vineri, 6 aprilie 2012

Vladimir Putin recunoaste public: Rusia testeaza arma care transforma oamenii in zombie

Presedintele rus, Vladimir Putin, a confirmat oficial ca tara sa testeaza o arma care poate transforma oamenii in zombie, la propriu.

Este vorba de o arma psihotronica, bazata pe unde electromagnetice, care ataca sistemul nervos central. Proiectul ar putea fi gata in cativa ani si arma va fi folosita impotriva dusmanilor tarii, dar si a dizidentilor. Prin urmare, va fi menita si atingerii unor scopuri politice si strategice.

Potrivit Herald Sun, planurile pentru folosirea acestor arme au fost anuntate de ministrul rus al apararii, Anatoli Serdyukov.


Dispozitivele au fost testate pentru controlul multimilor, iar cand au fost indreptate spre o anumita persoana, temperatura corporala a acesteia a crescut brusc, ca si cand ar fi fost “pusa intr-un cuptor cu microunde”.

Cu toate acestea, cercetatorii mai au multe de invatat despre arma. Studiile au inceput inca din anii 1950, cand s-a declansat o competitei intre Rusia si Statele Unite.

In prezent se stie ca undele electromagnetice afecteaza creierul, starile psihice si pot transmite comenzi sau sugestii direct in mintea unei persoane.

Sursa:protv.ro

Vezi si filmul documentar "Razboiul parapsihologic - Dezvaluiri uimitoare"

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

8 comentarii:

Synthesis spunea...

Pana una alta exista o alta arma care transforma oamenii in zombie: ideologia, principalul agent de implementare fiind mass-media. :)

laura-maria ilea spunea...

multumiri pentru aceste informatii, Daniel. Sunt foarte triste, dar este important sa cunoastem aceste informatii, pentru a sti sa ne aparam. Sa ai o zi frumoasa si binecuvantata! Si Dumnezeu sa-ti dea putere in tot ce faci! Maria

adrian spunea...

Tocmai am citit aceasta stire pe ProTV. Acelasi lucru l-au facut anul asta americanii. Au facut Active Denial System si l-au atasat pe vehiculele militare si oficialii au spus ca "este o arma neletala de control al multimilor" (pentru ce ar avea nevoie de asa ceva?). Mai multe cititi aici: http://rt.com/news/weapon-us-microwave-cannon-363/. Se pare ca idiotenia si setea de control si putere a ocultistilor ia masuri de amploare. Semnati petitia asta impotriva Congresului SUA, care vrea sa bage pe gat cetatenilor o noua lege cretina - Cyber Intelligence Sharing and Protection Act (CISPA). http://www.avaaz.org/en/stop_cispa/

Ioana Odo spunea...

Buna Daniel!
Imi poti spune ce s-a intamplat cu Meditatia de la ora 22 de pe Radio Vocea Sufletului? Am intrat azi pusa pe treaba si am vazut ca ati scos-o din program. Se mai reia?
Multumesc si mult succes in tot ceea ce faci!

Daniel Roxin spunea...

Ne gandim la o modificare a ei...

Daniel spunea...

Cred ca la noi functioneaza de cativa ani. Drept infrastructura de propagare se foloseste in paralel reteaua GSM. Ma refer la emisiile ELF, semnalele de foarte joasa frecventa, 4-14Hz.
Din moment ce "noutatea" apare pe canalele mass media oficiale, inseamna ca se foloseste demult tehnologia. Vedeti cazurile in care mamele isi ucid proprii copii in mod subit si alte sinucideri. Seamana oarecum cu niste teste de "am auzit o voce ce-mi zicea..." Unele din aceste cazuri puteau fi linistit teste. Protectia impotriva acestor tehnologii este alta duscutie...

Lucia spunea...

Si eu sper ca va mai fi o continuare a meditatiei,iar daca ne-am unit in gand atatia oameni pentru tara,poate am putea face asta si pentru Mama Pamant,pentru vindecare si crestere in vibratie la nivel global.Sa le demonstram ca nu pot face din noi zombi,daca ne unim in cuget si-n simtire,pentru binele tuturor.Poate mai sunt si altii care doresc o astfel de meditatie.E doar o sugestie...

Ioana Odo spunea...

Atunci sa ne anunti neaparat cand reincepe!