vineri, 30 noiembrie 2012

Floarea vieții și secretele dacilor - astăzi, pe Nașul Tv, de la ora 22:00

Pe drumul fascinant al redescoperirii cunoașterii profunde deținută de strămoșii noștri reali, geto-dacii, vă invit la o nouă emisiune pe Nașul Tv, alături de scriitorul Paul Buică, astăzi, vineri, 30 noiembrie, de la ora 22:00. "Emisiunea Floarea vieții și secretele dacilor" poate fi urmărită și în reluare sîmbătă, de la ora 18:00, duminică, de la ora 13:00 și luni, de la ora 09:00.

Nașul Tv poate fi urmărit pe internet  (http://live.nasul.tv/) sau pe cablu, în urmatoarele rețele: DETALII AICI

Vă așteptăm!

Daniel Roxin

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

10 comentarii:

razvan spunea...

de ce se face propaganda evreiasca subliminala prin sigla statului israelit?

Daniel Roxin spunea...

:)))) Nu e nicio propaganda subliminala evreiasca! Hexagrama (numita si steaua lui David) este un simbol foarte vechi luat de evrei de la alte traditii.Cu alte cuvinte, nu este creatia lor. Ca tu nu stii asta, e o alta problema. In ceea ce priveste fotografia de mai sus ea este de pe poarta de intrare intr-o biserica din Maramures, veche de aproape 400 de ani... Facuta de romani, urmasii dacilor

Daniel Roxin spunea...

Ar fi elegant sa-ti ceri scuze pentru sentinta pe care ai dat-o, fara sa fii in cunostinta de cauza!

bogdan spunea...

Simbolul evreiesc este steaua lui David fara nimic in centru sau pe margini, decat 2 triunghiuri suprapuse.
Faptul ca lipseste ceva in centru, esenta,
spune tot despre ei
La Sinca Veche nu cred ca vazuse nimeni steagul israieliana acu multe mii de ani

Anonim spunea...

Cand vor fi facute publice manuscrisele din peninsula Sinai ? De ce sint ascunse?

razvan spunea...

@Daniel Roxin,

zici ca e steaua lui David (hexagrama) luata de evrei din alte tradtii? David cine era? Din respect pt tine si pt ceea ce faci imi cer scuze pt "sentinta gresita" pe care sustii ca am dat-o, cu toate ca eu nu am dat nici o sentinta ci doar am pus o intrebare din dorinta de a fi lamurit... Daca tot incerci sa trezesti interesul romanilor in ceea ce inseamna istoria noastra, atunci poate ai putea sa te focusezi intr-o emisiune si pe prezentul si viitorul acestei natiuni care devine incet incet o colonie a celor care au aceasta stea a lui David pe stema nationala.... Multumesc si multa santate!

andreea spunea...

am dat de emisiune cu cateva minute inainte sa inceapa si 'intamplator' doar ce terminasem de vazut teoria unificata a campului. super emisiunea faci o treaba extraordinara.iubire si lumina

bogdan spunea...

Ii recomand lui Daniel sa nu faca vreo emisiune in care sa apara svastica ca o sa vina alt carcotas sa spuna ca esti fascist.

Daniel Roxin spunea...

Multumesc Andreea!

Pt Bogdan: ;)

Numai bine, Razvan!

cristi spunea...

Exceptionala emisiune. Si asa ne apropiem incet, incet, de adevarul profund despre neamul nostru, cel care deranjeaza atat de mult. Ghici pe cine? Raspunsul este pe poarta!
De ce? Pentru ca este poarta spre NEMURIRE.Asta se cauta de fapt in Irak, Iran si in Romania (chiar daca pare greu de crezut)!