duminică, 4 noiembrie 2012

Imaginile care fac înconjurul lumii. Un OZN filmat in Mexic (Video)

Televiziunea mexicană Televisa a difuzat vineri o serie de imagini despre care susţine că ar fi captat un OZN puternic luminat prăbuşindu-se în craterul vulcanului Popocatepetl, notează Huffington Post.

Popocatepetl este un vulcan activ, situat în centrul statului mexican. Imaginile au fost filmate pe data de 25 octombrie, când au avut loc mai multe explozii vulcanice care au produs nori de funingine în regiune.

Imaginile au fost înregistrate cu o cameră fixă care a monitorizat activitatea vulcanului zilnic şi care a fost amplasată la circa 60 de km depărtare de capitala Mexico City.




Sursa: gandul.ro

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau. 
http://radiovoceasufletului.ro

8 comentarii:

cristi spunea...

Adevarurile ies la suprafata. Nimic numai poate impiedica devoalarea asa ziselor secrete ale existentei noastre pe pamant. A oamenilor. Cu atat mai putin a romanilor, a dacilor, popor initiat dar momentan un pic anesteziat. Tu Roxin esti unul din reanimatori. Cum saluta calugarii: multumim de la cer pana la pamant.Continua, continua, continua.

Daniel Roxin spunea...

Continuam...

Rosa spunea...

O iluzie optica ,care doreste sa ne manipuleze in continuare si sa ne abata din CALEA ADEVARULUI SUPREM ...Cand vom fi in stare sa credem numai in SINELE NOSTRU ,cand vom reusi sa fim capabili a face sacrificiul suprem pentru a-L mentine VIU ,abia ATUNCI ,vom fi in stare in a ne transforma in NOI INSINE , adica OM ....OMUL este rezultatul ABSOLUT ,ceea ce am fost cu ADEVARAT la inceputul CREATIEI .Sa nu mai credem in acele iluzii care ne-au furat pana acum ,ADEVARATA NOASTRA REALITATE...Sa devenim NOI INSINE si sa mergem mai departe pe CALEA cea ADEVARATA ,IUBIREA NECONDITIONATA ,pe care DUMNEZEU ne-O daruieste fiecaruia din noi ...Nu mai avem nevoie de nici o religie ,nu mai avem nevoie de nici o alta cale , pentru ca , ADEVARUL sta in NOI ...E parerea mea ... Soare pe ,,ulita ,, voastra....

cristi spunea...

Reducandu.ne la esenta tu Rosa ai dreptate, dar cate nuante sunt in acest mare univers sau de ce nu in multiversuri. Creatia nu inseamna numai omul, ca doar nu suntem buricul infinitului, omul fiind, poate,doar cea mai tanara dintre rase. Asa este cum scrii dar sa nu devenim dogmatici. Pana la intelepciune sunt atatea trepte. Una dintre ele o reprezinta constiinta nationala, dupa aceea cea globala.Deci sa descoperim impreuna neamul nostru si istoria noastra.

Rosa spunea...

Cristi...Nimeni nu e perfect...in LUMEA asta ILUZORIE...de ce as fi eu ? Sunt :- parerile mele ...- singurele in care cred...- de acord cu tine ...impreuna vom descoperi ...multe ...ENIGME...Daniel stie ce are de facut ...Sa-i fim alaturi...

cristi spunea...

Respect parerea ta,si nu numai, sunt de acord cu ea, dar de dragul comunicarii care ne ajuta sa ne descoperim unii in altii, revin: SUNTEM PERFECTI, dar trebuie sa ajungem la aceasta concluzie singuri, aceasta este calea.Este o experienta prin care ne reinventam, ne imbogatim,participam ca si creatori la spiritul universal. Asta este parerea mea sau bine zis subscriu la aceste idei.Privit din alt plan, cel din care ai privit si tu, intradevar totul este desertaciune - asa cum scrie si Biblia. Totul in afara de cautarea lui Dumnezeu. Asa ca daca vei cauta imparatia Domnului toate se vor adauga. Deci cu asta am dovedit ca sunt de acord cu tine. Si sunt alaturi cu sufletul, cu gandul, de Roxin. Sunt convins ca descoperind spiritul dacic ne vom apropia de Dumnezeu si de destinul nostru. NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR. Multumesc pentru interes si iti doresc tot binele tie, lui Roxin si celor care viziteaza acest site si forum de discutii si simt ca sunt urnasii dacilor (asa cum simtea si "romanul absolut" Eminescu). O seara buna.

Rosa spunea...

Cristi...M-ai lasat fara replica...cuvintele tale frumoase au cazut ca un balsam peste sufletul meu...sper ...si pe sufletul ...celor care te citesc...a darui caldura sufleteasca celui de langa tine este cel mai ,,sfant ,,gest ...Sunt si eu mandra ca si tine de ORIGINEA mea...si IMPREUNA...VOM REUSI...SA SCOATEM ADEVARUL LA SUPRAFATA ...DACIA e un PAMANT SFANT !O STIM CU TOTII ...PACE !

Anonim spunea...

legat de clip, a se vedea si http://www.youtube.com/watch?v=-i0OxWYerLw&feature=BFa&list=UL-ARDiaEgM-c;