vineri, 31 august 2012

DANIEL ROXIN: vino alături de mine la ARGEDAVA, duminică - 2 septembrie! La doar 17 km de Bucuresti...

Este momentul sa arătăm că ne pasă! Este momentul să trecem la fapte! Adevărul despre geto-daci și istoria noastră trebuie adus la lumină, iar pentru asta avem nevoie și de TINE. TU, cel care încă mai ai sufletul curat și deschis poți să contribui cu ceva la acest proces de recuperare a adevărului istoric. Și o poți face ACUM!

Iată care este propunerea noastră: haideți ca duminică, 2 septembrie, la ora 15:00, să ne adunăm cât mai mulți în satul Popești, comuna Mihăilești (judetul Giurgiu), la 17 km de București, la ARGEDAVA, cetatea celui mai mare rege dac, Burebista. Haideți să vedeți dezastrul de acolo, să vă spunem povestea cercetărilor arheologice, să constatați neglijența incredibilă cu care este tratat acest sit arheologic cu totul special... 

Vă propun însă mai mult decât atât: haideți să facem curățenie la ABANDONATA cetate a lui Burebista și să trimitem în toată țara semnalul: SUNTEM MULȚI, NE PASĂ ȘI NU MAI ACCEPTĂM CA UN GRUP DE INDIVIZI CU SUFLETE DE ALOGENI SĂ NE MAI BATJOCOREASCĂ ISTORIA! SPIRITUL DACIC RENAȘTE!

Veniți cu saci menajeri, cu lopățici și cu mult entuziasm! 

Iată câteva informații pentru cei care vor veni alături de noi: în București ne vom întâlni la ora 14:00, în zona Piața Muncii, cu cei care consideră că nu se descurcă să ajungă singuri până la Argedava. Pentru cei care vor merge singuri, este suficient să-i întrebe pe săteni, odată ajunși în localitatea Popești, unde este cetatea și o vor găsi. Întâlnirea finală și primele informări pe care le vom face despre Argedava vor fi la ora 15:00, la fața locului.

Telefon pentru detalii legate de ajungerea la Argedava: 0761 754 047, telefonul prietenului și colaboratorului meu, Valentin Roman, cel care a avut ideea inspirată a acestei acțiuni. Vă rog, nu abuzați de telefon! Sunați doar dacă este necesar.

Și încă ceva: RĂSPÂNDIȚI CÂT DE MULT PUTEȚI ACEST MESAJ! MOBILIZAȚI-VĂ PRIETENII ȘI VENIȚI LA ARGEDAVA!

Eu voi fi acolo! Tu vei veni?

Daniel Roxin

Precizare de la Valentin Roman: "Punctul de intalnire, la ora 14, va fi Piata Muncii, mai exact, cum se vine dinspre Bucur Obor si Iancului, in intersectia de la Piata Muncii se face stanga, ca si cum s-ar merge spre Diham.Pe partea dreapta este o biserica.Acolo va asteptam pentru ca sunt mai mult elocuri de parcare disponibile.Ar fi ideal daca ar reusi mai multe persoane sa vina cu autoturismele proprii, pentru ca noi avem doar 3 si insuficient spatiu pentru transport."

Vizitează siteul nostru Adevărul despre daci

Emisiunea pe care am făcut-o despre Argedava:


44 de comentarii:

Simona Moon spunea...

eu as veni din toata inima insa trebuie sa fiu in alta parte! am dat mai departe catre prieteni! sper sa se stranga cat mai multi!
mult succes!


sunt cu gandul la voi! Simona!

Gerula spunea...

Cu mare placere voi venii , dar distanta este doar de 500 km , pentru mine , si am aflat putin cam tarziu de aceasta actiune . Dar sunt cu sufletul acolo cu voi . Succes in toate initiativele pe care le ai si le vei avea .

Daniel Roxin spunea...

Multumim!

Teddy spunea...

Zona Piata Muncii- destul de vag.
De acolo, cei care nu au cum sa ajunga pana la locul faptei...cum o pot face?

Multumesc,

Daniel Roxin spunea...

Scopul acestei intalniri de la Piata Muncii este tocamai acela de a da indicatii de traseu si de a pleca cu masinile in coloana. Pentru mai multe detalii suna-l pe Valentin Roman. Am pus telefonul lui in articol. Multumesc!

Anonim spunea...

Si cei care nu au masina cum ajung?

Daniel Roxin spunea...

Dati-i telefon lui Valentin. Cautam locuri la cei care merg cu masinile.

Anonim spunea...

Mai bine inchiriem un microbuz

Diana spunea...

Felicitari pentru initiativa!

Cu mare drag m-as alatura, dar in weekend-ul acesta nu pot sa ajung din Cluj pentru ca sunt alte actiuni planificate.

Ca sugestie pe viitor, poate reusiti sa mai planificati astfel de actiuni cu cel putin o saptamana, doua inainte astfel incat cei interesati, respectiv cei care vor sa se alature "grupului caruia-i pasa de istoria noastra" sa reuseasca sa-si planifice participarea la astfel de actiuni!

Mult succes si entuziasm!

Voi fi alaturi de voi, cel putin cu sufletul.

Cu drag,

Anonim spunea...

Dar Valentin nu raspunde :((

Daniel Roxin spunea...

Multumim, Diana!

In legatura cu microbuzul, poate fi o idee buna daca se aduna un grup mai maricel, fara masini...

Tudor Nicolae spunea...

Foarte buna initiativa! E timpul ca geto-dacii sa se trezeasca! O sa particip si eu.

http://sarmis-e-getu-za.blogspot.ro

Daniel Roxin spunea...

Ma bucur. Te asteptam...

Carmen spunea...

As veni cu drag Daniel,dar de aici din Germania nu pot veni asa de repede.Te rog din suflet ,cand mai organizezi asa ceva sa ne anunti din timp,deoarece tu stii cum e.Iar noi cei care suntem in alte tari,am veni cu drag daca am afla din timp.Sper ca nu-ti cer mult.Multumesc si sunt cu gandul alaturi de voi.Toate cele bune de aici,cu drag,Carmen

Daniel Roxin spunea...

Actiunea asta a fost spontana: ieri i-a venit ideea lui Valentin si am lansat-o... Sper sa vina cat mai multi!

Valentin Roman spunea...

Punctul de intalnire, la ora 14, va fi Piata Muncii, mai exact, cum se vine dinspre Bucur Obor si Iancului, in intersectia de la Piata Muncii se face stanga, ca si cum s-ar merge spre Diham.Pe partea dreapta este o biserica.Acolo va asteptam pentru ca sunt mai mult elocuri de parcare disponibile.Ar fi ideal daca ar reusi mai multe persoane sa vina cu autoturismele proprii, pentru ca noi avem doar 3 si insuficient spatiu pentru transport.
Valentin Roman

Teddy spunea...

Hai sa facem o numaratoare a celor care vin fara auto:
Teddy = 2 persoane

Carmen spunea...

Multumesc, Daniel.Cred ca i-am dat un impuls lui Valentin,deoarece acum cateva saptamani ma uitam pe net la poze din zona Argedava,si cand am vazut gunoaie m-a durut sufletul si ma tot gandeam ca ar fi bine sa ne unim toti sa facem acolo curat.Dar tot ma gandeam cum sa vin eu de aici si cum sa fac.Ii multumesc lui Valentin,si ma bucur ca deja ajungem la noua conversatie "Telepatia".
Va felicit si tot respectul. Si imi doresc sa mergeti cat mai multi acolo.Bunul Dumnezeu si Zamolxe sa va ajute.Sunt cu sufletul si gandul alaturi de voi si imi pare rau ca nu pot sa fiu acolo cu voi.
Va binecuvantez si toate cele bune.
Daniel si Valentin, va rog din tot sufletul ,sarutati Pamantul Sacru,din partea mea .Multumesc.
O seara minunata,tuturor,de aici din departare.
Cu drag,Carmen

Daniel Roxin spunea...

Carmen, eu zic ca mergi prea departe cu presupunerea ca i-ai dat un impuls telepatic lui Valentin...

ile spunea...

Am urmarit emisiunea, consider ca la Argedava este bine sa se mearga mai des in cursul unui an de 2- 3 ori, de 1 martie de Sinziene,in anumite sarbatori ale anului.Ceea ce s-a spus in emisiune este din suflet este pentru poporul roman, nu va misca cu nimic pe cei care au facut sa fie practic ingropat numele lui Burebista, pentru ca aceia sint mai puternici decit credem noi, poate organizati bine pe parcursul ultimelor 2 milenii. Gluma cu Zoofilia este preaslavita-n Romania, nu avem decit s-o contraatacam prin ridiculizare,asa cum de la Baile Herculane plecai cu o statueta cu Hercule, eu propun sa se faca niste pliante-poze cu potentul Traian pe scarile unde e el acum alaturi de oamenii amariti ai tarii facindu-si semnul crucii linga el . Ar fi mai instructiv si poate abia atunci imbecilii care au gindit asa prostie vor avea frica, pentru ca initiativa executarii si expunerii sculpturii este prea timpita ca sa nu fi fost gindita in contextul globalizarii ,intrarii in UE si indobitocirii romanilor. Despre faptul ca a iesit asa, mie imi place sa cred in continuare ca artistul a ripostat cum s-a priceput::vreti sa vi-l pun pe Traian in fata Muzeului, o sa va saturati sa=l vedeti.
Imi pare rau ca nu pot ajunge si eu acum nici macar in Bucuresti.

Anonim spunea...

O initiativa excelenta. Sincere felicitari organizatorilor. Sper sa reusesc sa ajung iar daca merg, o voi face cu masina si am locuri libere, dar va voi anunta sigur maine.
Felicitari din nou.
Ar trebui sa ne mobilizam mai multi si mai des.

Adriana spunea...

buna
abia astept sa ne intalnim maine.
vin eu si cu sora mea. masina are 5 locuri , deci ne mai raman 3 locuri libere.
am niste saci de iuta , sunt foarte buni de pus gunoiul in ei.

daca ploua mai este valabila intalnirea ?

Daniel Roxin spunea...

Multumesc, Ile, pentru mesaj

Adriana, multumesc pentru propunere. Pe blog a anuntat si Teddy, ca ar fi doua persoane care ar avea nevoie de locuri. Sa le ai invedere. Intalnirea la Piata Muncii, asa cum am descris in articol.(Nu va ploua)

Pentru anonimul care spune ca, daca vine, are locuri in masina. Ne intalnim la Piata Muncii.

Multumesc tuturor!

Roxana spunea...

Buna dimineata!

Vin si eu. Vreau ca lucrurile sa se schimbe in bine, imi pasa, si ma bucur ca pot face ceva in sensul asta. Ce ar trebui sa am la mine, in afara de saci, manusi? Entuziasmul il am deja!
Dar nici eu nu am masina. Cum ramane cu microbuzul? sau este in vreo masina vreun loc?

Daniel Roxin spunea...

Roxana, ar mai fi un loc in masina Adrianei, impreuna cu Teddy. Ne intalnim duminica la ora 14, in Piata Muncii. Te astept!

Livia spunea...

Buna, vin si eu cu baietulul meu, dar nu am masina.

Daniel Roxin spunea...

Ne intalnim in Piata Muncii. Da-i un telefon lui Valentin. Mai are doua locuri in masina lui

Anonim spunea...

De ce nu schimati fundalul la acest blog? Se citesc greu mesajele - pratic trebuie selectate ca sa se poata citii.

Daniel Roxin spunea...

Fundalul nu are absolut nimic, se citeste perfect. Dumneavoastra aveti o problema la setarea culorilor propriului monitorului. Vorbiti cu cineva care se pricepe ca sa vi le regleze...

Anonim spunea...

Citesc in sursa paginii:
color: #333333;
background: #6954c0

Scrisul este negru - vezi codurile de culoare:
http://www.colorhexa.com/333333
iar
Culoarea de background este aici:
http://www.colorhexa.com/6954c0
(deci o nuanta de albastru inchis spre violet).

Asadar: e scris cu negru pe violet...

Esti sigur ca eu am pb cu monitorul?

Uite aici o captura de ecran la pagina asta:

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-02sep-305b61c892f4.zip

Anonim spunea...

Gata, stiu, - cei care folosesc IE nu au pb cu vizibilitate.

Daniel Roxin spunea...

Da, sigur e la tine. Pe de o parte fundalul este cu mult mai deschis la mine sau pe alte monitoare pe care mi-am vazut blogul. Apoi, sub mesaje apare o zona gri, tocmai pt a se putea citi bine textele, fundal gri care la tine nu apare deloc...

Anonim spunea...

Foloseste Mozilla si vezi cum se vede

Anonim spunea...

Uite si cum apare - pe acelasi monitor - al meu- folosind IE.
Deci nu este de monitor.
Este de incompatibilitate cu alte Browsere in afara de IE.

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-02sep-4b5c6a9f6d5.zip

Corina Enache spunea...

http://corinaenache.wordpress.com/2012/09/02/argedava-sufletului-meu/
Atat am avut de spus...nu e nevoie de alte cuvinte

Daniel Roxin spunea...

Multumesc pentru mesaj si postare!

Anonim spunea...

Daca stiam pentru ce am fost chemati, nu ma miscam din casa...

Tudor Nicolae spunea...

http://sarmis-e-getu-za.blogspot.ro/2012/09/am-fost-la-argedava.html

AM FOST SI EU ACOLO!(O ZI ISTORICA!)

Tinem legatura!

Daniel Roxin spunea...

Multumesc! Numai bine!...

Valentin Roman spunea...

Multumim celor ce astazi ne-au insotit la Argedava si Comana!Numarul mare de persoane care au participat la o actiune anuntata cu doar 2 zile inainte arata ca exista,inca,oameni pentru care initiativa civica nu inseamna like-uri, share-uri si petitii pe net, ci implicare concreta.Oameni de toate varstele ne-au fost alaturi, au pus intrebari,au exprimat idei,dorinte,ganduri si,impreuna,am conturat planuri de viitor.Cu promisiunea ca aceste intalniri vor continua, le multumim inca o data si le transmitem aprecierea noastra si gandurile noastre bune!

Cristina spunea...

ASTEPTAM CU VIU INTERES SI ALTE ASEMENEA MISCARI CAMPENESTI.

Daniel Roxin spunea...

Vor mai fi...

Anonim spunea...

NU AI INTELES SENSUL DE 'SERBARE CAMPENEASCA'.....

Anonim spunea...

Am gasit acest articol, poate va intereseaza http://directproprietar.ro/OC-i-GROAZ-pe-FACEBOOK-Scheletul-unui-dac-nalt-de-zece-metri--descoperit-la-Roia-Montan

O zi frumoasa, Roland