marți, 13 noiembrie 2012

Imagini... fantastice



















Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 
http://radiovoceasufletului.ro

13 comentarii:

Lucia spunea...

Interesante si subtile imagini...

Ma faci sa zambesc Daniel...ce bine ca nu te-ai strecurat printr-un Portal energetic din muntii Buzaului!Ai grija ce faci...altfel merg dupa tine,de mine nu scapi.
Iti doresc o zi frumoasa si toate gandurile tale luminoase sa fie implinite!

Dina spunea...

Foarte frumoase pozele.

Carmen spunea...

Multumesc ,Daniel pentru aceste imagini fantastice.Daca aceste imagini le-ai postat si pentru noi, sunt sigura ca asa se afla imparatia Lui Dumnezeu si in sufletul tau.Si te felicit ca ai un suflet minunat si nemuritor.Amin.Numai bine si o zi cat mai minunata sa ai.
Draga Lucia-Zanuta,va rog sa ma luati si pe mine prin acele Portaluri,si daca ne ajuta Dumenzeu vom face acolo Comunitatea mult dorita.Te pup cu drag si tine-mi pumnii ca sa reusesc sa vin cat de repede acasa.Sa ai o zi cat mai minunata.O sa-ti scriu un E-mail,am multe sa-ti povestesc.

Lucia spunea...

Draga Zanuta,
Comunitatile de Lumina le facem a pe acest loc binecuvantat,de aceea nu-l las pe Daniel sa treaca dincolo,avem multa treaba de facut aici...Sa dea Dumnezeu sa fie cat mai multi cei care ni se alatura,sa punem bazele unui astfel de proiect.
Si tu o sa vii aici cat mai curand,sa fim toti impreuna.
Asa sa fie!

Bobby Constantin spunea...

Imaginile trimit un sentiment de liniste . Culorile scot in evidenta esenta noastra si al adevarului , trebuie doar sa deschizi putin ochii . Atata tot .

Daniel Roxin spunea...

Dragele mele Lucia si Carmen, din nou mergeti intr-o zona cam patetica. Va rog, tinand cont ca va cunoasteti, ca mesajele pe care doriti sa vi le transmiteti una alteia, sa le expediati in privat, pe adresele voastre de e-mail. Sunt prea ocupat ca fac pe curierul pentru 5-10 mesaje pe zi!!!

Lucia spunea...

Sigur,ai mare dreptate Daniel,asa o sa facem...imi cer iertare.

Lucia spunea...

Daniel,stiu ca ai simtul umorului dezvoltat,deci ca sa fie imaginea fantastica completa,iti trimit un pupic...restul de cuvinte pe e-mail.

Carmen spunea...

Daniel,imi cer si eu iertare.O sa facem ce ne-ai scris.Nu vrem sa te suparam.
Acum ma retrag pentru cateva zile,las loc pentru altii la comentarii.
Dar de citit voi citi zilnic articolele tale.
Mii de multumiri,ca ne-ai postat totusi comentariile.
Te binecuvantez si iti transmit toate cele bune.
Sa ai parte de o seara cat mai minunata.
Si inca odata...IARTA-NE.

Carmen spunea...

P.s:Draga Daniel,ne vom revansa pentru faptul ca ai facut pe curierul,postandu-ne comentariile.
Iti multumesc din suflet.
Numai bine.
Si sa ai parte de zile cat mai minunate.

Rosa spunea...

Frumosul exista in oricine si orice.Ideea este de a reusi sa-l scoatem la suprafata .Printr-o sensibilitate iesita din comun ,creatorul acestor ,fotografii reuseste sa faca o legatura cosmica intre cel ce priveste si creatiile sale...Fiecare fotografie in parte are de transmis CEVA...OMUL ,fiinta UNIVERSALA traieste intr-o lume de simboluri...-copacul-simbolul vietii,radacinile sale sunt infipte in lumea obscura ,tulpina si ramurile se inalta la cer atrase de lumina ,spatiul celest...drumul cunoasterii si al intelepciunii...etc.. etc..apa -element al genezei ,crucea-patima ,moartea si invierea Domnului..etc... Culorile joaca un rol deosebit de important in viata noastra deoarece influenteza direct dispozitia noastra si starea sufleteasca .Cele doua principii opuse de viata patrund in tot UNIVERSUL YIN(feminin ,inactiv ...reprezetand TACEREA...culori :albastru ,verde ,violet...)YANG (masculin,activ:soarele ,ziua .lumina si miscarea si materie reci...piatra...etc...,culori :galben,rosu ,portocaliu...etc..Totul te duce la Meditatia de reconectare la MATRICEA UNIVERSULUI :ARMONIE ,IUBIRE,PERFECTIUNE...MULTUMESC !

alina predescu spunea...

Sunt minunate pozele! Reflecta atat de bine frumusetea din interiorul Omului. Esti un Om minunat Daniel! Felicitari!

cristi spunea...

Sa va dau si alta perspectiva, mai jucausa sa zic: la prima poza aproape ca se vede portalul din Buzau catre o alta lume, dar bine ca se vede macar o parte din Muntele lui Venus.