duminică, 9 septembrie 2012

Excepțional - Apelul Dr. Rath către poporul german și popoarele lumii (video)








Pentru a susține această campanie, vă rugăm să ne trimiteți un email la info@dr-rath-foundation.org Sau vizitați site-ul nostru web http://www4ro.dr-rath-foundation.org

13 comentarii:

unutanu spunea...

fiecare tara are un Avram Iancu. bravo lui pentru curaj

ile spunea...

1Dupa cum povesteste o draguta teorie, noi actualii europeni am fi iscati prin coabitarea Homo Sapiens cu Neaderthalienii (Europe and southwestern to central Asia )deci nu ne ..tragem 99% din Africa, documentarul are aparent o tema frivola adica sexul in preistorie, de fapt este o broderie bogata insa neterminata, cu studii arheologice, genetice, statistice,pornind de la muntii Altai- pestera Denisova catre arealul asiatic si apoi in intreaga lume. Metodic au cautat genomul de tip denisovan in China unde nu l-au gasit, apoi au stabilit ca poate fi intilnit pe undeva prin Polinezia(de fapt Melanezia- de exemplu Papua Noua Guinee) unde exista oameni cu pielea neagra si parul blond diferit genomic de restul polinezienilor, si putin la aborigenii austalien, mixat cu cel al Homo sapiens. Departe s-au stabilit in finl denisovanii fata de Muntii Altai in cei 40.000 ani,si uite asa Muntii Altai s-au infratit cu pintecele Africii . Carevasazica, dupa amor ghebos intre subspeciile hominizilor, am rezultat noi in mozaic dupa migrari, permutari si incrucisari incomplet descifrate.Citat din articolul Ancient DNA shows interbreeding between Homo sapiens and Neanderthal- 2010 The Washigngton Post:"What this means is that Neanderthals are not totally extinct. In some of us, they live on," said Svante Paabo of the Max Planck Institute for Evolutionary Anthropology in Germany, who led the genome reconstruction described in Friday's issue of the journal Science.

ile spunea...

2Sint de acord cu DR Rath, are atita dreptate ca doare. Insa europenii sint urmasii parintilor lor si probabil ca genele neanderthaliene isi spun in continuare cuvintul, astfel dupa ce am imprastiat dominatia asupra tuturor continentelor aducindu-i in unele locuri, aproape de extinctie pe verii nostri ce gene or mai fi avind si ei ( Americi,Australia,parca mai putin Asia si Africa),se vrea o noua extindere asupra lumii.Problema este ca nici dr Rath nu spune cinstit cine este marioneta si cine papusar. Comunitatea Europeana subjuga tarile independente din Europa, pentru interesele economice ale oricui altcuiva numai ale europenilor nu. Dictatura nu va fi comandata din interiorul Europei, toata aceasta hotie euro nu este in favoarea nimanui din Europa. Continentul european trebuie sa fie aservit si inghitit de alt continent din punct de vedere economic. S-a vehiculat suprematia economica si cotropirea geofizica de catre asiatici si ca razbunare a fostilor sefi de trib, noi ca europeni meritam sa fim distrusi de fratii americani, ca doar de aici au plecat la un moment decisiv hienele peste Atlantic. Eu am ajuns la concluzia ca aceasta Comunitate Europeana este autofaga, isi va distruge cu buna stiinta propriile tari, nici Germania nu va scapa, si nu din cauza lacomiei sau setei de putere cum se crede, ci pentru in timp ce urmareste o himera Europa este impinsa sa indeplinesca jocul altor puteri neeuropene. Cind ciinele te musca vezi cine il tine de lesa, madam merkel e numai botul,ochii si urechile ciinelui sint coruptii care fac jocul stapinului,cine o fi ala,sa se duca-n... Triunghiul Bermudelor cu tot cu oamenii lui implicati in strategii si conspiratii.

3Gindurile mele de bine se indreapta catre OMUL SVANTE PAABO,cel putin stie de ce traieste, va pleca mai bogat in nefiinta,nu pentru ca a lucrat la Institutul Max Planck. Domunul Rath este luptatorul in slujba adevarului lui si al altor oameni bine intentionati, vede bine pe distante medii, insa nu trebuie sa privesca prea adinc in fintina adevarului ,i se poate intimpla ca va ajunge la capatul celalalt al pamintului si al timpului unde nu o sa vada ce a gasit,si daca va zari ceva, ceva, nu va intelege... Problema umanitatii este diluarea energiei.. adica lipsa de valori umane, lipsa de daruire in numele unei crez samd. Daca s-ar citi si asculta mai multe lucruri armonioase(literatura muzica) ar putea preveni si bolile. Generatia Lady Gaga, cita armonie cu sine insusi si cu natura poate sa mentina in infernul construit.
Din nou nu tin ca acest comentariu sa fie publicat,e suficient ca il cititi pentru dumneavoastra omnule Roxin,pentru ca lucrurile nu sint asa usor de rezolvat cum le prezinta dr Rath,nici macar in sanatate.

Unknown spunea...

Acest mesaj era de asteptat. Deja a aparut filmul "CANCER is CURABLE NOW" al caruti trailer il gasiti mai jos
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Zv3fiCbPrhc
Disponibil pentru "cunoscatori", in cadrul sau sunt dezvaluite metodele pragmatice ale chimioterapiei ce nu fac altceva decat sa distruga mai mult decat sa ajute.
Mama mea proaspat bolnava de cancer la san, a trecut prin clipe grele in lupta cu aceasta boala. De abia acum am descoperit o metoda de vindecare alternativa ce functioneaza ireprosabil.
Oricum, un lucru este bun, mafia medicamentelor este pe sfarsite.

Anonim spunea...

Salut Daniel!Felicitari pentru ca te-ai miscat atat de repede dupa ce ti-am trimis cartea in care sunt scrise toate detaliile/dedesubturile a ceea ce spune dr.Rath.

Daniel Roxin spunea...

:)

Unknown spunea...

Cum se numeste cartea despre care vorbeste domnul Anonim? O vreau si eu. Multumesc.

Anonim spunea...

Cancerul poate fi vindecat complet printr-un tratament individualizat bazat pe vitamina B17!

Dorin spunea...

Cred ca e vorba despre cartea: "radacinile Naziste ale UE"

O gasiti si aici:

http://www.scribd.com/doc/100676108/Radacinile-Naziste-Ale-Bruxelle-Ue

Va mai recomand o carte deosebita:

"Jim Marrs - Guvernarea din umbra" (Rule by secrecy; The hidden History..)aparuta si la noi in colectia Saptamana Financiara

royan32 spunea...

Alex Stoian, ce tratament face mama ta? Poate mai foloseste si altor persoane in dificultate..

Unknown spunea...

Miscare (plimbare pe jos 2km/zi) + Cura cu antioxidanti organici de calitate (catechine, carotenoide, minerale si vitamine organice) + sucuri naturale obtinute prin stoarcere de legume si fructe crescute fara pesticide ierbicide) + dieta (carne foarte putina, fara prajeli si grasimi greu de digerat). Intaresc sistemul imunitar si previn aparitia problemelor pe viitor fara sa mai iei pastilele de dupa chimioterapie,radioterapie, etc.). Este un pic mai costisitor decat cu luarea pastilelor, dar MULT mai SANATOS. Pentru mai multe amanunte puteti sa imi scrieti la as.alex.stoian@gmail.com

Anonim spunea...

MADAM ILE,avand in vedere ,,ca poate se va alege praful si pulberea de tara asta ,'' asa cum loviti cu scepticimul caracteristic in comentarii, nu ma mir ca -l,,simpatizati'' pe autorul blogului si ca ,,agreati''pe Dr.Rath...Va sugestionez sa incercati o reteta care se numeste ,,IUBIRE NECONDITIONATA'',de care aveti atata nevoie;LUMINA la toti!

Anonim spunea...

Si in primul rand renuntarea la zahar -hranitorul cancerelor-si renuntarea la painea din comertz si a sarii Iodate cu cianura