trăit în momentul în care am imortalizat vidra", a povestit publicaţiei fotograful. Cu toate acestea, bărbatul a refuzat toate propunerile.

Grădina Zoologică Whipsnade, din Bedfordshire, este cea mai mare rezervaţie naturală din Europa. Aici se găsesc peste 2.955 de specii de animale.


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Un comentariu:

Nicu Pascanu spunea...

O ipostaza minunata, o fiinta superba, un fotograf exceptional !
Multumim !