vineri, 10 august 2012

Recomandare film: The Bucket List

The Bucket List - un film impresionant despre viață, prietenie, iubire... Protagoniștii: Jack Nicholson și Morgan Freeman. Vizionare cu folos!

Vezi filmul aici:
http://www.filme-online-subtitrate.com/the-bucket-list-2007/

14 comentarii:

Luiza spunea...

Am văzut filmul nu cu mult timp în urmă. Am dat peste el întâmplător. Din când în când, în disperare de cauză (la TV nu prea mai ai la ce te uita) verific site-urile cu filme artistice. E un film extraordinar, iar actorii joacă magistral. E o lecție de viață. În general, omul nu pune preț pe viața lui decât atunci când e pe cale să o piardă. Muncește neîntrerupt, se sacrifică pentru alții, acumulează averi și nu-și pune problema propriei fericiri, care se poate obține simplu, de către orice, printr-o schimbare de optică. Da, în mod sigur va fi o vizionare cu folos.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc Luiza si pentru celalat comentariu. Ai dreptate, mi-a scapat. Am corectat...

brontozozo spunea...

Incercati si Big Fish (2003) :)

Cristina spunea...

Ma uit de ceva timp pe blogul tau si vroiam sa iti multumesc pentru toate informatiile si recomandarile pe care le pui aici. Mi se par valoroase si ma bucur ca te-am gasit. Am vazut filmul cu ceva timp in urma dar il voi revedea pentru ca i-am promis mamei ca vom vedea un film frumos. Nu mai stiam insa cum se numeste. Asa ca, multumesc din nou. E un film extraordinar si poti sa il revezi oricand. O zi frumoasa!

Daniel Roxin spunea...

Cu drag...

Anonim spunea...

Buna! Urmaresc blogul tau aproape zilnic, imi place tare mul ceea ce postezi, as putea spune ca esti un tip care stie cate ceva si apreciez ca imparti si cu noi. Numai bine!

Daniel Roxin spunea...

Ma bucur sa stiu ca iti este de folos. Toate cele bune!

violeta spunea...

multumesc pt.ca m-am simntit onorata!

Carmen spunea...

Multumesc, Daniel pentru film.L-am vazut aici in Germania si eu si fiul meu dupa ce citisem despre el in cartea lui Veit.Am mai vrut sa-l vad ,iar acum l-ai postat tu .Iti multumesc din inima.E un film extraordinar si de aceea ma bucur sa-l pot viziona inca odata.
Toate cele bune,draga Daniel,si inca odata mii de multumiri, pentru tot ceea ce faci, pentru noi.
O noapte minunata!

Mihaela spunea...

Superb,mi-a placut mult.
Multumsc Daniel!

Daniel Roxin spunea...

O zi cat mai frumoasa tuturor!

Lucia spunea...

Da,un adevarat *Film pentru suflet*,multumesc.Dar,si eu am o dorinta pe lista inainte de a trece Marele Prag...”Arunca”te rog,o privire la filmul ”Viteza gandului”...

ile spunea...

TOATE FILMELE IN CARE JOACA MORGAN FREEMAN SINT BUNE (eu nu am vazut inca unul facut prost) si celalalt, Jack Nicholson da valoare mesajului atunci cind vrea dar nu totdeauna. De asemenea Forest Whitaker este garantul unui film bun,adica eu stiu ca daca este in distributie, acel film merita vazut pentru gimnastica mintii si consolidarea spiritului. Filmele mele preferate sint :
The Usual Suspects, Il Secondo Tragico Fantozzi, Shinobi, Equilibrum, Miyamoto Musashi, The Butterfly Effect, As Good as It Gets, The Fisher King, Snow Cake, si vi le recomand desi sint genuri diferite, le consider reprezentative pentru mozaicul vietii romanesti reprezentind ce avem dar mai ales ce ne lipseste. Dintre toate Miyamoto Musashi poate fi revazut pentru ca de fiecare data descoperi inca o lectie. Nu e vorba de glorie, lupte, japonezii l-au avut pe el, noi nu am avut nimic comparabil ca erou cu care sa ne mindrim si ca putere moralizatoare, nu se compara cu Vlad Tepes,asa cum Ecaterina Teodoroiu nu se compara cu Ioana D'Arc. S-ar zice ca nu se compara mere cu pere si e adevarat. Asta e o alta fateta a istoriei noastre in care adevaratii oameni de valoare au fost estompati, Vlad Tepes a fost dus in derizoriu-lumea vampirilor, Eminescu privit cu condescendenta poet neinteles si nebun in lumea lui de Luceafar-din pacate pentru el prea lucid si prea activ jurnalistic, pentru ceea ce se intimpla in tara in vremea lui. Cum va reusi realizatorul blogului sa lupte intiparind in constiinta colectiva Puterea Adevarului nu stiu, trebuie 20-50 ani sa schimbe gindirea romaneasca daca are noroc. Nu m-a atras de exemplu filmul V for Vendetta pentru ca stiu ca poporul roman nu este in stare sa reactioneze similar oamenilor din film. Pomenesc asta pentru ca in lume se vehiculeaza despre necesitatea ca omenirea sa fie condusa de un tiran intelept. Nu stiu daca, cum si cind va fi implinita utopia tiranului intelept, dar vad ca oamenii sint ingenuncheati si indobitociti fara sa-si dea seama si nu vor fi in stare sa mai lupte cu nici-o tiranie.
Eu privesc mult catre oameni insa vad atitea jigodii si atit de putini oameni incit nu mai pot sa urasc, mi-a trecut si parerea de rau...Gindesc, gindesc...Multumesc pentu articolele din acest blog ,pentru munca ta Domnule Roxin de a ne feri de realitatea urita, aratindu-ne altceva de valoare la fel de adevarat si real ca si tragedia care se intimpla in tara. Sint universuri paralele, traim in ele concomitent si am putea sa ne inarmam- pregatim in universul de valoare pentru a face fata atacului din Lumea Crizei care e tot lumea noastra= fals construita pe principii de cosmar. Cine a construit-o duca-se pustii... De exemplu ce se intimpla acum mediatizat cu presedintii, referendumul interceptarile, ar trebui sa nu ne mai intereseze fiind un joc atit de murdar incit la TV stirile despre subiect ar trebui sa fie ca o strigatura de joc si voie buna:Veniti lume si priviti ,La hora de soimaniti!
ROMANII SUFERA SI NU VAD NICI-O ALINARE,nu are nimeni cum sa sece oceanul de mizerie...

Dina spunea...

Am reusit si eu in sfarsit sa vad filmul, mi-a placut foarte mult. Multumesc pentru recomandare, mai astept si altele.