vineri, 20 iulie 2012

Adevaruri tulburatoare - Dacul Constantin Brancusi (video)

In ultimul episod al emisiunii Adevaruri tulburatoare l-am avut ca invitat pe dl dr. Napoleon Savescu. Subiectul principal - unul foarte interesant: dacul Constantin Brancusi si ultimul Congres de dacologie desfasurat la Targu Jiu in luna iunie. Desigur, subiectele au fost mai multe si, cu siguranta, veti afla lucruri noi si surprinzatoare. Vizionare cu folos!

In seara asta, pe Nasul Tv, de la ora 22:00, puteti urmari emisiunea Adevaruri tulburatoare, cu un nou subiect deosebit de interesant - Misterele din Muntii Buzaului. 

Daniel Roxin




11 comentarii:

Carmen spunea...

Draga Daniel,felicitari pentru aceasta minunata emisiune.Mii de multumiri pentru aceste adevaruri.
Si tu esti un Geniu.Te binecuvantez ,si Bunul Dumnezeu sa-ti ajute pe mai departe in tot ceea ce faci.
Toate cele bune.Si zile cat mai minunate.
Cu drag,Carmen

Daniel Roxin spunea...

Multumesc!
La partea cu "geniul" eu zic, totusi, sa nu exageram...

Carmen spunea...

Multumesc Daniel,nu exagerez deloc.Pentru mine esti un Geniu.Cine are curajul si puterea pentru a descoperii Adevarul si Istoria tarii noastre,este un Geniu.Iar tu faci aceste lucruri,din suflet si cu draga inima ,pentru aceasta tara.
Acesta este Adevarul, si draga Daniel acest lucru trebuie spus.Geniile noastre nu au fost recunoscute in timpul vietii,si aici pot sa dau exemple destule,de exemplu Brancusi,povestea lui se stie,si multi altii.Asa ca draga Daniel,te rog iarta-ma dar trebuie spus acest Adevar acum si aici.
Sper ca nu te-am suparat,eu scriu ceea ce imi spune sufletul.Sper ca ma intelegi.Multumesc
O zi cat mai minunata.

Lucia spunea...

Se stie ca una din trasaturile principale ale unui Geniu este in primul rand modestia.
Sunt unii Maestri,mai ales in Reiki, care se cred pe frecventa Geniu,dar atunci cand omul de rand sta la usa ore intregi pentru a fi primit la o consultatie,la final anunta ca timpul acordat consultatiilor a expirat.Foarte interesant!Ma intreb daca Maestrul o fi trecut testul orgoliului...
Sau,cand elevul e lovit energetic din mai multe parti,ori poate chiar de Maestru pt a vedea de ce e capabil,acesta din urma nu binevoieste nici macar sa dea un raspuns prin sms...ca nu are timp.
Un Maestru adevarat are timp pentru toti,chiar daca unii dintre elevi sunt mai slabi...dar cu orice lovitura primita devin mai puternici,caci au supravietuit pana a doua zi.Si poate ca in zilele urmatoare o iau de la capat...
Poate ca acest Maestru,cine stie,poate va citi aceste randuri si se va trezi,*pana nu canta cocosul de trei ori*...Si sa stie ca deasupra lui este un Maestru mai mare,care stie tot ce face el.
Si eu si Carmen,ne-am bucura sa-l stim in *echipa*Dar il binecuvantam si ii spunem ca mai presus de orice,Iubirea Neconditionata e cea care te tine in viata oricate lovituri incasezi.
Tie Daniel,iti multumim si eu si Carmen,pentru sprijinul acordat,atunci cand am avut nevoie.Voia Celui de Sus a fost ca drumurile noastre prin Viata sa se intersecteze la un moment dat,ca sa aflam unii de altii.Sa aflam ca nu suntem singuri in cele mai grele momente prin care trecem...
Iar noi doua te vom sprijini la randul nostru prin tot ce putem.Impreuna putem face multe.
Sa dea Dumnezeu sa se trezeasca in cat mai multi oameni frecventa Geniu!Iubire si Lumina tuturor!

Anonim spunea...

Bravo,va felicit pentru munca depusa.
As avea o intrebare:
O sa puneti va rog pe youtube inregistrarea de la Congresul De Dacologie de la Targu-Jiu ?

Anonim spunea...

Tot respectul Maestre!
Sa fii sanatos !
Imi plange inima de bucurie cand vad asemenea lucruri,rar intalnite printre ai nostri.

Salutari de la 3000 de mile de tara.Sunt cu inima acolo!

PS: NU TE LASA !
PS1: Subscriu ce a zis doamna Carmen,pentru noi esti un Geniu,de ce? pentru ca nimeni nu a avut TUPEUL sa intre in razboi cu EI(a se traduce "cei cu nasu mare")

Daniel Roxin spunea...

Multumesc tuturor pentru mesaje! In ceea ce priveste Congresul de Dacologie, eu nu am inregistrarile si nu depinde de mine...

Carmen spunea...

Draga Daniel,vezi ca nu sunt singura care scrie acest lucru,despre "Geniu" si pentru mine si pentru altii esti un Geniu.Eu am scris doar Adevarul si doresc numai Adevar.Eu imi doresc demult ca sa se afle Adevarul despre Dacia,despre aceasta tara minunata,caruia i s-a furat istoria ,iar acum prin "democratie " vor sa ne distruga si traditia.Vreau ca toti cei care citesc aici sa afle Adevarul,deoarece aici se scrie Adevarul. Si de aceea trebuie scris si despre tine,draga Daniel.Iti multumesc draga Daniel,deoarece atunci cand Maestrul de care scrie draga mea prietena Lucia,nu m-a sustinut cand aveam ceea mai mare nevoi de el,Lucia ti-a scris depre mine ,si tu si Lucia m-ati ajutat in cele mai grele momente ale vietii mele, cand am fost atacata energetic,aici in Germania,dupa ce am facut Reiki in Romania,la acel Maestru.Iar draga Daniel,pe tine nu te cunosteam decat prin Lucia,de pe Net.Asa ca te rog sa nu te superi dar trebuie sa spun despre ceea ce faci tu,cu toate ca tu ai multe de facut ,ti-ai luat timp si pentru mine,pentru un suflet care se afla singur printre straini,pentru mine ti-ai luat timp cu toate ca nu ma cunosteai si care eram departe de tara,si m-ai ajutat si sustinut sufleteste..Si acest Adevar trebuie spus Acum si Aici ca toti sa afle.Toti cei care scriu aici stiu ceea ce faci tu,iar tu iti iei timp si pentru noi ne sustii si ne dai sfaturi,mi-ai scris sa ma uit la filmul despre Razboiul parapsihologic,am plans si toti ceilalti ar trebui sa vada acest film.Si de aceea esti un Geniu si mult mai mult ca un Maestru,esti un Inger pe Pamant. Tu pui suflet,iubire si energie in tot ce scri si faci,iar aceste lucruri sunt pentru noi pentru a ne ajuta pentru a ne trezi,din "somnul cel de moarte".Tot respectul si stima pentru tine,te binecuvantez,mii de multumiri si iti transmit toate cele bune. Si nu voi uita niciodata ceea ce ai facut pentru mine,pot spune tuturor ca m-ai salvat de acel atac energetic.Si de aceea esti un Geniu.Draga Lucia si tie numai bine si mii de multumiri,esti o prietena adevarata.Te binecuvantez si te pup.Si abia astept sa ne vedem cu toti.Iar lui Anonim cel departe de tara,iti multumesc si te binecuvantez pentru sustinere,si pentru faptul ca esti cu inima alaturi de noi.Va iubesc pe toti,ma faceti fericita.
Multe salutari tuturor si toate cele bune de aici din departare.O zi minunata.

nan spunea...

Cum spune si d-i Savescu, am vazut la Targu Jiu operele expuse in parc dar nu aveam dezvoltat simtul valorilor create de OMUL BRANCUS.Oare apucam ziua sa vedem reabilitarea lor, tinand cont doar de ADEVAR?D-ZEU iti da ajutor de unde nu speri,iar rugaciunile pentru autoritati sa se transforme in BINE, pe toate planurile.LUMINA INFINITA!

Florin Ciutureanu spunea...

Buna ziua, domnule Roxin. Va felicit pentru ceea ce faceti, va multumesc pt ca vreti sa redati demnitatea acestui popor greu incercat de-a lungul istoriei sale zbuciumate. Cautati adevarul si numai adevarul pt ca numai in acest fel veti izbandii si veti devenii legitim, in ceea ce priveste punctul dvs de vedere. Poate ca, in felul acesta, vom invata si noi romanii (sau dacii) ca este foarte important sa fim mai uniti si mai responsabili. Este clar ca sunteti profesionist si ca stiti ce faceti si asta imi da incredere. Chiar daca vor fi hulitori la tot pasul, asa cum ii sta bine romanului, veti gasi tot mai multi sustinatori pe masura ce veti veni cu noi argumente stiintifice solide. Adevarul, uneori, este greu de acceptat dar daca este sustinut cu argumente istorice reale atunci va fi acceptat chiar si de cei care acum il contesta.
Va urez mult succes si incredere in propriile forte! Cu stima si respect, Florin Ciutureanu!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc, la fel va doresc!