duminică, 22 iulie 2012

Elixirul reîntineririi - acum, aici, pentru tine!


Examinând comorile trecutului şi ale unor civilizaţii îndepărtate, care ne depăşeau cu mult ca nivel de dezvoltare, găsim în domeniul sănătăţii medicamente ideale şi elixire pentru longevitate.  Cel mai adesea ele erau sub forma unor remedii naturale, a unor recomandări cu privire la un mod de viaţă ehilibrat şi mai ales sub forma unor aparate care aduceau în fiinţa utilizatorului energii subtile benefice, conform necesităţilor.  

Se pare că preoţii şcolilor ezoterice ale Tibetului, ale vechiului Egipt, ale Imperiului Inca, etc. posedau tehnici extraordinare de reîntinerire a minţii, a corpului şi a memoriei. În vitrinele muzeelor din întreaga lume se găsesc tot felul de dispozitive enigmatice cărora li se atribuie puteri miraculoase de regenerare a organismului uman. De obicei, ele sunt sub forma unor obiecte ritualice: baghete de carbon sau magnetită, aliaje secrete de aur, argint, cristale de cuarţ. Aceste dispozitive, uluitor de simple pentru mintea complicată a unui cercetător contemporan, funcţionează pe baza altor principii decât cele pe care se fundamentează ştiinţa la ora actuală sau altfel spus, se bazează pe punerea în practică a unor principii interdisciplinare, cum ar fi, de exemplu, principiul rezonanţei sau cel al sinergiei.


Aici trebuie să menţionăm că aceste dispozitive nu constituie decât o ilustrare fizică a unui proces subtil, astfel că interacţiunea lor cu corpul se produce la nivel energetic. Astăzi, metodele terapeutice holistice ale vechilor civilizaţii sunt din nou analizate şi puse în aplicare, însă din păcate doar pentru a compensa dezavantajele medicinii clasice.

Cel mai mare medium american Edgar Cayce recomanda biobateria ca fiind un dispozitiv miraculos.

Unul dintre dispozitivele care s-a bucurat şi se bucură de o largă apreciere este biobateria, revelată de către profetul adormit al Americii, Edgar Cayce (18 martie 1877 - 3 ianuarie 1945), în lecturile sale. În stare de transă, Cayce a efectuat peste 14.000 de lecturi despre mai mult de 10.000 de subiecte şi printre acestea, la loc de cinste se afla sănătatea fiinţei umane. Informaţii cu privire la biobaterie se găsesc în 1027 din citirile sale, iar Cayce o situează pe o poziţie superioară recomandând-o pentru vindecarea a peste 100 de boli.

Descrierea bateriei energetice (altfel numită şi regenerator celular) este însoţită de numeroase superlative: „Toată lumea ar trebui să utilizeze acest aparat”, „Este excelent pentru refacerea organismului” şi aşa mai departe.

Cayce a denumit energia acumulată de acest dispozitiv energie eteronică.

Iată cum descrie Cayce în lecturile sale principiul de funcţionare al biobateriei: „Aparatul lucrează ca un magnet generator – la fiecare conexiune a sa cu corpul fizic se generează un flux energetic subtil care vibrează pe frecvenţa de vibraţie a corpului însuşi [...] (este vorba despre) un magnet care acumulează energie.” (1179-3)

„Vibraţiile aparatului constituie cea mai joasă formă de forţe electrice care se deplasează ca energii provenite din forţele eteronice – forma cea mai joasă sau statică a forţelor creatoare electrice.” (681-2)

„Forma cea mai joasă de vibraţie electrică reprezintă baza întregii vieţi (prima cauză, Cuvântul).” (444-2)

„ [...] forţele lor constructive se găsesc într-o manieră ordonată. Acest lucru dă posibilitatea liniştirii din interior şi permite forţelor care contribuie la întărirea vitalităţii sistemului să devină predominante [...] (acest aparat) preia energiile din anumite porţiuni ale corpului, le amplifică şi reintroduce în corp energii electrice care revitalizează zonele din corp unde se manifestă lipsa acestor energii.” (957-3)

„Menţine corpul în echilibru.” (2836-2)

„[...] pentru că întăreşte vibraţiile corpului dispozitivul îşi asumă vibraţiile utilizatorului.” (5158-1)

În România, grupul de cercetare ştiinţifică AIMGroup realizează (întocmai după instrucţiunile şi indicaţiile revelate în timpul transelor de către mediumul american Edgar Cayce, dar şi după descrierile unor oameni de ştiinţă care au studiat cultura inca)  bateria energetică BIO SYNERGY. Acest dispozitiv permite regenerarea organismului uman graţie fenomenelor de rezonanţă care se stabilesc între corpul fiinţei umane la care este conectată bateria şi soluţia pe baza căreia aceasta funcţionează (soluţie de aur coloidal).

Principiul sinergiei a fost cunoscut de către cele mai vechi civilizaţii, iar astăzi el este din ce în ce mai profund studiat de către cercetători. Prezentat la modul empiric, principiul afirmă că între două sisteme care oscilează pe frecvenţe apropiate se realizează un transfer de energie care devine maxim când frecvenţa de oscilaţie a acestor două sisteme este aceeaşi. Transferul de energie se face fără transfer de substanţă. Datorită faptului că oamenii de ştiinţă înţeleg acum că lumea e un ansamblu de sisteme vibratorii care se conţin unele pe altele şi că orice lucru din Univers este energie aflată într-o anumită stare de vibraţie, începem să înţelegem importanţa extraordinară pe care o are procesul de rezonanţă în desfăşurarea vieţii, atât la nivel microcosmic, cât şi la nivel macrocosmic.

Principalele efecte sunt revitalizarea organismului şi alinierea fluctuaţiilor minţii.  Conform lui Cayce, „aparatul aduce odihna celor obosiţi, celor care au fost supuşi unor perioade îndelungate de stres şi epuizare, celor care caută o influenţă armonizatoare care să-i ajute în realizarea unei coordonări între structurile lor fizice şi mentale, şi valenţele spirituale astfel încât acestea din urmă să aibă efect asupra corpului fizic. Dispozitivul va aduce somnul în corp – orice iritare va dispărea.”

De asemenea, „aparatul poate îmbunătăţi funcţionarea ochilor, a auzului, a gâtului, în perioadele de răceală şi congestie, poate ajuta la îndepărtarea nervozităţii, îmbunătăţeşte abilitatea corpului de a se calma, contribuie la amplificarea circulaţiei sangvin, la distribuirea uniformă în corp a forţelor de încălzire. Purifică sângele şi creează o mai bună funcţionare a sistemelor cerebrospinal şi simpatic. El este necesar tuturor celor care îşi utilizează foarte mult creierul, dar şi celor care nu-l utilizează suficient. În cazul folosirii aparatului, forţele meditative care susţin concentrarea corpului vor fi activate pentru a fi mult mai utile, pentru ca fiinţa să găsească din ce în ce mai multe oportunităţi pentru a exprima ceea ce ea a obţinut. Zilele de utilizarea a aparatului vor fi descoperite ca zile norocoase, dacă se poate spune altfel, sau perioade în care există o mai mare asociere cu forţele creative.”

Detalii şi comenzi aici:

7 comentarii:

Carmen spunea...

Draga Daniel, iti multumesc pentru acest Articol.Despre E Cayce si aceste lucruri am mai citit acum cativa ani aici in Germania,dar pe aceea vreme nu le-am dat prea mare importanta.
Iar despre Aparatele Vital Protect si Mind Synergy,pe care le-am primit de la Lucia,din Romania,pot spune ca mi-au ajutat mult pe drumul trezirii spirituale.Pot sa le recomand si altora.
O zi minunata.

ile spunea...

Sa ocolesc putin subiectul ca sa fie mai clar. Exista un mare om in Romania care nu e mare invatat in sensul in care crede marea majoriate a Romaniei. Au mai fost si altii dar au cam murit. Primul mare om al Romaniei inca in viata a vazut creierul uman viu de nenumarate ori si de multe ori l-a ajutat sa ramina viu, a studiat fiziologia si neuropsihologia. Ar fi un lucru extraordinar daca realizatorul blogului ar lua legatura cu el pentru a aborda mai multe teme. Asa cum consider telefonul celular un mare rau al vremurilor noastre si ma astept la explozia de tumori cerebrale in intreaga lume - lucru povestit cu domnul profesor (sa vad unde le opereaza romanii pentru ca eu stiu nivelul suburban al neurochirurgiei romanesti), asa cum sint la fel de daunatoare toate retelele de transmisie din intreaga lume, eu nu vad de ce trebuie sa ne ajute aurul coloidal. Au aparut acum si cu argintul coloidal pe la OTV. De exemplu mie aurul nu-mi face bine, de ce as beneficia de cel coloidal...Cel mai bine ma simt cind port bijuterii din lemn, din anumite pietre semipretioase si din argint. Asta nu inseamna ca toata lumea sa poarte mai degraba argint ca-mi face mie bine, fiecare sa stea linga ce vrea si-i face bine. Un aparat pe care-l bagi in priza ca sa produca sanatate consider ca reprezinta un rau mai mare decit tratamentul cu arsenic din deceniile trecute. Ginditi cu sufletele voastre si nu dati credit produselor comerciale facute ca sa scoata bani. Orice produs minune facut intr=o fabricuta ca sa scoata bani ar trebui sa primeasca urmatorul refuz: nu multumesc sa-l foloseasca aia de=l vind si copiii lor. Descult la malul unei ape sau la marginea unei paduri nu se mai duce nimeni,ca nu e in trendul snobilor .

Carmen spunea...

Pentru Domnul Ile,vreau sa-i multumesc pentru comentariu din partea mea,si vreau sa-i spun doar atat.Eu merg des desculta pe malul apei sau pe o campie cu roua,iar la marginea padurii faceam meditatie,si imbratisam copacii care imi dadeau multa energie,dar cand am fost atacata energetic,atunci aparatele despre care am scris mai sus m-au ajutat foarte mult,iar acesta e adevarul.Cand esti atacat energetic,( acest lucru nu doresc nimanui,deoarece e mai groaznic decat tortura)atunci numai ai nici o putere sa iesi din casa,atunci folosesti si alte lucruri care crezi din suflet ca te vor ajuta.Nu vreau sa fac reclama,dar trebuie spus si acest Adevar,si simt ca acest Adevar ii deranjeaza pe unii.Nu va suparati Dl.Ile nu ma refer la d-voastra.Va multumesc.
Noapte buna tuturor.

Anonim spunea...

Pentru Ile, tocmai ca aparatul despre care se vorbeste in articol nu se conecteaza la priza, el foloseste potentialul energetic al corpului. De-a lungul timpului, daca nu existau si astfel de aparate care sa compenseze ignoranta si incompententa medicinii alopate, era foarte grav. Slava Domnului ca mai exista si oameni ca cei care produc aceste dispozitive! Personal, folosesc Bio Synergy si-mi face mult bine. Sanatate si minte deschisa tuturor!

Lucia spunea...

Scriu acest comentariu,nu atat pentru a-i determina pe unii sa caute mai multe informatii despre aurul monoatomic sau macar sa citeasca manualul de prezentare a aparatelor,cat mai ales pentru a-i multumi cu aceasta ocazie domnului Eugen Bargaoanu pentru initiativa lui in acest domeniu si pentru colaborarea cu Daniel.Ii urez mult succes pe mai departe in tot ceea ce face.Numai bine!

Anonim spunea...

pentru Carmen, fiecare rezonează cu câte ceva... atac, aurul monoatomic, argint coloidal... etc... a fi informat şi a cunoaşte contează !
Mulţumim de articol !

eliza spunea...

intr-adevar, argintul coloidal, cu toate ca el a aparut cu ceva vreme in urma incepe sa ia amploare si sa fie foarte cautat. Daca doriti sa achizitionati argint coloidal in diferite forme si la un pret CORECT va recomand www.ameplant.ro