duminică, 26 august 2012

Un OZN ne cercetează din spațiu (Video)

În vreme ce cosmonautul Yuri Malenchenko îşi îndeplinește o sarcină la Staţia Spaţială Internaţională, în fundal, apare un obiect luminos care pulsează. Ce ar putea fi acest obiect neidentificat? Este supravegheată planeta din spațiu?





8 comentarii:

Anonim spunea...

luminita care pulseaza este un satelit care trece prin zona. e suficient sa ne uitam pe cer in fiecare noapte si la fiecare cateva minute avem ocazia sa vedem cel putin un astfel de satelit care trece pe cer. cred ca e mai important sa cautam in interiorul nostru decat sa asteptam ecva minuni de la OZNuri. chiar daca exista asa ceva, esential e cine suntem cu adevarat si ceea ce facem noi pentru umanitate...

Stefan spunea...

Viteza dom'le, ai observat viteza de taximetrist grabit ?

Anonim spunea...

Sigurca e mai important sa cautam in interiorul nostru, dar daca nu suntem in stare singuri sa ajungem acolo,din diferite cauze, nu neaparat personale(vezi manipularile de tot felul!) este binevenit intotdeauna un ajutor dinafara. Mai ales daca vine din partea unor frati f.f.foarte altruisti!

Rechita constantin spunea...

Rechita Constantin : ori-ce perceptie care o considerm ca exista separat de noi si in afara noastra ia nu poate fi perceputa decat din interior ,iar exteriorul se naste din interior nu exista separatie in coonstinta ci doar dualitate ,pt ca creatia sa se poata autoobserva sau cunoaste .

Luiza spunea...

Ca-n reclama de la pateul „Trei surori”, persoana anonimă de sus „habar n-are ce vorbește”. Un satelit nu hoinărește de capul lui prin spațiu, să vadă ce se mai întâmplă printr-o anumită zonă (Satelit = Corp ceresc care se rotește în jurul altui corp ceresc, însoțindu-l în cursul mișcării lui de revoluție). În continuare, persoana o ia pe arătură. Unde se spune în scurta știre că omenirea ar aștepta vreo minune de la respectiva luminiță? Corpurile cerești au poziții stabilite pe cer și se mișcă după legi imuabile, așa că e normal ca cercetătorii ruși să se întrebe ce caută obiectul acela luminos în acea zonă. E în natura omului să-și pună întrebări și să caute răspunsuri, altfel cum ar fi progresat omenirea? Nu poți să cauți în eul tău interior dacă nu ești mai întâi conștient de exteriorul în care ființezi. Ce facem noi pentru umanitate? Cei mai mulți dintre noi facem lucruri minunate. Unii creează un blog pentru a reda românilor istoria lor adevărată și sentimentul apartenenței la un popor cu o istorie și calități excepționale. Alții ne pun la dispoziție informații care ne îmbogățesc intelectual și spiritual. Tu ce faci pentru umanitate?

Anonim spunea...

Bineinteles ca suntem urmariti. In toata istoria noastra am fost urmariti de cei care ne-au manipulat genetic si au realizat rasele umanoide. Tot ei au introdus religia in mintile oamenilor, au structurat societatea dupa bunul lor plac si au manipulat acte asa-zise istorice. Trebuie sa fim foarte atenti cu ceea ce credem ca vine din interiorul nostru sau de la asa-zisul Dumnezeu! "Ei" se pot juca extrem de usor cu mintea noastra, creeand perceptii care sa conduca la actiuni pozitive sau negative. Tot asa cum un fermier are grija de cireada sa, tot asa si "ei" au grija de noi: observare, manipulare genetica si uneori sacrificare (pentru consumul propriu sau pentru experiment). Tot "ei" se joaca si cu sufletele si mintile oamenilor. Omenirea trebuie sa se trezeasca si sa inteleaga faptul ca noi suntem doar un experiment.

brontozozo spunea...

Am avut ocazia sa vorbesc personal cu Dumitru Prunariu (primul cosmonaut român) in vara lui 1989. Eram la un concurs de machete si ne-am intalnit la expozitia care se desfasura in Casa Armatei din Bucuresti.
L-am intrebat daca crede in OZN-uri. El ne-a privit pe toti si cu zambetul pe buze ne-a explicat cum in timpul misiunii, de pe complexul orbital SALIUT 6, pe parcursul zborului dus-intors au fost insotiti de 7 obiecte luminoase care oarecum stateau la o anume distanta de "observare" :)

Pentru aceeia care inca mai aveti dubii... incercati sa vedeti si sa intelegeti serialul Ancient Aliens care a ajuns deja la sezonul 4.

Allien spunea...

Desi aviatorii militari(pe supersonice) nu au voie,un cunoscut care asta era,cand l-am intrebat daca a avut intalniri de gadul xxxx,pe cerul Romaniei,mi-a raspuns cu o intrebare:
Cum poate un obiect,dublu cat un MIG sa fie timp de o ora,cateva minute in spatele avionului,apoi dupa cateva minute in fata avionului,in regim de zbor supersonic !!!
La un moment dat i se parea ca sta pe loc si este tras de acest obiect !
Eu l-am crezut,voi?