marți, 10 iulie 2012

Ţara care a REFUZAT de două ori intrarea în UE. Locuitorii ei nu ştiu ce e criza

Această ţară aflată la periferia Bătrânului Continent nu a cunoscut criza, iar locuitorii ei sunt printre cei mai fericiţi de pe planetă, aceştia având al doilea venit pe cap de locuitor din lume.

Norvegia este o democraţie constituţională, care se află în nordul Europei, cu 4,9 milioane locuitori. Bogată în petrol, pește și păduri, Norvegia are unul dintre cele mai ridicate standarde de trai din lume, conform greatnews.ro. 

Spre deosebire de mult ţări europene, inclusiv România, această ţară nu are datorii. România are o datorie externă de aprope 100 miliarde de euro. Norvegia este o națiune care deţine o adevărată avere. Ţara controlează un fond suveran de investiţii care depăşeşte 550 de miliarde de dolari. Acest fond, administrat de banca centrală a statului, ocupă locul doi la nivel mondial, Norvegia fiind depăşită la acest capitol numai de Emiratele Arabe Unite, care controlează un fond în valoare de 627 de miliarde de dolari, potrivit datelor Sovereign Wealth Funds Institute. Estimările moderate susțin că până în 2017 fondul va ajunge la 800-900 de miliarde de dolari. Norvegienii au cel mai ridicat raport de rezerve monetare pe cap de locuitor din lume, acestea depăşind 110.000 de dolari. 

Continuarea aici: Capital

Nota mea: ar trebui meditat serios asupra nocivitatii Comunitatii Europene, acest proiect de sovietizare a statelor europene care se face in folosul Ocultei mondiale! Iata ca o tara care a refuzat UE are o situatia economica extraordinara...
Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

10 comentarii:

Raphaelly spunea...

"It's not about the money, money, money/ We don't need your money, money/ We just wanna make the world DANCE!!!!"

Legat de oculta mondiala si UE si mesajele din cantecele nevinovate! NU ne-au indatorat pt ca vor banii nostri inapoi, sa fim seriosi! Au ei destui! Singurul scop a fost sa ne faca sa DANSAM dupa cum ne CANTA ei! Sa ne manevreze ca pe niste marionete! (ca tot este si imaginea unei marionete in clip)

Anonim spunea...

Am tot respectul si admiratia pentru poporul norvegian !

Si poporul roman este deosebit dar cred ca si-a piedut credinta si speranta!

Anonim spunea...

Sa nu uitam ca Norvegia este monarhie (unde nu exista batalie pentru ciolanul prezidential!). Din start ei salveaza bani pentru alegerile prezidentiale si pentru eventualele referendumuri.
Norvegienii nu sunt romani. Ei au cultivat un spirit al muncii si eticii, de asemenea, nu exista asa mari discrepante intre cei cu venituri mari si cei cu venituri mai mici. Am auzit ca acolo esti medic, avocat sau manager pentru ca iti place si esti talentat pentru acea munca, si nu pentru potentialele venituri materiale si dorinta nestinsa de imbogatire si furt. Chiar si un maturator sau spalator de vase este respectat pentru munca sociala depusa. De asemenea, au multa vacanta (nu ca in SUA sau Canada), ceea ce relaxeaza creierul pentru a fi cu mult mai creativ si productiv in perioadele de munca. Problema este ca au ajuns pe la ei emigranti din tari unde cultul muncii este o gluma, tot felul de oameni care incearca sa beneficieze la maxim de politica sociala a tarii, fara a produce ceva in schimb.

Iesirea Din Matrix spunea...

Nicio tara din Europa nu a scapat controlului ocultei mondiale. Unele informatii care au venit catre noi dinspre Norvegia ne-au spús ca si acolo tara este controlata 100% de masoni si alte societati oculte. Mass media corporatista face jocurile si acolo. Adevarul este la fel de ocultat ca peste tot, poate chiar mai abitir. Lucrurile sunt mai roz din punct de vedere material, insa atat. Sunt niste sclavi mai bine platiti si respectati. Nu va imbatati cu apa rece.

Sefora spunea...

Buna ziua!

Ai dreptate Free your mind.
Ceva acolo se intampla ce nu cunoaste lumea intreaga.Cum este posibil sa fie lasati in pace sa se dezvolte cum vor si culmea! sa nu cunoasca criza?
Nu vi se pare ca nici o tara,nici o natiune pe fata acestui pamant nu a fost lasata sa se descurce singura?
Cate piedici se pun unui stat daca are o initiativa de dezvolatare individuala!
Imi pare rau sa observ cum oamenii sunt dispusi sa judece la prima vedere ca "unii" sunt "tare isteti"[nu sunt nici macar determinati sa intre in UE,nu sunt presati sa-si alinieze programul de dezvoltare tarilor asa zise civilizate si inca multe alte...]si traiesc ca-n rai pe cand noi "prostii de romani"suntem asa si asa....
Mai puneti-va mintea la lucru si vedeti ce nu se vrea a fi vazut.
Sefora.

Anonim spunea...

STIMA SI RESPECT PENTRU POPORUL NORVEGIAN.BRAVO LOR EI NU AU OCLASA POLITICA PE CARE O AVEM NOICARE NUMAI CHELTUIE SI NU PRODUCE NIMIC.NORVEGIA ESTE MONARHIE , LEGILE LE RESPECTA TOATA LUMEA ,IAR CETATEANUL OBISNUIT ESTE RESPECTAT PENTRU MUNCA PE CARE O DEPUNE ,NU ESTE UMILIT DE CATRE : PATRONI SEFI ,SI NU IN ULTIMUL RIND DE CATRE CLASA POLITICA CARE SCHIMBA LEGILE DIN 4 IN 4ANI. PENTRU FREE YOUR MIND,AS VREA SA SPUI SINCER CE OCUPATIE AI,SAU ESTI SPONSORIZAT DE CATRE PARINTI? DECIT SA FIU UMILIT ACASA AS PREFERA SA FIU ACEL SCLAV IN NORVEGIA

Elena spunea...

Unele tari au refuzat foarte frumos U.E ,alte au iesit din U.E de buna voie, deci nu tot ce zboara e gustor...

nan spunea...

Norvegienii stau bine cu partea materiala,noi cu partea spirituala.Free Your Mind vede ADEVARUL care te elibereaza.Ajuta-ne D-NE sa ne trezim din,,somnul cel de moarte'' si DACIA cu bogatiile ei sa excluda pe toti lasii care tin pe loc evolutia naturala a acestui neam.LUMINA sa va fie calauza ;D-NE AJUTA.

Gerula spunea...

Au dat dovada ca nu poarta capul pe umeri doar de suport pentru palarie. Bravo lor.

Gabriela Unitate in Romania spunea...

SUBSCRIU LA COMENTARIILE LUI NAN ... AR TREBUIE SA NE UNIM SI SA LUAM ATITUDINE ...OARE PUTEM INTR-O FORMATIUNE APOLITICA MAI INTAI ??? TOTI CEI CARE CONSTIENTIZAM ACESTE LUCRURI MAI INTAI. SA NE AJUTE DUMNEZEU.... APROPO ...IN LCO SA NE CINSTEASCA EROII...POLITICIENII VOR SA PROFANEZE MORMINTELE DOMNITORILOR ROMANI...SA STUDIEZE ADN-UL LOR ...OARE VOR SA VADA DIFERENTA INTRE EI SI CEI DE ACUM ??? SAU SA SCORNEASAC CIEN STEI CE ORIGINI STRAINE ALE LOR ?